Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:03, 24. 4. 2012.

| Politika

Konvencija URS-a u Prokuplju

Autor:N.M.Izvor:Južne vesti
Picture 068
Konvencija URS-a u Prokuplju

U Prokuplju je održana konvencija URS-a na kojoj je lider te stranke Mlađan Dinkić istakao da će nemačka fabrika "Leoni" morati da realno plaća radnike kada on bude premijer Srbije.

Za fabriku "Leoni“ koju je, kako je naglasio, on doveo u Prokuplje, Dinkić kaže da ukoliko nemački investitori žele i dalje da posluju ovde, moraće da povećaju plate zaposlenima u proizvodnji, ali ako to ne urade, dovešće drugog investitora koji će plaćati realne plate.

Dinkić je još jednom istakao značaj decentralizacije i predstavljajući kandidata URS-a za predsednika Prokuplja dr Dragana Dinića, naglasio da je važno da sredine u Srbiji vode stručni ljudi, koji su spremni da učine napredak, a ne da ih vodi Beograd.

- Moć odlučivanja treba da bude u rukama lokalnih predsednika, a oni da mesnim zajednicama daju prava odlučivanja. Jedino takvom raspodelom moguće je učiniti napredak – kaže Dinkić.

On je podsetio i na značaj pomoći trudnicama i ukidanju poreza i nameta koji su u poslednjih nekoliko godina opteretili građane.

- Zašto da građanin Srbije pri registraciji vozila plaća po 12 uplatnica, a ne samo jednu? I zašto da nas porezi dave i guše, kada sve može bolje da se uredi - podsetio je predsednik URS-a.

Nakon konvencije u prepunoj hali "Dr Zoran Đinđić“ u Prokuplju održan je i koncert Dženana Lončarevića, kome se u jednom trenutku pridružio i Dinkić.


Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • radnik

    16:22 // 25. 4. 2012.

    dokle vise ove demagogije i laznih obecanja gospode iz urs-a pa oni toliko lazu i ucenjuju ljude da je prevrsilo svaku meru. glasam za broj 3 do pobede

  • misa

    20:06 // 24. 4. 2012.

    Ne razumem ovog Dinkica,on je doveo LEONI u Prokuplju pre nekoliko godina,a tek sada ce ako bude premijer Srbije LEONI morati realno da placa platu.Gde ste bili Dinkicu do sada za sve sto sada pricate pocev od departizacije pa do price o Leoniju.Ne govorite koliko je autobusa doslio sa strana?Ljudi dosli da se provesele uz Dzenana Loncarevica,neznam dal postoji neki normalan gradjanin Srbije koji ce da glasa za vas,a da nema neke koristi od toga.

  • Dragan

    15:13 // 24. 4. 2012.

    Da,da,oce sigurno kao I onih tvojih 1000eu!Dakle,glasam za broj 3-Dragan Dinic

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: