Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:42, 2. 11. 2021.

| Politika

Jovanović: Nišlijama ne treba Sajam automobila, imaju vozni park funkcionera

Autor:M. M. K.Izvor:Južne vesti
gradska kuća
Jovanović kritikuje obećanja javnih funkcionera; foto: S. M.

Gradska vlast u Nišu novac građana troši na kupovinu automobila, dok građanima daju obećanja o biciklama, poručuje odbornik koalicije Niš moj grad Branislav Jovanović. Dodaje da Niš ne može kao Pirot, Zaječar, Leskovac i Vranje pohvali visinom plata, zoološkim vrtom, postrojenjima za prečišćavanje otpadnih voda, sajmištem već samo svetlećim fontanama i grebanim asfaltom.

Kako navodi Jovanović, Nišlijama nije potreban Sajam automobila jer imaju vozni park funkcionera.

Dugačak je spisak preduzeća i ustanova koji su dobili škode, čitav vozni park. Šta će nama Sajam automobila, imamo izložbu najnovijih modela kod gradskog rukovodstva. Sa druge strane muku mučimo sa javnim toaletima i nadstrešnicama na Trgu koji su u raspadanju i nabavkom bicikala za Nišlije u vidu predizbornih poklona, umesto da se obezbede bulevari na kojima se dešavaju učestale nesreće - kaže Jovanović.

Dodaje i da su prazna obećanja gradskog rukovodstva velika, a dela ni na vidiku.

Kvantaška pijaca kod Kazneno - popravnog zavoda, izmeštanje tvrđavske pijace, dve pijace na Ledenoj steni i Paliluli, Kargo centar, Expo centar, koncertna dvorana, zgrada Muzeja -sve to nemamo, a obećavaju nam svakodnevno, nagledasmo se njihovih slika na „našminkanom“ asfaltu. Dok drugi manji gradovi prednjače u razvoju, mi stojimo u mestu - poručuje Jovanović.

Zaključuje i da je građevinska sezona je na izmaku, a da je građanima od najavljenih od „kapitalnih investicija“ ostala samo ugradnja grebanog asfalta.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • danija

    10:23 // 3. 11. 2021.

    Ovi aprila adio, i previse su ostali. A pitanje za Baneta. Da li zna da drvo koje se cesto presadjuje ne uspeva? Ko razume shvatice.

  • Mile

    22:06 // 2. 11. 2021.

    Ma dajte, kritikujte za šta treba, a ima materijala i previše, ali za vozni park niste u pravu. Vozila su iz doba Smiljka Kostća, samo jedna nova.

  • Neko tamo

    20:41 // 2. 11. 2021.

    Nisam politički opredeljen, ali ti nemaš prava nikome da pricas nista, ojadili ste ovaj grad, ćuti tu tebi i dalje skuplji privatni auto od ovih funkcionerskih.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: