Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:31, 28. 6. 2019.

| Politika

Jovanović hvali kadrove URS i one koje je ova stranka predlagala za funkcije

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
bane jovanovic
Jovanović hvali kadrove URS; foto: JV

“Gospodo iz vlasti, šta je problem, nemate kadrove ili menjate mišljenje po potrebi?” - ovo pitanje vladajućoj garnituri postavio je odbornik grupe “Niš, moj grad” Branislav Jovanović povodom imenovanja bivšeg direktora niškog Aerodroma “Konstantin Veliki” Dragana Bugarinovića na mesto direktora Aerodroma “Morava” u Kraljevu.

Bugarinović se ranije, dok je bio na funkciji u Nišu, izjašnjavao kao nestranačka ličnost, ali ga je za direktora 2008. godine predložio tadašnji G17 na čijem je čelu u Nišu bio upravo Jovanović.

Danas kada je Bugarinović ponovo u direktorskoj fotelji, ali ovog puta u Kraljevu, Jovanović podseća da je on svojevremeno sramno “najuren” s posla.

Tog istog čoveka napadali ste da je sa sadašnjom opozicijom učestvovao u finansijskim malverzacijama i vodili sudske sporove sa njim, a danas je čovek države od najvećeg poverenja. Gospodo iz vlasti, šta je problem, nemate kadrove ili menjate mišljenje po potrebi? - kaže Jovanović.

Naglašava da to nije jedini slučaj, već da se navodno još jedan njegov bivši stranački kolega iz URS, Bratislav Vučković nekadašnji direktor JKP Mediana i aktuelni većnik, “sprema za mesto predsednika Opštine Palilula”.

Navodi i primer odmarališta “Divljana” odakle je svojevremeno smenjen još jedan kadar URS Despot Despotović.

To isto ste uradili i sa bivšim direktorom dečjeg odmarališta „Divljana“ koga ste smenili i doveli čoveka koji je od ove ustanove napravio avetinjsko mesto i doveo je do propasti, a radnici mesecima ne primaju platu. Srpska napredna stranka u Nišu nema adekvatne kadrove koji mogu da upravljaju ovim gradom, zato nam tako ide, jer preletači vladaju - kaže Jovanović.

Podsetimo, kako je juče potvrdio direktor preduzeća Aerodromi Srbije Mihajlo Zdravković, takođe nekada kadar URS, Bugarinović je na čelu vazdušne luke u Kraljevu od 1. juna.

Direktor niškog Aerodroma “Konstantin Veliki” bio je od 2008. do 2014. godine.

G17, pa onda i URS, bio je deo gradske vlasti u Nišu od 2008. do 2014. godine. Prvo u koaliciji sa Demokratskom strankom, a kasnije sa SNS. Deo njihovih kadrova "pojačao" je naprednjake i tako su mnogi zadržali svoje funkcije ili čak napredovali.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • prof dr CVETKO Prvi

    15:14 // 29. 6. 2019.

    Gde se dedoše svi "dobri i kvalitetni ljudi koji imaju svoje JA a ne promeniše 10-ak stranaka" - zarad dobra i u korist naroda i otečestva . Nema ih , utopiše se "u Niš/av,av/u" , zarad svog dobra i svoje uže familije. Lova je lova a može se i bez obraza i časti !
    A G17 plus je bio "rasadnik kvalitetnih i poštenih stručnjaka" -počev od Dinkića, pa do ostalih...

  • Ranko

    00:14 // 29. 6. 2019.

    G17 zlo nista manje od SNS koji su Srbiju zavili u crno. Te ljude lustrirati i koji je Bane da predstavlja deo opozicije.Sto puta prodao veru za vecer

    • Simeon

      12:49 // 29. 6. 2019.

      Ko ima duže pamćenje zna ko je i šta je zlo.Svaka družina je radila protiv naroda,a u svoju ličnu korist,ma kako se oni zvali.
      Svi zajedno ćemo kukati za Udbom. Da ona radi ne bi bilo bahatih skorojevića i pljačke države i naroda.

  • Zorica

    00:11 // 29. 6. 2019.

    Pa racunam da su juzne vesti. nesto sto nam daje tracak nade. zbog cega ne pustate komentare .Hvala

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: