Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:47, 14. 12. 2015.

“Koalicija za Niš” zajedno sa Stefanovićem

Stefanovic Stefanović širi "Levicu" po Srbiji; foto: MCB

Donedavni potpredsednik DS Borislav Borko Stefanović oformio je “Levicu Srbije”, a sutra bi u Nišu njegovoj stranci trebalo da pristupi “Koalicija za Niš”.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Pobednik "Slagalice" kod kuće

    15:14 // 14. 12. 2015.

    Na kom sastanku ide Slavisa Dinic sa ovima sto prave neko okupljanje opozicije ili sa vlast?

    • stari Palilulac

      19:37 // 14. 12. 2015.

      Bilo bi lepo da malo preformulises pitanje,kao i da koristis znakove interpunkcije. Ovako, tesko da je kome jasno sta znaci ova nabacana gomila reci !

    • inadžija

      22:29 // 14. 12. 2015.

      Koliko sam ja po medijima video fotke sa tih okupljanja i udruživanja opozicije, Dinića i njegovih ni na jednom sastanku tamo bilo nije. To je i normalno, jer on i nije opozicija, čini deo lokalne skupštinske većine. Samo smo sadqa videli da ni Borko zapravo nije opozicija, samo je tvrdio pazar sa Vučićem.

    • Marko

      09:00 // 15. 12. 2015.

      Koje crno okupljanje opozicije i ko su opozicionari, prokleto naše kratko pamćenje i zavist. Svaka mu čast što je bio dovoljno mudar i strpljiv. Pozdrav za Levicu Srbije!!!

  • hm

    18:18 // 14. 12. 2015.

    Cekaj bre, opozicionar sa strankom (ili sta je vec) na vlasti? strasno

  • Marko Jaćović

    19:31 // 14. 12. 2015.

    Opozicija se formira iz redova oportunista. Baš po Vučićevom ukusu. Nema ništa od Borka, razočarah se...

  • Dr VIOLETA

    19:45 // 14. 12. 2015.

    Jedino se čudim Mirku Joviću, što pravi društvo ovoj grupici, u već viđenom cirkusu.

  • shaft

    20:00 // 14. 12. 2015.

    Borko,sa ovima ima da se ofajdis!Ocigledno da te uvatise na brzaka sateliti gradske vlasti.U startu katastrofalna odluka!

  • pokajnik

    20:23 // 14. 12. 2015.

    Sima iz Matevac opozicija? Samo neka mi neko kaze kakva i u cemu se ogleda njegov opozicioni rad? Covek daje podrsku ovoj vlasti na sve nacine! Ipak su prava opozicija ovi Tadicevi u Nisu, sve ostalo neka limunada

  • Rada

    20:27 // 14. 12. 2015.

    Opa Borko postaje vlast uz Dinica, znao sam da ima veze sa SNS. Nek vam je sa srecom Vucicevci!

  • Poznavalac prilika

    20:30 // 14. 12. 2015.

    Kao poznavalac prilika, upoznao bi citaoce da je jedan od visokih funkcionera "Koalicije za Nis" i to Miroslav Jovic bivsi clan JUL-a, pa vidite da Vas ne preveslaju na izborima kao ovi sadasnji. Carsija je mala , proverite pa mi se javite ovde. POzdrav Nislije!!!!

    • Marko

      00:05 // 15. 12. 2015.

      Miso ne obracaj paznju, ovakvi poznavaoci prilika kojima ne smetaju ovi na vlasti sto sve unistise, nego oni sto nesto pokusavaju da poprave, znas odakle dolaze i kome pripadaju :-). I da znas da Vas se boje. (tako mi se cini po komentarima)

    • Nislija1954

      16:08 // 15. 12. 2015.

      Marko pa niste ovog puta u pravu stvarno, poznavalac prilika je potpuno u pravu, Misa Jovic i jeste bio clan JUL-a, meni kao i polovini grada je to poznato. Pogledajte sa kim je clan Rotari kluba, pa sa vecnikom Grada Nisa Srdjanom Aleksicem. Tako da Marko, MIroslav Jovic je to sto jeste. Zalosna slika politicke scene Srbije. Proverite i javite se ili cutite!!!!!

  • inadžija

    20:38 // 14. 12. 2015.

    I šta sad? Žestok kritičar skupštinske većine u svoju novu stranku integriše one koji su posle podužeg posta sada deo lokalne vladajuće većine, ili kako već. OK, i ko sad tu kome šta dođe? Znači, imali su pravo oni koji kažu da nisu najveća opozicija najveće galamdžije.

  • U.R.P.K.Y.

    22:08 // 14. 12. 2015.

    Drugovi! Nije u duhu nase nove socijalisticke stvarnosti da tako govorite. Drugovi iz Koalicije Za Nis su doziveli tranziciju. Nakon saradnje sa krajnje desnim okupacionim vlastima (SNS)oni prave strateski zaokret, da ne kazem luping, u lepo, lepse, LEVO!
    Podrzimo drugove u toj tranziciji! Steta je sto drgarica Davidovic nije vise sa njima! SMRT FASIZMU drugovi! (Stanislave preterano se..s :-))) )

  • Goga SPS

    23:04 // 14. 12. 2015.

    Dajte ljudi da sklonimo ove prodane duse sa politicke scene,idite direktno kod Vucica...nemojte od okolo :)Dno dna

    • Marko

      23:57 // 14. 12. 2015.

      Pa koga Gogo SPS da sklanjate. Vi ste na vlasti, da vas obavestim, Vi ste odgovorni sa ovima iz sns-a! Vasi su vecnici, direktori, predsednici, zamenici, nacelnici, pomocnici a smetaju vam normalni ljudi. Pobrkala si loncice. Levica Srbije, samo napred, nedajte da Vas ovi botovi kolebaju

    • Markobot

      18:24 // 15. 12. 2015.

      Marko, pa Miroslava Jovica je SPS postavio na mesto dirktora SKC, imas li odgovor na to?

  • Avaj

    08:02 // 15. 12. 2015.

    Mali broj razocaranih oplakuje cinjenicu da ni Dinic ni Borko nisu hteli sa njima. I dok se trude da komentari izgledaju dugacije kao i stil pisanja probija velika tuga za izgubljenim.

  • Miroslav Jović

    08:23 // 15. 12. 2015.

    Aman ljudi, gde Borko Stefanović može da bude levica???. To on imitira Tsiprasa iz Grčke, tj. hteo bi on kao i Siriza, da okupi tzv. levičare pa popne se na vlast. Medjutim, nije ovo Grčka jer tamo su da na premijersko mesto doveli prijatelji iz SAD, a ovde već vlada koalicija koja ima podršku SAD. Ostvimo Borka da se pokaže, kako će se prezentovati za predstojeće lokalne izbore u Srbiji.Levica??.

  • Sonja

    09:09 // 15. 12. 2015.

    Ovo je sramotno, Borko od liberala preko demokrate ode u komuniste. Ovaj Dinic ga prati misli da ce SNS opet da ga uzme u vlast. Posle izbora nema da postojite.

  • LAZAREVIĆ, SPS PANTELEJ

    12:26 // 15. 12. 2015.

    Da vratite Dušicu Davidović i sigurno prelazite 1%.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: