Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:22, 28. 7. 2018.

| Politika

Kontra-akcija SNS Niš na skupljanje potpisa Narodne stranke protiv predaje Kosova

Autor:M. Z.Izvor:Južne vesti
SNS zastave foto Aleksandar Kostic jUZNE VESTI
Naprednjaci u pokušaju parodije; Ilustracija; foto: A.K.

Omladinci Srpske napredne stranke izveli su akciju u centru Niša u kojoj su zatražili da Vuk Jeremić dobije 200.000 evra od katarske ambasade, ulicu u Njujorku i da se legalizuje pranje novca preko konsultantskih firmi. Ovaj naprednjački performans je održan je nedaleko od mesta gde Jeremićeva Narodna stranka skuplja potpise protiv predaje Kosova.

U veličanstvenoj akciji, kako su je sami nazvali, uz pesmu “Vuče, Vuče, bubo lenja” i uz sliku Aleksandra Vučića, par desetina naprednjaka, reciklirajući optužbe Informera i drugih tabloida na račun bivšeg predsednika Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, okupili su se da, kako kaže Nikola Panić iz Službe za informisanje niškog SNS, “pomognu” Jeremiću da dobije ulicu pored svog stana u Njujorku - “da se ne bi izgubio”.

sns kontraakcija Neobični zahtevi naprednjačkih omladinaca; Foto: FB printskrinDrugi zahtev je bio da Jeremić dobije još 200.000 evra od katarske ambasade, jer mu je, kako kažu, prvih 200.000 “bilo malo”. Treći predlog ticao se i nekih “novih zakonskih rešenja”.

Legalizacija pranja novca preko konsultantskih firmi i of-šor kompanija kako bi Vuk Jeremić mogao da legalno pere novac i da još više krade- rekao je Panić.

Desetak omladinaca SNS sa transparentima na kojima su bili ispisani ovi parodični zahtevi zatim su prošetali od Trga Kralja Milana kroz Obrenovićevu ulicu, mirno prošavši pored štanda Narodne stranke. Jedan od razloga za ovu akciju je, kako kažu iz SNS, to što se “Vuk Jeremić setio posle 12 godina da priča o rešavanju statusa Kosova”.

Inače, danas u Nišu Narodna stranka sprovodi akciju “Jedan potpis menja sve”, koja je očigledno inspirisala naprednjake.

Političko mešetarenje koje je spremno da žrtvuje i prošlost i budućnost ovog naroda zbog navodne brige i ''ogromne odgovornosti'' jednog čoveka, a zapravo lično preuzetih klijentskih obaveza čiji rok za izvršenje ubrzano ističe - saopštili si iz Narodne stranke.

Narodnjaci potpise skupljaju protiv potpisivanja pravno-obavezujućeg sporazuma sa Kosovom.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • razocarani SNS-ovac

    22:46 // 31. 7. 2018.

    Vođe omladinaca su slika i prilika poltrona koji su primer ostalim članovima. U pitanju je gomila neznalica koji ne znaju da sastave jednu rečenicu, a već su zaseli u državno. Samo kada se pogleda njihova stranica vidi se kakvi ljudi su u pitanju. I u GrO-u znamo da je najgora niška omladina u Uniji mladih jer su pametni otišli. Sutra će oni voditi grad pa sad vi vidite šta će biti.

  • svetotrebauzazid

    12:06 // 30. 7. 2018.

    Naprednjak, specijalna vrsta koja je u stanju da zivi bez mozga koji ne poseduje.

  • djuram

    09:44 // 30. 7. 2018.

    Vuciceva jugend vojska,ni oni neznaju zasto protestuju,moraju da bi se zaposlili ili zadrzali posao.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: