Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:00, 25. 5. 2012.

| Politika

LDP spreman za razgovor

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
jelenkovic
Predrag Jelenković

Menadžer gradskog odbora LDP Predrag Jelenković naglasio je da ova stranka može u gradsku vlast uz dogovor “da se gafovi više ne ponavljaju i da se kaže istina”.

LDP je dobio 4 mandata u Skupštini grada, a poslednjih dana predstavnici mnogih stranaka vide ovu političku opciju kao potencijalnog koalicionog partnera. Jelenković kaže da je LDP spreman na razgovore.

- Stvari su se promenile u odnosu na 2008. godinu i sada su ljudima iz DS i URS puna usta da I LDP treba da učestvuje u vlasti. Mi na to gledamo kao u kampanji. Moguće je uz novi dogovor, uz dogovor da se gafovi više ne ponavljaju, da kažemo istinu i da se borimo za politiku koju bi građani što pre prihvatili – rekao je Jelenković.

Ova stranka je u Nišu posle izbora 2008. odlučila da bude opozicija iako je u Beogradu LDP bio  deo vlasti.

- Iz centrale nemamo nikakve naloge i naznake da li da budemo na vlasti ili u opziciji. Ponavljam spremni smo na razgovore i na posao, ali sve mora da se stavi na papir – bio je jasan Jelenković.

Stavove menadžera LDP-a o izboru javnih funkcionera i komentar izbornih rezultata u emisiji “15 minuta” pogledajte ovde.

"15 minuta" Predrag Jelenković

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • kiki

    10:01 // 28. 5. 2012.

    LDP ne sme da dozvoli da banan opet vlada u Nisu i da simonovicem radi sta hoce?!Ako je DS imao jasno Cirkovica kao kandidata onda se sa njim i pregovara ,sve ostalo je obmana gradjana Nisa i jos jedan vid kradje kao one na dan izbora tako i ovo poturanje simonovica u prvi plan predstavlja nastavak te kradje inteligencije i mozga jednog biraca! Mislim da LDP glasaci kao inteligentni i samosvesni nece zaboraviti ukoliko ih predjete sa simonovicem i bananom gospodine Jelenkovicu !

  • Меда

    02:07 // 26. 5. 2012.

    Од како постоји Чедина партија, они су докторирали на "спремности за разговор" о уласку у коалицију са партијама које имају политички програм.
    На следећим изборима ЛДП не пролази цензус јер политичка свест грађана србије полако сазрева и одбацује шљам.

  • GLAVOBOLJA

    00:33 // 26. 5. 2012.

    Sve, sve, samo NE banana! Protiv njega nema leka

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: