Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:02, 17. 12. 2014.

| Politika

Jovanović o frulama, a Slavković o "ševroletu"

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
bane
Jovanović govorio o budžetu kroz lik i delo zamenika gradonačelnika

Nakon dogovora šefova svih odborničkih grupa, sednica niške Skupštine je nastavljena, a za govornicu je ponovo stao Branislav Jovanović (URS) i nastavio da govori o zameniku gradonačelnika Ljubivoju Slavkoviću.

Iako je zbog diskutovanja van tačke dnevnog reda sednica prvi put i prekinuta, Jovanoviću to nije smetalo da nastavi u istom stilu.

Govorio je o prošlosti zamenika gradonačelnika Ljubivoja Slavkovića, o njegovom “direktorovanju” u privatnim firmama, ali i pokazivao sliku Slavkovića kako svira frulu.

Kad govori o nama iz devedesetih, jer smo mi po njemu strani plaćenici i domaći izdajnici, zbog tih trauma vratio se sviranju gusala i frule. Vratio se izvornim principima - rekao je Jovanović za govornicom.

Ipak, iako je moglo da se čuje gde je Slavković zaposlio ženu i ćerku i šta sve ima od imovine, Jovanović smatra da se on ipak držao dnevnog reda i da je govorio o budžetu.

Hteo sam deo svog izlaganja da posvetim moralnom liku zamenika gradonačelnika, a onda da preko njega pomognem i predložim kako da se prihodovna strana budžeta poboljša zbog toga što je Slavković pre mandata bio u privatnim firmama koje duguju enormna sredstva našem gradu. Jedna firma gde je bio direktor za investicije duguje gradu preko 200 miliona dinara - rekao je Jovanović.

slavković Slavković: Da ukrstimo dokumentaciju pa ako smo isti, svi u "ševrolet"Sa druge strane, zamenik gradonačelnika Ljubivoje Slavković kaže da nema ništa protiv da se i o njemu govori na sednici Skupštine Grada, ali kaže da bi to trebalo da se najavi, stavi u dnevni red i da se pripremi dokumentacija.

Da pripremimo materijale, da dovezemo onaj “ševrolet” s kojim se vozio Bane Jovanović, i ako sam kao i on da odem tamo gde je bio i on, pa eto, moj bivši poslodavac, i on i ja u istom krevetu. Moramo se držati dnevnog reda i ne možemo skupštinsku govornicu koristiti u političke svrhe. Ja ne znam čije političke organizacije je Jovanović predstavnik, jer ta opcija više ne postoji, ali svejedno, on je odbornik i mora se držati dnevnog reda - rekao je Slavković novinarima.

Na Jovanovićevo izlaganje niko nije replicirao, a gradonačelnik Niša Zoran Perišić je napustio skupštinsku salu tokom izlaganja šefa Odborničke grupe URS.

Sednica je nastavljena raspravom o budžetu Niša za 2015. godinu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ana

    17:35 // 17. 12. 2014.

    Kako je moguce da je Slavkovic jos uvek zamenik Perisica.Ljuba stalno vredja SNS,a Perisic ne reaguje.Konfuzija

  • A guska se i dalje okrece na onoj stolici

    15:27 // 17. 12. 2014.

    I kucka poruke celog dana!I sta onda da kazem bezanje iz ove zemlje sto pre zbog raznih gusaka i gusana!!!

  • milica

    15:16 // 17. 12. 2014.

    Mnogo žalosno što nam pešterac kroji kapu. Niš će nam prođe ko Blok signal. Stečaj bato, stečaj.. frulisimo

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: