Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:04, 20. 9. 2015.

| Politika

Jovanović: Vlast u Nišu se bavi estradom

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
bane i bosko
Jovanović i Ristić kritikovali aktuelnu vlast; foto: NPS

Umesto da dovode investitore i rešavaju nagomilane probleme u javnim preduzećima, u Nišu se rukovodioci bave estradom, kaže lider Narodnog pokreta Srbije u Nišu Branislav Jovanović.

Aludirajući na to što je gradonačelnik Niša Zoran Perišić nedavno ugostio pevača Zdravka Čolića, Jovanović kaže da je gradskoj vlasti to bitnije, nego rešavanje problema građana.

Situacija na jugu Srbije je teška, a u Nišu sve teža i teža za razliku od drugih manjih gradova u kojima se nešto konkretno radi, gde čelnici opština imaju viziju, ideju da svoje gradove povuku napred. U Nišu se rukovodioci bave estradom, koncertima i ambasadorima umesto da nešto konkretno urade - kaže Jovanović.

perisic i cola Čola u VIP salonu Gradske kuće; foto: B. S.Kao pozitivne primere naveo je Leskovac i Doljevac gde se planira izgradnja novih fabrika “Jure” i “Leonija”, a Doljevčani rade i na izgradnji akva-parka. Jovanović kaže da to samo potvrđuje nesposobnost i odsustvo vizije ikod niških funkcionera.

Evo sada se Grad zadužio 400 miliona dinara za realizaciju programa izgradnje gde nema nijedne kapitalne investicije. Napominjem da se nikad niko u istoriji ovog grada nije zadužio u svom mandatu dve milijarde dinara kao ova lokalna vlast i to je dokaz da se oni ne bave konkretnim problemima, da nemaju viziju i da su potpuno nesposobni, - kaže prvi čovek niškog NPS­.

Potpredsednik stranke “Zajedno za Srbiju” Boško Ristić, inače kolaicioni partner NPS, ukazao je na visoku stopu nezaposlenosti i potražio krivce za takvo stanje.

Pozivamo na odgovornost sve one koji u državi vrše javna ovlašćenja, koji nisu obezbedili pre svega posao za građane Srbije, koji su ugrozili njihova prava koja se odnose na naknadu za nezaposlenost, koji povećavaju broj nezaposlenih u Srbiji i ne nude građanima perspektivu - rekao je Ristić.

On je rekao da je “Srbija zemlja u kojoj vlada vlast bez politike” i naglasio da je Zakon o zabrani zapošljavanja donet kako bi se obuzdala prekomerna partijska zapošljavanja Srpske napredne stranke i njenih koalicionih partnera, jer političkim putem, tvrdi Ristić, to nije moglo da se spreči.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Temudzin

    07:51 // 21. 9. 2015.

    A ti Banano, cime se ti bavis?

  • Mika

    22:35 // 20. 9. 2015.

    Ha-ha-ha.... Banana i Bosko nekog da kritikuju! Jedan osudjivan zakonski a drugi sa gomilom putera na glavi! Ovo je kao kad ku-va prica o postenju! Ne zasmejavajte nas, molim vas.

  • LosMi

    20:39 // 20. 9. 2015.

    Jao Bane i Bosko, pa ljudi bre znamo se, ajde nemojte da terate komendiju nismo mi od juce. Da imate srama i obraza nabili bi ste se u misiju rupu, ali nemate, zato se valjda i bavte politikom!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: