Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:38, 25. 2. 2013.

Koliko su aktivni poslanici iz Niša?

c foto: glasackakutija.com

Od 12 narodnih poslanika iz Niša čak troje nijednom nije izašlo za govornicu, a svega troje je onih koji su podnosili amandmane od početka skupštinskog saziva do kraja 2012. godine.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • MilosH

    17:32 // 25. 2. 2013.

    Dusan Milisavljević je jedan od retkih koji ostavlja pozitivan utisak. Njegova inicijativa o placanj staza radnicima Ei, Mina itd je pogodak u metu. Bas takvim stvarima poslanici i treba da se bave. Sad je kao lekar govorio o štetnosti alfa toksina i sa pozicije poslanika pokazao brigu o javnom zdravlju. Lapčević je aktivan, dok Ristic koji je izasao iz Ds je bio aktivniji ranije, sad nema vreme jer organizuje novu partiju. Bane banana i ne mora da govori. Covek voli samo da se mesa kao bitumen u asfalt

  • Freedom Fighter

    17:53 // 25. 2. 2013.

    Nije vam potpuno tacna ova vest, neki od ovih poslanika koje ste naveli da se nisu javili za rec ni jednom u ovom sazivu, su se javili ovog meseca. A s obzirom na to da je ovo prvi mandat nekima od njih, a tu pre svega mislim na Ivanu Dinic, moramo imati razumevanja, a vreme ce pokazati koliko je neko sposoban. A koliko je sposobna pokazuju rezultati koje je za kratko vreme postigla u vodjenju omladinske organizacije, a to ce pokazati i u parlamentarnom radu.

    • Coka

      12:30 // 27. 2. 2013.

      Kakve veze ima to što joj je prvi mandat? Ja l to znači onda da bi trebalo prvi mandat da prećuti, a onda tek u drugom da nešto kaže? Ako je nesposobna da bude poslanica, onda nije trebalo da prihvati to... A verujem da je sposobna samo da uživa privilegije koje poslaničko mesto donosi...

  • jovana_zzz

    18:03 // 25. 2. 2013.

    Cinjenica da neko nije izlazo za govornicom ne znaci da neko nije aktivan. Sta vise mnogo je onih koji puno pricaju, a nista ne rade.
    Za Ivanu Dinic sve pohvale, odlicno predstavlja mlade i Nis.

  • NasNis

    18:07 // 25. 2. 2013.

    Sramota za one koje su u politici sto godina, a nista uradili nisu kamoli izasli za govornicom.
    Mladima treba dati sansu da se dolazu.
    Po mom misljenju Nis i mlade odlicno predsavlja Ivana Dinic.
    Samo hrabro!

  • dusan-nis

    18:17 // 25. 2. 2013.

    Jako je vazno da mladi iz Nisa imaju konacno prave prestavnike u parlamentu.
    Svaka cast za Ivanu Dinic koja to radi na pravi nacin. Treba uzeti u obzir da joj je prvi mandat, tek ce se pokazati za govornicom.

  • p

    18:17 // 25. 2. 2013.

    koje dremace mi placamo... danas sam bio u opstini salter 23 24 25 i 26 red kilometarski, od 4 saltera radi samo salter 26 ( neki cikica koji se bas muci sa racunarom) ostali tj ostale zene sede i cekaju 2h da brisu sa posla. jedino posteno radi salter za overu dokumenata. zasto nemaju nekog sefa koji kontrolise njihov rad? zasto 80 posto njih sedi tamo i prima plate a nista ne rade i drsko se ponasaju! molim redakciju da ode i ono da snimi sta ko i kako se radi.

  • MICKO

    18:46 // 25. 2. 2013.

    Jos jedan dokaz da su samo Lapcevic i Milisavljevic pravi predstavnici gradjana Nisa.

  • Mica Nislija bre

    19:08 // 25. 2. 2013.

    Koliko su pismeni bolje i da se ne javljaju.

  • Branko Savić

    19:57 // 25. 2. 2013.

    Nisu oni poslanici, oni su poslusnici.

  • Marina Mladenovic

    20:01 // 25. 2. 2013.

    Svrha stajanja za cenjenom govornicom bi trebalo da se zna..da se poboljša kvalitet života u našoj divnoj zemlji ili je svrha setkanje od stolice do govornice? Tako da ne bi trebalo da brojimo ko je koliko puta stajao i držao reč..već bi trebalo da sagledamo proizvode rada poslanika :) Podrška dr Zoranu koji je po brojanju možda se najmanje pojavljivao ali mnogo toga realizovao u KC Niš :)

  • Ivica D

    20:24 // 25. 2. 2013.

    Cestitam Milanu Lapčeviću na aktivnosti i zelim mu da tako nastavi i dostojno predstavlja Niš. A za ostale! Kakav narod takvi i poslanici. Sami su ih birali. Nisu poslanici krivi. Za pet godina jedno javljanje a neki jos nisu ni poceli da se zalazu za Niš, verovatno se još zagrevaju sa 150.000 ili su već na sedmom nebu, pa mastaju na koje će ostrvo ovog leta.

  • Lola

    20:30 // 25. 2. 2013.

    Najpre pohvala Lapčeviću. Ostali su od brige za Nišlije izgubili moć govora. Brinu i ćute parlamentu. Doduše, možda je tako i bolje.Tako bar srpska javnost neće videti koje intelektualne i stručne " kapacitete" Niš ima u Skupštini.

  • Niški

    22:41 // 25. 2. 2013.

    Voleo bi da mi Niški poslanici odgovore na jedno prosto pitanje. Hoće li se centralna proslava 1700. godina Milanskog edikta održati u Nišu ili u Beogradu. To se posebno odnosi na poslanike sada vladajuće koalicije i DSS-a jer su upravo oni zbog toga napadali Simonovića.

  • JelenaNis

    15:48 // 26. 2. 2013.

    Sve pohvale za Ivanu Dinic koja je pravi predstavnik mladih!Ima vremena kada ce stajati za govornicom,najvaznije je da imamo osobu koja je spremna da se bori za mlade i njihovo bolje sutra sto je mnogo puta i dokazala!Ivana samo napred i puno uspeha!

    • Nevena Bozilovic

      22:24 // 26. 2. 2013.

      Kao što će Vučić menjati neaktivne kadrove isto treba da uradi i SPS. Dosta se slikala i pozirala kao i ono drugo dvoje pored nje. Njihova budućnost ne bi trebala da bude tako izvesno osigurana njihovim mandatima. Njihov nerad treba sankcionisati i to vrlo skoro. Koga kriju ili iza koga se kriju? Ako su preuzeli odgovornost za svoj Grad neka se uključe ali u suprotnom sve partije pod hitno treba da ih promene. Neka se dokazuju u onome što su najbolje umeli da rade pre nego što su ih postavili tu gde jesu. Svi bi smo se krstili preko čega su došli do poslaničkih mandata.

  • sale

    23:18 // 27. 2. 2013.

    Svaka pohvala za Milana Lapcevica! Poslanik koji se najvise bori za Nis i ceo jug Srbije.

  • ZoranNis

    18:06 // 3. 3. 2013.

    Sto se tice gospodjice Ivane Dinic koja ni jednog trenutka ne zna gde se nasla,ali zato dobro zna zasto je gore,jer odlican "dzeparac" uzima za sebe,devojka nema pojma ni o cemu se govori u skupstini,a kamoli da se javi za rec,ili bilo sta drugo...Svi ovi komentari koji je podrzavaju,to su cisto od onih ljudi koji su njeni poznanici,i koji su joj bliski,a to itekako deluje providno,i sramno je za SPS,da takav poslanik predstavlja omladinu,na nacin na koji je predstavlja,a to je kada se nadje gore "boli me uvo za sve"...Ali ovo je Srbija i ovde se sve moze...Smesta je treba smeniti!!!

  • Marko

    18:11 // 3. 3. 2013.

    Citam komentare o Milanu Lapcevicu,koga ne mogu nazvati gospodinom jer ni malo nisam odusevljen njegovim govorom,i njegovim zalaganjem za Nis,niti sam zadovoljan njegovon pricom kada izadje na govornicu jer ponekad svasta lupeta.S obzirom da dosta kontaktiram sa ljudima u Nisu,itekako dobro znam koliko se on "zalaze"za Nis...On se zalaze samo za sebe!!!...Od podnetih 40 i nesto amandmana,usvojena su samo 2,zar je tu njegova vrednost?!?...Bila bi vrednost da je bar pola od toga bilo usvojeno...Ne lazimo se ljudi,i ne zavaravajmo se laznim ljudima...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: