Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:07, 6. 6. 2020.

| Politika

Karićev PSS izlazi samostalno na izbore u Bojniku i Lebanu

Autor:M. J.Izvor:Južne vesti
Dragomir Karić PSS Bojnik
Šetao Jablaničkim okrugom, razgovarao sa građanima i potpisivao knjigu; foto: PSS

Na lokalne izbore u Bojniku i Lebanu Pokret Snaga Srbije Bogoljuba Karića izaći će samostalno, kažu u ovoj partiji, dok su njihovi članovi u Leskovcu na listi SNS. Zamenik predsednika Pokreta Snaga Srbije Dragomir Karić posetio je Jablanički okrug, a u PSS saopštavaju da je šetao, razgovarao sa građanima i potpisivao knjige, dok su vodeći na liste ove stranke davali grandiozne izjave, poput "Srbija je spremna da gradi, radi i da rađa, pogotovo ovde na jugu".

Karić je posetio i porodična preduzeća u selima Vučje i Strojkovce.

Srbija je zahvaljujući predsedniku Aleksandru Vučiću postala lokomotiva razvoja na Balkanu i ekonomski centar koji privlači najveće svetske investitore da ulažu u razvoj srpske privrede, a Pokret Snaga Srbije - BK je važna karika u tom neraskidivom lancu ekonomskog napretka naše zemlje - stoji u saopštenju PSS.

Dragomir Karić PSS Bojnik U Bojniku i Lebanu samostalno, u Leskovcu sa SNS; foto: PSSU Bojniku su do sada proglašene četiri liste, od kojih tri imaju svih 27 kandidata - Srpska napredna stranka, koju predvodi aktuelni predsednik Opštine Nebojša Nenadović, potom SPS koji je predao listu sa jednim kandidatom manje od maksimalnih 27, 3. opcija je Grupa građana "Za bolji i pravedniji Bojnik", predvođena Ivanom Stojanovićem, dok je poslednja proglašena lista PSS.

Nosilac liste je Nebojša Radonjić koji smatra da su Bojniku potrebni ljudi poput čelnika njegove stranke - Bogoljuba i Dragomira Karića. Druga na listi je Tatjana Kostić.

Srbija je spremna da gradi, radi i da rađa, pogotovo ovde na jugu. Pokret Snaga Srbije - BK znači mnogo ne samo za naš okrug već za celu Srbiju i zato verujemo da ćemo ostvariti dobar rezultat i da ćemo moći aktivno doprinesemo boljem životu svih stanovnika Bojnika - rekla je Kostićeva.

Na sajtu Opštine Lebane još nema objave o proglašenju izborne liste Pokret Snaga Srbije, ali u ovoj partiji kažu da su listu predali i da je njenom čelu Radovan Cvetković.

U ovoj Opštini su do sada proglašene liste SNS, SPS, zatim dve lokalne opcije "Inicijativa" i Grupa građana "Dr Goran Janjić", pa radikali i Jedinstvena Srbija.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Milos

    11:56 // 7. 6. 2020.

    Amnestirao ga SNS, umesto da je iza resetaka, on bi da vlada, eeeee, nece moci, ima nas jos koji pamtimo dobro!

  • stole

    10:56 // 7. 6. 2020.

    sta traze Karici u Lebanu`???? tu im je lakse da dobiju glasove ili. ko su uopste ovi Karici s muslimanskim imenima Hafa, haso, harija itd

    • S.Nikolić

      22:31 // 7. 6. 2020.

      Vi VELIKOSRBI shvatite jednom da poreklo nije bitno, već covek kao jedinka! Kritikovati karića zbog prezimena a ne zbog mutnih radnji devedesetih je prilično naivno, da ne kažem glupo! Inače nama ide SUPER jer nam državu vode sve srbin do srbin, jel tako?

  • Bata Petrović

    20:54 // 6. 6. 2020.

    Ovaj miloševicev klepač sekira, ostrač bodeža i konstruktor lopata i ašova, a honorarno muzikant i bankar, UMESTO da robija on se i dalje buta u najdraze srpsko zanimanje - politiku.
    Lud narod a takvi mu i politikankti I tu nema spasa ni Promene još 100 godina

    • Nišlija

      12:32 // 7. 6. 2020.

      Bravo za komentar!Umesto pola njih u zatvoru što hoće da ponovo ojade zemlju oni na izbore idu,ee Srbijo..

    • S.Nikolić

      22:35 // 7. 6. 2020.

      Pa tamo gde je miloševićev klepač tu je i nekadašnji miloševićev ministar za informisanje! Mora ta ekioa iz devedesetih da se kompletira! Ako ste mlađa osoba, doživećete i povratak marka miloševića!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: