Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:58, 25. 10. 2021.

| Politika

Kompletno rukovodstvo Dveri u Leskovcu podnelo ostavke, najavljeno formiranje novog pokreta

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
Dveri Leskovac
Kap koja je prelila čašu je ispijanje vina Boška Obradovića sa predsednikom Vučićem; Ilustracija; foto: M. M.

Nezadovoljni politikom stranke na nivou cele Srbije, kao i potezima predsednika stranke Boška Obradovića, kompletno rukovodstvo Dveri u Leskovcu podnelo je ostavke na svoje funkcije, potvrđeno je Južnim vestima. Kako navode, neće se povući iz politike, već će pokušati uskoro da oforme novi politički pokret.

Preko 1.000 članova činilo je odbor Dveri u Leskovcu, ali i pored toga, rukovodstvo te stranke u Leskovcu to nije sprečilo da napuste pokret. Kao glavni razlozi navedeni su to što nisu bili za ulazak stranke u ”Savez za Srbiju”, ali su na sednici stranke nadglasani, a zatim i dešavanja u vili ”Mir” i, navode, ispijanje vina njihovog lidera Boška Obradovića sa predsednikom Srbije i SNS-a Aleksandrom Vučićem.

Unazad već nije išlo onako kako smo mi to zamislili. Odavde je redovno na skupove išao veliki broj ljudi, imali smo veliku podršku. Skup i protest koji su propali pred prethodne izbore bili su prekretnica, jer kada sa tolikim brojem ljudi koji se tada skupio u Beogradu ne uradiš ništa, onda nešto mora da se menja. Kap koja je prelila čašu je ispijanje vina u vili ”Mir” sa Vučićem, pa smo odlučili da podnesemo ostavke - rekli su iz GRO Dveri.

Ostavke su podneli predsednik Gradskog odbora Igor Jovanović, predsednik pokreta Jablaničkog okruga Marko Mladenović, ali i član Glavnog odbora Predrag Mitrović, koji je dugo bio i potpredsednik te stranke. Svi oni, kako je najavljeno, zajedno sa većinom članova iz Leskovca koji su podržali njihove ostavke, uskoro će pokušati da formiraju svoj politički pokret.

To je u planu i nadamo se da će se uskoro ostvariti. Javnost će biti blagovremeno obaveštena o svemu, a do ovoga nije došlo zbog privatnih razloga nas unutar stranke - poručili su.

Podsetimo, poslednju značajnu političku aktivnost pripadnici leskovčkih Dveri imali su početkom maja, kada su se skupili u centru Leskovca i šetali povodom Svetskog dana porodice. Tom skupu prisustvovao je i Boško Obradović.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • M. C. D

    08:41 // 30. 10. 2021.

    Naravno da je Boškić shvatio da se za budućnost jedino bori Vučić i njegovu borbu vidimo kroz dela i rezultate. Opozicija samo laprda u prazno i obećava kao i uvek šarene laže.

  • Vlasta

    03:32 // 29. 10. 2021.

    Dobro su i glumili slogu do sada, svaka im cast! Primecivalo se tu odavno da pucaju savovi,bilo je samo pitanje trenutka kada ce puci do kraja!

  • Nadezda

    03:30 // 29. 10. 2021.

    Aman ljudi,ko jos podrzava ove bahate tiranine?! Pa znali smo da ce kad-tad da puknu, kakav im je vrh stranke , sta tek ocekivati od clanova...?!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: