Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:28, 24. 11. 2015.

"Koalicija za Niš" traži ostavku predsednika Skupštine

mile ilic Iliću žele da vide leđa; foto: JV arhiva

Nakon dešavanja na poslednjoj sednici niškog parlamenta, kršenja određenih zakonitosti i Poslovnika o radu niške Skupštine i izbegavanja odgovornosti, “Koalicija za Niš” traži smenu predsednika niškog parlamenta Mileta Ilića.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • zaboravljeni

    12:42 // 24. 11. 2015.

    covece trazis nacin da pokazes da postojis...cutao si jer su ti dali da vodis administrativni odbor u opstini Pantelej i primas platu. sada kad se blize izbori i ides u zaborav glumis da si opozicija!ako ides idi barem dostojanstveno.Zasto i Peda Jelenkovic i ti smatrate da je ovaj narod glup! Opozicija koja bi svoje cutanje da unovci...kus!

    • Gigic

      21:12 // 25. 11. 2015.

      E moji nišlijci. Stvarno ste zaboravljeni.
      Ja imam oči i uši vidim i čujem. Dinić je čovek pre svega a od vas zaboravljeni mi je ...

  • Posmatrac

    10:56 // 24. 11. 2015.

    Hahaha. Ali ova poslednja recenica je najbolja. "Nisam ja majke mi",blize se izbori pa bi da glume opoziciju. Djon obraz.

    • Joca

      17:48 // 25. 11. 2015.

      A ti samo posmatraj i smej se. Gde si opozicionaru jel imaš dvogled

  • da ne tražim

    11:19 // 24. 11. 2015.

    press Nove Srbije, davno su podneli predlog za proširenje dnevnog reda i ko zna koliko pressa održali na temu Nacionalnog stadiona. Šta se dešavalo sa tim, to vi, političari, najbolje znate. Lepo je što je inicijativa usvojena. Borite se za svoje predloge, ne saplićite one koji su dobri za Grad Niš i nišlije. Podržavam predlog za smenu predsednika Skupštine, ali zameram što ste ga 2008. prigrlili.

  • jelena

    13:29 // 24. 11. 2015.

    ....sve mi ovo miriše na 97.....

  • shaft

    19:42 // 24. 11. 2015.

    Dinicu,kasno je za katarzu,davali ste kvorum i glasali odluke vladajuce koalicije!Sto ne napadnete nekog od funkcionera SNS-a?

  • Patriota

    20:45 // 24. 11. 2015.

    O majko bozja, sta je ovo? Slavisa Dinic? Ko je i sta taj covek, koje skole je zavrsio, kojim poslovima je unapredio nasu sredinu. Spasi nas boze( bog kazu pise se malim slovom). Sta zna taj covek, naravno to vazi i za g-dju Davidovic. Dosta, aman ako imate razum.

  • poslednja nada

    10:23 // 25. 11. 2015.

    Gospodine Dinicu, Vi ste nam poslednja nada. Znam da je tesko boriti se sa vetrenjacama, ali sada nesmete izneveriti svoj narod. Jedan ste od retkih ljudi cistog obraza u politici, a Bog neka nam je na pomoci svima ostalima. Jer o Nisu najbolje brinu nislije.

  • Pantelejci

    12:55 // 25. 11. 2015.

    Poslednja nado,g-din Slavisa Dinic je izneverio
    onog casa kada je presao u skupstinsku vecinu i dizao glas zajedno sa g-djom Davidovic.Moras Slavisa da znas sta hoces,gde si,opozicija ili si vlast.Na Panteleju si u vlasti,a na gradu si poceo da izigravas opoziciju,poceo si da se pojavljujes koliko da te ima,sada pred izbore.Vrati se tamo gde si do sada bio !

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: