Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:53, 2. 9. 2011.

| Politika

Kocić podržao rezerviste

Autor:Danilo KocićIzvor:Južne vesti
Slobodan Kocić gradonačelnik Leskovca
Slobodan Kocić, arhivska fotografija

LESKOVAC – Gradonačelnik Leskovca Slobodan Kocić javno je podržao protest leskovačkih rezervista i najavio da će od nadležnih tražiti ispunjenje njihovih zahteva.

- Lokalna samouprava na čelu sa gradonačelnikom Leskovca neće odustati od borbe i učiniće sve pred nadležnim organima da obezbedi jednak tretman našim borcima, kao što je slučaj sa borcima Topličkog okruga, ne sumnjajući u pozitivan ishod te borbe, ali samo moli za strpljenje zbog teške ekonomske situacije u zemlji – navodi se u saopštenju iz kabineta gradonačelnika.

S druge strane, kako piše u saopštenju, "neće pristati na ucene korumpiranih pojedinaca, takozvanih lidera boraca, koji su od grada dobili sve a sada su instrumentalizovani i plaćeni od strane političara koji su uništili ovaj grad, a sada im je jedina želja da se ponovo dokopaju vlasti, jer jedino što umeju da rade to je da narodu prodaju maglu i žive na njegovoj grbači".

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Marko Nikolic

    09:57 // 12. 9. 2011.

    Kako ga nije sramota. Resenje dnevnica taj isti Kocic obecava vec pet godina. Zar ste zaboravili kada je kao nacelnik okruga zajedno sa tadasnjim predsednikom opstine Vladom Marinkovicem obecavao resenje. Sve su obecali da se strpimo itd. a odmah posle izbora su zaboravili na nas. Dokle ce vise taj Bojta da nas laze i da se igra sa nama. Nije zasluzio Leskovac, nije zadobio poverenje gradjana sve u svemu IZIGRAO NAS JE a sto je jos smesnije to pokusava vise puta da uradi. Daje nam podrsku a ne sme da udje na prednja vrata u opstinu da se ne sretne sa nama, vec bezi na drugi ulaz. Od koga bezi od gradjana. Sramota!!!!

  • dragoljub stamenkovic

    10:25 // 5. 9. 2011.

    Zuti Kocic ce pred izbore sve da obeca ! A i nije mu prvi put. Njega nije rodila majka. Njega je rodio Boris Tadic.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: