Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

22:11, 21. 2. 2019.

| Politika

Kuršumličani na protestu poručili da ne odustaju od svojih zahteva

Autor:Lj. M.Izvor:Južne vesti
Na 9. protestima ponovljeni raniji zahtevi; foto: Lj.M.

Uz još jedno okupljanje i šetnju sa porukom Aleksandru Vučiću i njegovim "satrapima" da odu sa vlasti, u Kuršumliji je organizovan 9. po redu protest nezadovoljnih građana. Uz jasne poruke da neće odustati od svojih zahteva dok god je SNS na vlasti, Kuršumličani su večeras na protest simbolično poneli vešalice, odnosno ofingere, a za naredni četvrtak najavljen je dolazak lidera Dveri i SzS Boška Obradovića.

Kuršumličani su ponovili svoje ranije zahteve, a nekadašnji narodni poslanik i funkcioner DS Srđan Milivojević se obratio okupljenima uz poruku da se Vučić predozirao vlašću, a sa njim i njegovi poslušnici na lokalu. 2 Vešalica Srđan Milivojević Milivojević sa vešalicom u Kuršumliji; foto: Lj.M.

Ja sam večeras u Kuršumliji doneo ofinger i želim da obavestim Vučića da jedino vešanje koje će se desiti u Srbiji kad on i njegovi satrapi padnu sa vlasti, biće kada na ovom ofingeru povešaju svoja skupa odela koja su kupili od opljačkanih para i zamene ih za besplatne robijaške uniforme koje će dobiti u Zabeli - poručio je Milivojević.

Nakon njegovog obraćanja koje su Kuršumličani pozdravili velikim aplauzom, obratio se Lazar Đurović iz Narodne stranke koji je istakao da mu je pripala velika čast i obaveza da govori pred potomcima Gvozdenog puka. Poručio je Vučiću da ni ne pomišlja na bilo kakvo razgraničenje i deobu srpske teritorije.

Razgraničenje znači da želiš da na Merdare dovedeš veliku Albaniju. To niste obećali na izbore 2016. godine. Kaži to narodu, pa ćeš dobiti ono što zaslužuješ. Sveo si Srbiju na koloniju, ali narod ti više neće dozvoliti da urušavaš državu i sistem. Gotovo je Vučiću – rekao je Đurović.

Nakon govora, okupljeni građani su krenuli u protestnu šetnju koja je i ovog puta vodila do izlaza iz grada, stotinak metara duže nego prethodnog četvrtka i bliže državnom putu Niš - Priština.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • zvezdan milenkovic

    18:58 // 27. 2. 2019.

    Proteste u Kursumliji vodi gomila bezveznjaka koja u zivotu nije uradila nista korisno...ti ljudi jednostavno nemaju drugog posla...narod to prepoznaje i normalno nece sa njima...tu su neki rezervisti koji se 15 godina setkaju u uniformama i prljavi i neobrijani kukumavce za dnevnice iz poslednjeg rata...brukaju pretke i uniformu ... Kazem...narod nece za njih da cuje...

  • maki

    22:38 // 21. 2. 2019.

    skupili se njih petoro - bruka
    nisam za ovu vlast niti za onu predhodnu - ali ako ce da se skupljaju njih pet ili deset i da salju poruke - sramota

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: