Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:11, 4. 4. 2016.

| Politika

Konkurs SPS-a za studentske fotografije naprednjaka

Autor:I. M.Izvor:Južne vesti
sps-surdulica.jpg
Konkurs je otvoren povodom Dana studenata i trje do 24. aprila; foto: printscreen

Tvrdeći da niko nikad nije na fakultetu video funkcionere SNS-a Dragana Stevanovića Bosketa i Bobana Bankovića, surdulički SPS je raspisao konkurs za najbolju fotografiju iz njihovih studentskih dana. Nagradni fond je čak 3.000 evra.

Kako navode u surduličkom SPS-u, konkurs je raspisan povodom Dana studenata i pravo da učestvuju imaju svi građani Srbije sa pravom glasa, a konkurs je otvoren do 24. aprila - kada će biti održani izbori.

Dragan Stevanović Boske Vredne nagrade za fotografiju sa studija; Dragan Stevanović, foto: CorDSocijalisti navode da je potrebno dostaviti fotografiju diplomiranog ekonomiste, državnog sekretara u Ministarstvu privrede i kandidata za odbornika na listi SNS Surdulica Dragana Stevanovića - Bosketa i diplomiranog ekonomiste i kandidata za predsednika Opštine Surdulica na listi SNS Bobana Bankovića.

Prva nagrada pripada svakome ko nam dostavi fotografiju školskog druga ili drugarice koji su na akademskim studijama studirali i polagali ispite sa Stevanovićem ili Bankovićem, drugu nagradu dodeljujemo za fotografiju sa brucošijade ili apsolventske žurke Stevanovića ili Bankovića, a treća nagrada pripada svakome ko nam donese fotografiju sa svečane dodele diploma Stevanoviću ili Bankoviću - navodi se u saopštenju.

Kroz konkurs, kažu, pokušavaju da provere da li neko dvojicu naprednjaka poznaje iz studentskih dana, odnosno da li ih je iko ikada video na predavanjima ili ispitima.

Ovaj neobični konkurs nije jedina rasprava na temu diploma u Surdulici. Fakultetske diplome bile i jedna od tema nedavne posete potpredsednice SNS-a Zorane Mihajlović jugu Srbije.


Boske i Banković bez odgovora

Ni pored upornih pokušaja novinari "Južnih vesti" nisu uspeli da dobiju komentare dvojice visokih funkcionera Srpske napredne stranke. Ni Stevanović, ni Banković nisu odgovarali na telefonske pozive i poruke.

Stevanović je jednom "podigao slušalicu", a kada se novinar predstavio, Stevanović je rekao da je na sastanku i zamolio novinara da pozove "za pola sata".

Ipak, nakon toga nije odgovarao na pozive.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Srećko Šojić

    08:28 // 7. 4. 2016.

    https://www.youtube.com/watch?v=I5hiz1VE6v4&nohtml5=False

  • pantigana

    00:55 // 7. 4. 2016.

    Ova dvojica prozvanih,naprasno zanemela. Ni "r" od predizborne recitosti.

  • joksim

    12:03 // 5. 4. 2016.

    jel moze pomoc?? na kom je Univerzitetu zavrsio - mozda ja nadjem fotografije, zavrsio sam Ekonomski na Niskom, pa na Beogradskom master rad i poznajem i na jednom i na drugom dosta ljudi pa mi se mozda posreci:))

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: