Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:09, 11. 9. 2016.

Kandidati za predsednika DS se predstavili u Nišu

Demokratska stranka Prvi put u Srbiji neposredni unutarstranački izbori; Foto: JV

Debata kandidata na unutarstranačkim izborima, gde pravo glasa imaju svi članovi, prvi put se primenjuje u Srbiji. Četvorica kandidata su svoje stavove sukobila uglavnom oko toga kojim će putem Demokratska stranka, da li sarađivati sa SNS i kako podmladiti vrh stranke.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Ovca za šišanje

    18:37 // 11. 9. 2016.

    Волео бих да ДС прође што боље. Али, људи, зашто бер нешто лепо не учинисте док бејасте на власти? Због вас нам сада судбину кроје, умоболни, нешколовани, неинтелигентни, неспособни, фалсификатори... Доста је све вас било!

  • Lahor

    21:30 // 11. 9. 2016.

    Oslanjamo se na vas

    • Molim te

      23:41 // 11. 9. 2016.

      Mozda sam se nekad oslanjao na njih, ali ne vise. Jedini koji mi sada ulivaju poverenje su poslanici DJB i Radulovic. Pokazali su se zuti, nema sta sada da se pravdaju a jos su doveli i ove radikale, koji su nas unazadili kao naciju u svakom smislu. Kultura nam je opala mnogo(o muzici da ne govorim), a predsednik koji ne zna engleski nas bruka svuda po svetu. DNO-SNS,SPS,SRS i ostali pa i DS.

  • Iva

    22:36 // 11. 9. 2016.

    DS bi trebalo da bude jedna od najačih stranaka. Ovi unutar stranački izbori su zato izuzetno značajni. Ako na izborima pobedi Šutanovac, onda DS nestaje sa političke scene. DS treba novo lice za predsednika. Jedino neko novo lice može regenerisati DS. Zato demokrate razmislite pri glasanju. Razmislite i zbog vas a i zbog Srbije.Ja vam kao građanin želim uspeh a to bez novih ljudi nije moguće!!!

    • Vasa

      12:52 // 12. 9. 2016.

      Mnogima u našem gradu je DS najveća smetnja. Vidim Niš nam procveta sada bez DS-a. Dragan Šutanovac je odavno meta raznih napada iz SNS-a pa me ne čudi da se sada i na ovaj perfidan način atakuje na njega. Ko god da podedi pobediće demokratija, koje u ostalim strankama nema.

  • Oscar Pitagor

    09:31 // 12. 9. 2016.

    Овај човек о ДС-у прича тако инспиративно да боље не може: https://www.youtube.com/watch?v=KOON2mvHGMI

  • dzibra

    11:27 // 12. 9. 2016.

    @molim te - тај доста је било и радуловић су покрет,они нису странка,немају никакав програм.То што они пропагирају је чист популизам који нема покриће у реалном животу државе и њених грађана.Странка мора да има статут и програм о свим сегментима државне управе,институција,привреде,образовања,здравства,просвете,одбране,безбедности ..... а ДЈБ то нема ништа.Блефери.

  • Dexter, o liderstvu

    14:39 // 12. 9. 2016.

    Da primenimo naucni metod. N1 je objavio intervjue sa kandidatima za predsednika DS-a. Jedini komentari botova, cak 50-ak histericnih tirada o korupciji i slicno, bili su upuceni Sutanovcu - na ostale se SNS i ne osvrce. Jasno je ko je trn u oku Vozdu. Da je korumpiran, zar neko misli da vec davno ne bi bio uhapsen? Srbija ceka LIDERA da bi se pokrenula, a stvari se komesaju!

  • Dexter, o slabosti DS/DJB

    14:39 // 12. 9. 2016.

    Pricu o krivici zutih forsira rezim koji nas bukvalno ubija! Mene vise brine to sto ovde nema analitickih komentara ni iz DS ni iz DJB. DJB i ne postoji, njen lider samo pise blogove i zabranjuje ljudima na lokalu da formiraju mesne odbore. Niste znali? Kako bi bio lider, ako pokret preraste u stranku? DS, pak, kao da nema jednog pismenog u gradu!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: