Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:10, 1. 7. 2016.

Krstić novi predsednik Opštine Medijana

krtsic Milan Krstić preuzeo novu funkciju; foto: JV arhiva

Većinom glasova odbornika Milan Krstić (SNS) izabran je za predsednika Opštine Medijana, a njegov zamenik u narednom periodu biće Srđan Petrović, takođe član Srpske napredne stranke.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • DJB mora da uči

    11:05 // 1. 7. 2016.

    Da li je Aleksić krio da je član SNSa? Nije, a nije ni krio da nije uspeo da ostvari saradnju sa Perišićem i da zbog toga u Nišu ide samostalno, a podržava Vučićevu republičku listu. Glasači nisu dovedeni u zabludu, oni koji glasaju za SNS su imali mogućnost da glasaju za republičku Vučićevu i dve lokalne SNSove liste, Perišićevu ili Aleksićevu. Oni koji nisu glasali dali su glas SNSu, SPSu, SRSu.

    • Oвца за шишање

      11:47 // 1. 7. 2016.

      Да, у праву си, ДЈБ мора да учи! Не вреди у Србији се понашати принципијелно, поштено и морално!

    • misko

      12:53 // 1. 7. 2016.

      Ljudska gromada tipa ovog advokata se zadovoljava mestom zamenika. Nadam se da će mu to pomoći da se još bolje bori za prava boraca, onih koji su izgubili naibliže lekarskom greškom, za opštinare koji se tuže sa gradom itd, itd...

    • @Ovca za šišanje,

      13:44 // 1. 7. 2016.

      Nebitno je moje mišljenje o Aleksiću, nisam dala glas njegovoj listi, niti Perišićevoj. To nije razlog da neosnovano pljujem nekoga ko je jasno i glasno rekao da je član SNSa koji podržava republičku, a bori se protiv Perišićive liste. Imali su unutarstranački rat, Perišić je, uz Vučićevu pomoć, prošao bolje. Ako je članovima DJB teško da sagledaju činjenice, to nije dobro za njihovu budućnost.

    • Oвца за шишање

      14:19 // 1. 7. 2016.

      "Пило би воду" то о чему пишеш, он је остао друг-члан СНС-а, на републичким подржао Вучића, изашао на засебној листи у локалу и све се о њему "знало", и све би то било у реду да просечан СРПСКИ гласач има неки мастер политичких наука, па да их прозре! Међутим, врло добро знамо профил наших гласача и њихову свесност и самосвесност, нажалост! Вруће нешто ових дана, одо' на шишање, беее, беее, беее..

    • milan

      20:39 // 1. 7. 2016.

      ljudi dva čoveka sa dve nacrtane ovce da im se daju oni bi pogubili a da bude primo prevaro tu su prvi ko ih zna, poznaje ove napisane rečenice.

  • Ana

    11:56 // 1. 7. 2016.

    Da tu se zgadi

  • jelena

    12:04 // 1. 7. 2016.

    A sada, NapreDNO do DNA!!!!

  • shaft

    20:45 // 1. 7. 2016.

    Nista nije cudno,sto nam se ovo dogadja,sto neki botuju,jer su im politicke stranke jedino svetlo na kraju tunela,da ih spasi od prenatrpanog biroa!Grad je propao,bolje Parking servis nego Yura!Ukapirali su i ovi politicarii da je narod sludjen,zatucan,da mu Ceca vise znaci,nego li heroina Milunka Savic!Dobro su izucili psihologiju,zato im je siroko oko guse i rade sta im je milo...

  • Ivan Pejić

    23:52 // 1. 7. 2016.

    Ljudi,Niš je mali grad,ovaj je klasična pijavica,štetočina.
    Šta nam se ovo dešava?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: