Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:10, 14. 9. 2015.

LDP: Slavković da se izvini Nišlijama

LDP LDP poziva Slavkovića da se izmeni; logo

Nakon izjave da je plata od 74.000 dinara za funkciju zamenika gradonačelnika Niša ponižavajuća, niški odbor Liberalno demokratske partije pozvao je aktuelnog zamenika Ljubivoja Slavkovića da se izvini građanima zbog uvrede.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Ciceron Zakukanjsky

    11:19 // 14. 9. 2015.

    Ali zašto da se g. Slavković izvinjava, pa njega su odbornici SG ogromnom većinom, tajnim glasanjem, pre 3,5 godine IZABRALI odbornici.A odbornike su glasali građani grada Niša. Tako, pomenutog uglednog privrednika i političara GRADA Niša poreklom sa Peštera legalno su izabrali građani da upravlja i gradom i građanima.Dobro su znali GRAĐANI Niša,ko je Slavković, nije mlad,30 g.je u gradu Nišu.

    • Pesteracr

      13:29 // 14. 9. 2015.

      Malo morgen, ili za nislije malo sutra.

  • Strahinja Nikolić

    12:50 // 14. 9. 2015.

    Tačno! Bravo LDP!

  • centrala LDPa

    13:08 // 14. 9. 2015.

    ili postoje u Nišu?

  • Dr.Pravdić

    14:05 // 14. 9. 2015.

    Kakvo bre izvinjenje, kome to treba od njega?U stvari i treba da nam se izvini i zahvali što smo ga ovoliko trpeli.Ali pre toga da vrati višak para koje je godinama primao i podnese ostavku na ovo "ponižavajuće"plaćeno mesto.A na sledeće izbore nek se kandiduje u Crnu Travu ili na Pešter za veću platu!!

  • Nemanja

    14:49 // 14. 9. 2015.

    Slavkovic mora momentalno da podnese ostavku, jer ovo sto on radi je van svake pameti. Svaka cast Ldp sto je stao u odbranu gradjana, jer koliko vidim ostali cute.

  • Ljuba Slavković

    15:30 // 14. 9. 2015.

    Zar LDP postoji. U čije ime oni to govore.Znam šta je vaš lider radio 2002.g. kada je donošen zakon o privatizaciji po kome su svi radnici pa i oni iz Ei, za kojim vi lijete krokodilske suze sada,ostali bez imovine koju su stvarali decenijama.
    Što li vam ovim komentarom dajem legitimitet

    • Nikola

      18:25 // 14. 9. 2015.

      Vlada 2002. godine je nasledila problem od Milosevica i njegovih radikala, današnjih naprednjaka. Ako ste vi danas toliko bolji zašto ne rešite taj problem, umešto što plačete da vam je plata mala, dok drugi umiru od gladi. Ponižavate sve građane, to je sramota. Vratite se menadžerskom poslu, iako jadna ta firma gde ste vi menadžer, proći će kao naš grad.

    • Милосав

      20:35 // 14. 9. 2015.

      Не знам шта ЛДП интересује, али мене интересује где је Акорд у коме радисте, где је Фруктапромет у коме радисте, где је ЕИ ресторан у коме радисте, где је Блок сигнал у коме радисте...

    • SMUK

      14:10 // 15. 9. 2015.

      Ljuba daje "legitimitet"? Izbacili ga iz stranke i on može samo da da "ilegalitet" , pošto je u ilegali !!!
      Ljubo pusti "LDP" na čelu sa Č.J. i pogledaj šta NAROD misli o tebi ... Pročitaj "Za kim zvona zvone" !
      Za kim li ti liješ krokodilske suze osim nad samim sobom ?

  • shaft

    18:23 // 14. 9. 2015.

    Ovo nesto nije na dobro,prodjose cela tri dana,a nema zamajavanja gradjana sa Toplanom!Dok ostali pleve,dajte narodu da se prazni na Toplani,a garnirajte i Goricu!Zatucanost i provincijalizam na delu,vazno da se uslihttate Beogradu i vladari i opozicionari!

  • Marko

    20:30 // 14. 9. 2015.

    Gospodine Slavkovicu, zivimo u 2015. godini. Od 2002. je proslo mnogo godina, od toga tri cemerne pod vasom vlascu. Sta ste za to vreme uradili? Zasto vi niste pomogli tim radnicima? Umete li da radite nesto drugo osim da za sve okrivljujete prethodnu vlast. Zar je vama i ostalim osvedocenim naprednim "strucnjacima" tri godine malo za bar neke vidljive rezultate?

    • Милосав

      23:04 // 14. 9. 2015.

      Три!? Мало кубуриш са меморију. Он је био члан већег броја странака. 2000-те је био у ДОС-у, 2001-е су га поставили за директора Топлане и сменили после годину дана. Био је претерано успешан. Можда Вам није драго да се тога сетите, али тако је.

  • lepa

    20:31 // 15. 9. 2015.

    Slavkoviću što nisi unapredio ovaj grad pa da imaš 10.000 evra, a obični radnici da imaju po 3-4 hiljade evra, mislim na ove ljude što rade po ovim silnim fabrikama u okolini Niša.

  • Neko iz mase

    08:30 // 16. 9. 2015.

    Političari u ovoj zemlji treba da primaju minimalnu zaradu. Tako bi videli kako je narodu, a ionako im je sve plaćeno: dnevnice, službeni auto...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: