Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:10, 14. 9. 2015.

| Politika

LDP: Slavković da se izvini Nišlijama

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
LDP
LDP poziva Slavkovića da se izmeni; logo

Nakon izjave da je plata od 74.000 dinara za funkciju zamenika gradonačelnika Niša ponižavajuća, niški odbor Liberalno demokratske partije pozvao je aktuelnog zamenika Ljubivoja Slavkovića da se izvini građanima zbog uvrede.

U LDP-u smatraju da je “patetičan nastup Slavkovića” samo još jedan nastup kojim se “lokalni vlastodršci rugaju Nišlijama”.

Postavljamo pitanje Ljubivoju Slavkoviću da li je plata od 74.000 dinara ponižavajuća radnicima EI Niš, koji čitavu deceniju nisu primili zaostale zarade, radnicima "Građevinara", koji svoje teškom mukom zarađene plate moraju da potražuju pred Evropskim sudom za ljudska prava, ili radnicima mnogih drugih preduzeća u Nišu koja su aktuelni vlastodršci dokrajčili? - pitaju iz LDP-a.

slavkovic Slavković nezadovoljan platom; foto; JV arhivaIz ove stranke pozivaju Slavkovića i njegove kolege “da ustanu iz fotelja” i vide kako građani Niša preživljavaju sa 20.000 dinara mesečno.

Zamenik gradonačelnika očigledno ne zna da mesečna primanja Nišlija nisu dovoljna ni za plaćanje grejanja, najskupljeg u celoj Srbiji. Postali smo jeftina radna snaga zahvaljujući sprezi takvih političara i „biznismena“ sumnjivog porekla - poručuju iz LDP-a.

Liberali kažu da je stanje u gradu katastrofalno, da su ulice pune rupa, a parkovi smeća, da se novinari šamaraju, televizije zatvaraju, a nepotizam je, kažu u LDP-u, ispunio sve pore sistema.

Podsetimo, Ljubivoje Slavković je nedavno rekao da su plate od 74.000 dinara, koliko ima zamenik gradonačelnika Niša, i 84.000, koliko ima prvi gradonačelnik, ponižavajuće za te funkcije.

To je potvrdio i time što, kako je rekao, predsednik Opštine Crna Trava ima platu od 89.000 dinara.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Neko iz mase

    08:30 // 16. 9. 2015.

    Političari u ovoj zemlji treba da primaju minimalnu zaradu. Tako bi videli kako je narodu, a ionako im je sve plaćeno: dnevnice, službeni auto...

  • lepa

    20:31 // 15. 9. 2015.

    Slavkoviću što nisi unapredio ovaj grad pa da imaš 10.000 evra, a obični radnici da imaju po 3-4 hiljade evra, mislim na ove ljude što rade po ovim silnim fabrikama u okolini Niša.

  • Marko

    20:30 // 14. 9. 2015.

    Gospodine Slavkovicu, zivimo u 2015. godini. Od 2002. je proslo mnogo godina, od toga tri cemerne pod vasom vlascu. Sta ste za to vreme uradili? Zasto vi niste pomogli tim radnicima? Umete li da radite nesto drugo osim da za sve okrivljujete prethodnu vlast. Zar je vama i ostalim osvedocenim naprednim "strucnjacima" tri godine malo za bar neke vidljive rezultate?

    • Милосав

      23:04 // 14. 9. 2015.

      Три!? Мало кубуриш са меморију. Он је био члан већег броја странака. 2000-те је био у ДОС-у, 2001-е су га поставили за директора Топлане и сменили после годину дана. Био је претерано успешан. Можда Вам није драго да се тога сетите, али тако је.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: