Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:51, 26. 2. 2013.

| Politika

LDP: “Pod ovim znakom ćeš zaraditi”

Autor:Maja MicićIzvor:Južne vesti
Untitled.jpg

Gradski odbor i Mladi LDP pozvali su na bojkot predstave “Konstantin”, a svoju akciju nazvali su “Pod ovim znakom ćeš zaraditi”.

Oni će se, kako je najavljeno, okupiti na platou ispred niškog Narodnog pozorišta u sredu, 27. februara u 19:30h, pred sam početak premijere zakazane za 20h.

Kao razloge navode to što je direktor pozorišta Ivan Vuković, prema njihovim rečima, samoinicijativno reditelju i video dizajneru odlučio da plati po 20.000 evra i to što je za idejno rešenje kostima i scenografije izdvojio 25.000 evra.

Dalje navode da je Vuković “samoinicijativno opredelio 6.000 evra za marketing predstave, a reklame nema nigde”. U LDP-u kažu da će 30.000 evra biti isplaćeno gostujućim glumcima, za smeštaj, hranu i nepredviđene troškove.

Prema njihovim rečima razlog za okupljanje je i to što “građani Niša neće moći ni u red da stanu da kupe kartu, jer direktor pozorišta ne zna koliko će koštati i da li će se prodavati uopšte”.

Oni navode da su o svemu navedenom upozoravali, ali da je na sednici Skupštine Grada, na kojoj se odlučivalo u usvajanju Plana rada Narodnog pozorišta, jedino odbornik LDP - a Srđan Pešić upozoravao na netransparentni plan troškova za predstavu dok su, kako kažu, ostali odbornici ćutali.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • strumfeta

    10:46 // 1. 3. 2013.

    Draga Melanija,
    posto zgubidanis saljuci komentare po necijoj ingerenciji bolje radi nesto korisno, samo kritike, skracujes sebi zivot negativnim i nezadovoljim zivotom. Lepo je vreme idi negde u kafic. Ja znam da su svi politicari zavisnici pa cak i koalicija pljuje ali ljudi ajde da uzivamo u ovom kratkom zivotu.

  • И тата би сине...

    11:39 // 28. 2. 2013.

    LDP: “Pod ovim znakom ćeš zaraditi”. А под којим знаком је господин Јовановић зарадио Фиделику? И џип? И стан? И телохранитеље? И...а све са ни једним даном радног стажа. Под којим знаком, и звездом...

  • Melanija

    16:05 // 27. 2. 2013.

    http://www.juznevesti.com/Drushtvo/Deca-najcesci-korisnici-Narodne-kuhinje.sr.html

    Bolje da ste nahranili ovu decu!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: