Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:56, 24. 5. 2024.

| Politika

Kobasice iz Beča, roštilj, piće, muzika i Palma na pijaci u Nišu [video]

Autor:Sonja Vidojković, Ljubica JocićIzvor:Južne vesti

Kobasice iz Beča i ćevape u sendvičima, domaću rakiju, vinjak, sokove i pivo, uz glasnu muziku, delili su danas simpatizeri Jedinstvene Srbije, koalicionog partnera SNS-a i SPS-a, starim i mladim Nišlijkama i Nišlijama koje su dolazili na bulevarsku pijacu. Roštilj je u Niš doneo narodni poslanik Dragan Marković Palma, a tik uz njega bio je nosilac liste SNS-a u Nišu Dragoslav Pavlović Dale, koga je Palma sve vreme nazivao gradonačelnikom. Da li je sanitarna inspekcija dala "zeleno svetlo" i koliko je koštalo iznajmljivanje platoa rekonstruisane pijace, nisu odgovorili nadležni.

pijaca (5) Roštilj na pijaci; foto: JV Na “jednoj od najmodernijijh pijaci u Srbiji”, kako je gradski čelnici nazivaju, na platou za koji su na otvaranju nakon renoviranja rekli da je namenjen za održavanje kulturnih manifestacija, jutros je gorela skara, a glavni majstor za "roštilj", iako ga nije pekao, bio je lider Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine Jagodine Dragan Marković Palma.

Danas smo doneli ovde u Medijanu bečku kobasicu, to je najbolji specijalitet u Beču, da probate, i ćevape… Gde je gradonačelnik? Budući. Spavaš gradonačelniče, do 10 sati umesto da me čekaš u pola 10, ti spavaš - rekao je Palma na pijaci.

pijaca (7) Štandovi, autobus i zastave; foto: JV Ispred pijace bili su štandovi na kojima je stajao broj 1, mini-bus sa imenima Aleksandra Vučića, Ivice Dačića i Palme, kao i imenima njihovih partija.

Ljudi su nosili zastave Jedinstvene Srbije i u majicama sa istom oznakom delili ljudima kobasice i ćevape u sendvičima, a sa razglasa se čula domaća muzika.

Pogledajte gladan narod. Lako je kod vas u Jagodini. Je l ste Vi ovo jeli? - pitao je jedan Nišlija Palmu.

Da li je Jedinstvena Srbija zakupila prostor, koliko je platila i da li su dobili sanitarnu dozvolu za proizvodnju i prodaju hrane i pića na pijaci, novinarima Južnih vesti nisu odgovorili ni iz Tržnice, ni iz sanitarne inspekcije Ministarstva zdravlja do objavljivanja teksta.

pijaca (8) Na pijaci bio i nosilac liste SNS-a u Nišu; foto: JV Podsetimo, koalicija okupljena oko Srpske napredne stranke izaći će na lokalne izbore sa listom “Aleksandar Vučić - Niš sutra”, nosilac liste za Grad Niš biće bivši direktor JKP Mediana, sada zaposlen u EPS-u, Dragoslav Pavlović.

Koaliciju čine Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije, Socijaldemokratska partije Srbije, Partija ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije - Solidarnost i pravda, Jedinstvena Srbija, Srpska radikalna stranke, Pokret socijalista i Srpska stranka Zavetnici.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Hrane..

    09:14 // 26. 5. 2024.

    Pavlovic mi delovao kao OK lik, ali sada sa ovom kobasicijadom u drustvu Palme na pijaci skroz se srozao. Covek zavrsava posao, zence uglavio da leci supovci, a pre toga premestili odlicnu doktorku pred penzijom u Min-ovu ambulantu... Strasno

  • Zvonko Pešić

    08:46 // 26. 5. 2024.

    Kome se ne sviđaju kobaje neka glasa za Mariniku Čobanu. Možda ga provoza svojim poršeom.

  • Mirko Mirković

    21:38 // 25. 5. 2024.

    E Pavloviću, vidim pokazao si se u JKP Mediani pa si odlučio gradonačelnik da budeš!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Više zaradi suncobran u Crnoj Gori nego radnik u Srbiji, sramota!

Sramota Čitalac

Tekst: Leskovačka opozicija: Zahtevi radnika opravdani, problem nije rukovodstvo, već država

Pronađite nas na: