Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:20, 27. 6. 2023.

| Politika

"Kako i šta dalje" - niški naprednjaci sa novim predsednikom koji obilazi jug

Autor:Tamara Todorović, Marko MitićIzvor:Južne vesti
354660858_610759567516081_5779029874113906740_n
Vučević na jugu; foto: SNS Leskovac

Da li zato što je jug jako uporište ili slaba tačka Srpske napredne stranke, ali novi predsednik te stranke Miloš Vučević mandat na čelu naprednjaka počeo je obilaskom gradskih odbora u Leskovcu, Vranju i Nišu. Danas od 17 sati niški naprednjaci se sastaju sa Vučevićem u Narodnom pozorištu, bez očiju javnosti, potvrđuju nezvanično iz SNS.

Mesec dana od kako je Vučića preuzeo funkciju prvog čoveka najveće političke partije u Srbiji, Miloš Vučević je zajedno sa Darkom Glišićem posetio je mesne odboru na jugu i poručio da bez jakog SNS-a nema ni jake Srbije, kao i da je ta stranka motor razvoja. 354533149_1973331586393064_7962028829353013311_n Upoznavanje sa stranačkim kolegama; foto: SNS Leskovac

Najteže je voditi mesne odbore, oni su srce stranke, oni su naše snage stranke, a bez jake Srpske napredne stranke nema jake Srbije. Kada je Aleksandar Vučić član SNS-a mi imamo dodatnu obavezu da sve što je on radio na čelu stranke 11 godina, čuvamo i da pokažemo da smo sposobni da nastavimo tim putem - rekao je Vučević u Leskovcu.

Dodao je i da će ta stranka biti prvi vagon u novom pokretu ”Za narod i državu” koji je najavio i koji će voditi predsednik Srbije Aleksandar Vučić.


Danas u Nišu

Novi predsednik SNS-a danas će se zvanično upoznati sa stranačkim kolegama iz Nišavskog okruga i to na sastanku koji će biti održan u niškom Nardnom pozorištu. Kako Južne vesti nezvanično saznaju, okupljanje naprednjaka počinje oko 17 sati, a na sastanku će se pored funkcionera SNS-a, biti i predstavnici mesnih i opštinskih odbora koji će razgovarati o planovima i daljem radu.

Sastanku će prisustvovati i članovi veća, predstavnici Saveta, direktori javnih preduzeća i svi oni koji su ispred SNS-a odabrani da vrše neku funkciju. Sa Vučevićem bi trebalo da se dogovorimo kako ćemo i šta ćemo na dalje, jer mi u Nišu još nemamo formirani gradski odbor, pa možda i tome bude bilo reči - kaže izvor iz SNS-a.

Izvor napominje i da veruje da će biti reči o novom pokretu koji formira predsednik Aleksandar Vučić, odnosno o tome kako će SNS strateški pomoći i podržati formiranje budućeg Narodnog pokreta za Srbiju, koje je odloženo za septembar.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • M.C

    16:52 // 2. 7. 2023.

    Verujem da se Vučević osećao prijatno na jugu Srbije. Srpska napredna stranka je porodica koja raste i napreduje svakim danom sve više.

  • Maya

    13:57 // 30. 6. 2023.

    Svaki susret sa visokim drzavnim funkcionerima je potreban i plodotvoran. Uvek postoji potreba za razmenom misljenja i pruzanje neke vrste drzavne pomoci.

    • Torpedo

      21:52 // 30. 6. 2023.

      Kakva drzava,takav i visoki drzavni funkcioner !

  • Marija Dj

    11:00 // 30. 6. 2023.

    Veličanstven skup i još veća podrška za novog predsednika.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

I? Kvo ce bidne u četvrtak iznad Univerzitet? Beli dim ili crni dim?

Qgo čitalac

Tekst: O rektoru iza zatvorenih vrata - Jovan Stepanović dobio najviše glasova Senata

Pronađite nas na: