Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:26, 2. 2. 2017.

| Politika

Karić ispred Gradske kuće u Nišu sa salatom u ruci

Autor:J. Ćosin, A. StankovIzvor:Južne vesti
karic
Karić u poseti najvećem gradu juga Srbije; foto: J. Ć.

Niš je danas posetio Bogoljub Karić, biznismen i lider Pokreta “Snaga Srbije” koji se nedavno vratio u zemlju, a ispred Gradske kuće, sa prepoznatljivom salatom u ruci rekao je da je to “njegova vijagra”.

Karića je dočekalo dvadesetak ljudi, a on je rekao da će salata postati vijagra kako bi se rađala deca i najavio veliki miting.

Napravićemo ove godine najveći miting u istoriji Srbije, mora da bude minimum 300.000 ljudi, da stvaramo Srbiju, da vratimo ljudima oprimizam - rekao je Karić.

Dodao je da nije u nikakvoj kampanji i da ne želi vlast, već da njegova stranka punu podršku daju premijeru Srbije Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci, čiji su i koalicioni partneri.

Karić je isakao da će se zalagati da se u Srbiji podstakne prozvodnja salate, voća i povrća, poljoprivrednih i stočarskih proizvoda, jer nije zadovoljan ekonomskim napretkom zemlje.

U poslednje dve decenije zatvoreno je 80 odsto pogona, a mladi odlaze iz Srbije. Možda ne umemo da napravimo kompjuter, ali zato svaki domaćin ume da zasadi zelenu salatu koju možemo da izvozimo u Moskvu - rekao je on.

Kako je dodao, država treba da omogući poljoprivrednicima pozajmice od 30.000 evra za gradnju plastenika sa rokom otplate od 30 godina i kamatom od jedan odsto.
 


Karić:Zabranićemo abortuse u Srbiji

Bogoljub Karić pažnju je skrenuo i na sve veći broj abortusa rekavši da će se zalagati da se oni u Srbiji zabrane.

Srbiji je potrebno 20 miliona stanovnika, a umesto da se naša deca rađaju, godišnje imamo  250.000 registrovanih abortusa. Tako ne možemo da napravimo korak napred. Zabranićemo abortuse, moći će da se rade samo u nužnom slučaju- rekao je Karić.

Okupljeni građani kažu da su došli da čuju šta Bogoljub ima da kaže ali nisu želili da komentarišu njegov povratak u Srbiju i Niš. Tek po koji Nišlija je srdačno i sa oduševljenjem dočekao lidera Pokreta "Snaga Srbije", a neki su iskoristili priliku i da se uslikaju sa njim.

Podsetimo, on je juče posetio Vranje, zatim i Leskovac, gde je na glavnom gradskom šetalištu delio tulumbe, a prolaznici su se takođe slikali sa njim.

Inače, ovaj biznismen je iz Srbije otišao pre 11 godina, nakon afere sa prodajom “Mobtela” i poternice koja je raspisana za njim zbog zloupotrebe položaja.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Dragan Stojanović

    15:20 // 8. 2. 2017.

    Pitam g. Bogoljuba:
    Gde su ti tvoji plastenici odakle je salata? Da li znaš koliko vrsta salata postoje??
    Koliko te poznajem neznam tvoju ni jednu fabriku u Srbiji.
    Za tvoju informaciju u Irigu postoji najveća kompjuterizovana proizvodnja Balkanu, na otvorenom i zatvorenom i najveći su proizvođači rasada i td i td...
    Koga zamajavaš. Ti si specijalista za mobilnu telefoniju..bio

  • Račić

    11:00 // 8. 2. 2017.

    Sprdnja, zona sumraka, rijaliti, naprednjacko ludilo, vredjanje inteligencije ranjenog i umiruceg naroda, tragikomedija, korupcija, otvoreni kriminal, podsmevanje na tv konferencijama, lazi, obmane...Srbija 2017-te....

  • elektronac

    21:57 // 3. 2. 2017.

    Gospodine Karicu molim Vas vratite se odakle ste dosli i ponesite tu vasu viagru. Ne potcenjujte ovaj narod vise

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: