Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:39, 5. 11. 2013.

| Politika

Laketić pomoćnik ministra zdravlja

Autor:Biljana RoganovićIzvor:Južne vesti
490x370-490x370-Dr-Darko-Laketic-JUZNE-VESTI.jpg
Iako više neće živeti u Prokuplju, Laketić će učestvovati u lokalnoj politici

Vlada Republike Srbije imenovala je predsednika Opštinskog odbora SNS Prokuplje dr Darka Laketića za pomoćnika ministra zdravlja, Sektor za javno zdravlje i programsku zdravstvenu zaštitu.

Povodom imenovanja, Laketić je naglasio da ga je Toplica obavezala da uradi nešto za nju iz oblasti u kojoj će raditi kao pomoćnik.

- Pozicija na kojoj se nalazim zahteva veliki rad i sagledavanje javnog zdravlja i sistema zdravstva u čitavoj Republici. Činjenica da sam delegiran iz Toplice za mene je obaveza da za ovaj kraj uradim nešto značajno iz oblasti zdravstva - kazao je Laketić.

On naglašava da će, iako više neće živeti u Prokuplju, učestvovati u političkom životu SNS-a u ovom gradu.

Darko Laketić je rođen 10. januara 1975. godine u Kosovskoj Mitrovici. Završio je Medicinski fakultet u prištini, a magistrirao 2005. godine na Medicinskom fakultetu u Nišu, gde je 2007. godine specijalizirao urologiju, a 2010. godine doktorirao.

Od 2000. godine zaposlen je u prokupačkoj Opštoj bolnici „ Dr Aleksa Savić“. U dva navrata je bio profesor u prokupačkoj Medicinskoj školi „Dr Aleksa Savić“, saradnik u nastavi- volonter na Medicinskom fakultetu u Nišu.

Zadnjih godinu dana, do imanovanja za pomoćnika ministra zdravlja za sektor javno zdravlje i programska zaštita, bio je direktor prokupačke „Gradske apoteke“, a od 2010. godine je predsednik Srpkog lekarskog društva za Toplički okrug.

Član je prokupačkog SNS, a  od 2011. godine i predsednik stranke u Prokuplju. Član je i Glavnog odbora SNS, potpredsednik republičkog Saveta za zdravstvo SNS.

Oženjen je i otac troje dece. 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • manca

    17:10 // 24. 11. 2013.

    Darko je dobar covek i odlican strucnjak!

  • aleksandar

    14:50 // 6. 11. 2013.

    Postovanje gospodinu dr.Laketicu, na njegovoj profesiji i politickom pravcu, ali nemogu da verujem da Prokuplje i Toplica stalno izbacuju politicare kojima je san da odu za Beograd u Ministarstva

  • Kosovac

    13:57 // 6. 11. 2013.

    Videce se na sledecim izborima sta znaci Prokuplje Prokupcanima,tad cete videti koliko vam znacio Darko u Prokuplju.Darko,sve najlepse,kad Prokupcani nisu cenili tvoj rad,cenice drugi.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: