Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:00, 10. 1. 2016.

Jovanović: Ne vidim sebe u Vučićevoj Vladi

cedomir jovanovic

Iako se spekuliše da su LDP i SDS prve u redu stranaka koje čekaju na ulazak u Vladu koju bi nakon izbora formirao Aleksandar Vučić, lider LDP-a Čedomir Jovanović kaže “da tu sebe ne vidi i da za tako nečim nema potrebe”.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Jovan

    12:01 // 10. 1. 2016.

    Beda sa Vucucem, ali je jos veca beda bila sa danasnjim opozicijom, jer se lideri danasnje demokratske opozicije bore iskljucivo za sebe, ne za narod koji ih je birao. Zato se raspala DS. Pogledajte koliko je danas na politickoj sceni stranaka koje su nastale od nekadasnje DS. Mi smo ih birali, a oni su nas doveli na ivicu ponora. Upropastili su sve. Narod im vise ne moze verovati.

  • nenad 2008

    13:28 // 10. 1. 2016.

    Biće, da i tebe mnogi / niko / ne vide u Vladi. A i zašto bi ? Ili je to neka DRAMATURGIJA. Tvoja, dabome. Možda i mentora. Bog će ga znati.

  • Ljakse

    13:57 // 10. 1. 2016.

    Pa ni on sebe s tebe.

  • sve je to samo politikanstvo i licni interes

    13:58 // 10. 1. 2016.

    Nisam nikada bio niti jesam clan niti jedne politicke stranke...ne vidim nikakvu razliku izmedju sadasnjih i bivsih politicara, politikanata...jedino sto mi je privuklo paznju u poslednje vreme je izlaganje Branka Dragasa...gledao sam na you tubu njegova izlaganja...pa ko zeli, neka pogleda, zanimljivo.

    • Dosta je bilo

      15:41 // 10. 1. 2016.

      Dragas ce najverovatnije u koaliciju sa Radulovicem. Njih dvojica su jedini pravi politicari koji mogu/zele nesto da promene...Smatra se da ce u slucaju 70% izlaznosti Radulovic imati oko 4,5%. Treba im dati sansu. Bolje da dam njima glas nego SNS-u, SPS-u, DS-u, radikalima...ili jos gore ne izaci na izbore.

    • ako skinemo veo ostrašćenosti

      09:51 // 11. 1. 2016.

      videćemo dobre i loše strane svake stranke i svakog političara. Zbog toga bi bilo dobro da postoji određeni broj pitanja koji se preklapa. Izborni sitem je bitan, vojvođani imaju dobru kombinaciju za pokrajinske izbore i bilo korisno da čujemo da li su svi za promenu i da li bi loklnim političarima odgovaralo da ih biramo na ime i prezime ili im treba vođina lista, pošto drugačije ne bi prošli.

    • ČJ je konstatovao

      09:52 // 11. 1. 2016.

      da nišlije imaju njegovu firmu, a od njih zavisi hoće li umeti da iskoriste to što im je dato. Bilo bi korisno da lokalni političari svih pokreta i stranaka iznesu svoj stav o izbornom sistemu, o načinu upravljanja gradom, da dobijemo kakvu takvu sliku o njima i pokušamo da pretpostavimo da li bi znali da rade i da li mogu išta pozitivno gradu da donesu ili su utopisti željni vlasti.

    • Dragaš i Radulović

      09:52 // 11. 1. 2016.

      su filantropi? Nišlijama će biti onoliko dobro koliko su spremni da svoj glas daju ljudima koji će umeti od premijera i ministara da traže sve što dobijaju Bg i vojvodina od republike.Dok biramo ljude kojima maca pojede jezik da su u vladajućoj koaliciji,a razgalame se sa opozicione klupe,do tada ćemo tonuti.Treba da čujemo sve lokalne političare i pokušamo da saznamo znaju li da upravljaju gradom

  • Samo pitam

    15:28 // 10. 1. 2016.

    Šta je ovaj čovek korisno uradio za ovaj narod poslednjih 20 godina koliko postoji na javnoj sceni? Po čemu je on lider? Ko je on i šta je on uopšte? Šta mu je prvi posao u životu? Kakve kvalifikacije poseduje i od čijih para živi tako raskošno?

  • pjer

    16:11 // 10. 1. 2016.

    Najzgodniji političar na srpskoj sceni.

    • Dragan

      00:38 // 11. 1. 2016.

      @pjer
      Pod hitno da se javis najpre oftamologu a onda nastavi dalje.

  • tranzicija

    20:08 // 10. 1. 2016.

    Pokusavao si ti itekako da udjes u Vucicevu Vladu,pa nismo ni mi sa toliko kratkim pamcenjem. Isti ste i svi,i zuti i socijalisti i naprednjaci.Treba vas sve promeniti i da dodju odgovorni ljudi. Dosta je bilo!

  • Bivši član LDP-a

    20:58 // 10. 1. 2016.

    Koalicijom sa Zukorlićem si prodao politiku i ideje u koje smo verovali. Nikad više LDP!

  • Petar

    22:50 // 10. 1. 2016.

    PA ima li ovaj moma, imalo skrupula (ma znam da nema)....Od pelena je u politici i osim elokvencije, retorike i demagogije ništa nije uradio.. U isto vreme (da zanemarimo i "zaštitu" - verovatno ima od koga, i silne džipove, jer je to problem onih koji mu to dozvoljavaju) osim za sebe ovaj čovek nije uradio ama baš ništa.. Nažalost, nije jedini koji je politici "ceo vek", i ništa!!

  • Višekruna

    00:27 // 11. 1. 2016.

    Kada bi ti ponudio nešto primamljivo, video biti sebe i te kako. Politička demagogija.

  • Dejan

    17:29 // 11. 1. 2016.

    Mislim da je koalicija SDS-LDP-SNP dobitna kombinacija. Aca Krstic, Bane Jovanovic, Milos Simonovic i naravno Dragoslav Cirkovic.

    • Zlobnik

      20:06 // 11. 1. 2016.

      @Dejan :
      Dobro je , duh i smisao za šalu nismo još izgubili ! Bravo , momak !

    • Jovanka

      00:03 // 12. 1. 2016.

      Ahahaha! Bravo!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: