Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:45, 8. 5. 2012.

Krivična prijava članu OIK-a u Svrljigu

DSCF8856 Policija ispred zgrade Opštine Svrljig

Policija je podnela krivičnu prijavu protiv zamenika člana iz proširenog sastava OIK-a u Svrljigu ispred grupe građana Dveri zbog uništavanja izbornog materijala, za šta je propisana kazna od 3 meseca do 3 godine zatvora.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • pera

    16:33 // 8. 5. 2012.

    U izbornoj noci je ta ista B.Radojkovic izjavila da je zamenik clana OIK-a uhapsen,sto se vrtelo na belami tv cele noci,a sada kaze da je bio priveden.Znaci lazu cim zinu.Inace taj navodni dokument je odmah vracen i nije bilo nikakvih problema.,samo odvracaju paznju sa svojih nezakonitih radnji.

    • Perica

      19:09 // 8. 5. 2012.

      Ma da, a pijane budale mogu da rade sta im se prohte i da se izvuku nekaznjeno, ali eto opet je neko drugi kriv, neko drugi laze, neko drugi ima postupke koji se kaznjavaju. Vi ste definitivno toliko zastranili da je to cudo jedno, pa ne goni ga ta B.Radojkovic nego ljudi po sluzbenoj duznosti. Vama pomoci nema... Pa postoje i svedoci, zasto je taj isti materijal vratio, odakle mu ako ga nije otudjio?!?

  • djoka

    17:48 // 8. 5. 2012.

    KOLIKO LAZU VIDI SE I PO TOME STO KAZU DA JE TO BILO OKO 20,30.Nemoguce je da bilo koji materijal sa birackih mesta stigne posle samo 30 min.pogotovu sto je na tom izbornom mestu preko 700 glasaca.

  • UCITELJICA

    00:14 // 9. 5. 2012.

    Perice ocigledno je da si zreo da ponavljas razred,naime nikakvog tu materijala nije bilo,vec je u pitanju navodni dokument za koji je jedan od svedoka verovatno"TRUNTA"koji je isti podmetnuo i jedan je od mnogih u OIK-u koji su krsili zakon pre i posle izbora na celu sa predsednicom OIK-a Biljnom Lazarevic a neznamo zasto Radojkovic,ustvari znamo ali otom potom.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: