Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:58, 11. 4. 2018.

Lapčević napustio DSS

lapcevic-JV Lapčević najavljuje novi pokret; foto: JV arhiva

Zbog centralizacije stranke, ali i države, kako sam kaže, Milan Lapčević nije više član Demokratske stranke Srbije. Ostaće narodni poslanik u Skupštini, a najavljuje i formiranje regionalnog političkog pokreta. Inicijalna varnica je i otimanje aerodroma, kako navodi, jer se tako Niš pretvara u “ispostavu Beograda”.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Овца за шишање

    19:05 // 11. 4. 2018.

    Хммм... Димитријевић, Бошковић, Лапчевић... Нешто добро на помолу?

    • Uros Zdravkovic

      23:43 // 14. 4. 2018.

      Nista dobro na pomolu. Sve je to već vidjeno. Treba nam novi ljudi a ne istrošeni. Boskovic nije los, Dimitrijević je žuti još iz doba Živkovića...

  • Cujte Srbi

    19:57 // 11. 4. 2018.

    Pozdravljam odluku g.Lapceviva da izadje iz sranke koja ne razmislja o Jugu Srbije.Nadam se da ce i ostali poslanici sa Juga Srbije krenuti ovim putem i zajedno formirati prvo poslanicki klub,a onda i stranku za Jug Srbije sa sedistem u Nisu.Sujete i predrasude ostavite sa strane.Ukljucite mlade ljude,kako bi na narednim parlamentarnim izborima presli cenzus.

    • Vazelin

      04:00 // 12. 4. 2018.

      Dokle cete da gurate te izbore, da bi doveka bili opozicija i legitimitet? U kakvim uslovima da idete na izbore, formiranje vlade nacionalnog spasa od nestranackih licnosti (strucnjaka) i uslovi za direktnu digitalnu narodnu demokratiju bez politikanata i njihovih interesnih druzina (stranaka). Zatim zakon o preispitivanju i konfiskaciji opljackanog, za pocetak.

    • slavko

      08:19 // 12. 4. 2018.

      Pozdravljam osnivanje stranke ili pokreta na jugu,istoku Srbije ima tu dobrih politicara i u Nisu,Leskovcu,Pirotu,Zajecaru...Dosta vise taj Beograd!

  • nenad 2008

    20:29 // 11. 4. 2018.

    Svim političarima na Lokalu, nebitno kojoj stranačkoj opciji pripadaju, da li su na vlasti ili ne, USKRATIO bih pravo da budu birani, dakle, da se bave politikom. Dosadašnjim prisustvom na političkoj sceni potvdili su davno rečeno - nesposobnost, neznanje, poltronstvo, nepotizam. Sujeta, kao glavna odrednica njihovog statusa je nepremostiva prepreka daljeg delanja politikom.

  • Miodrag Petrovic

    20:58 // 11. 4. 2018.

    Putuj igumane i srecan put.

  • Dragan

    23:02 // 11. 4. 2018.

    Milan je pošten i skroman čovek, dobar domaćin, humanista, pravi rodoljub...
    Možda je zbog svojih osobina i zalutao u srpsku politiku...
    Puno sreće mu želim !!!

    • Moma

      14:36 // 12. 4. 2018.

      Hahahaha, ocikledno nisite imali poslovne kontakte sa njim kad je bio na funkciji u gradu, "procenat!!!

  • Sinovac

    00:29 // 12. 4. 2018.

    Očekivan potez, jer je DSS posle isključenja Sande Rašković Ivić zauvek nestao sa političke scene... Uzak kružok bliskih rođaka nekadašnjih funkcionera stranke, koji danas čini vrh DSS-a nema digniteta, niti kredibiliteta za ozbiljno bavljenje politikom.

    • Milojko

      09:43 // 12. 4. 2018.

      Je li to ona Raškovićks, što je bilo predsednik Anketnog odbora, ili tako nekako, za K.Mitrovicu i Sever pokrajine?

  • Aca

    07:14 // 12. 4. 2018.

    Apsolutno treba se posvetiti Nisu i ovom juznom delu Srbije, dosta su iznosili nas trud i znoj gore, a zauzvrat nista ne dobijamo cak nam i uzimaju...

  • Nebojša

    08:25 // 12. 4. 2018.

    Pozdravljam! I sam sam to učinio pre petnaestak godina i nisam zažalio

  • Uroš Zdravković

    09:48 // 12. 4. 2018.

    Jugoistočnoj Srbiji je zaista potrebna snažna politička stranka koja će zastupati interese građana sa ovog područja. Toj stranci ili pokretu predstoji veoma teška borba za pozicioniranje. Centralističke stranke, a naročito ova na vlasti, imaju sredstva i razvijenu mašineriju i gušiće svaku ideju regionalnog političkog organizovanja. Ali svakako treba probati i treba se boriti.

  • Dama iz Niš

    09:59 // 12. 4. 2018.

    Realno gledano UOPŠTE NAS NE ZANIMA GDE ĆE BITI DOTIČNI GOSPODIN on je imao svojih pet minuta u ovom gradu, godinama je "VEDRIO I OBLAČIO" PO GRADU, kao i većina dosovaca zatim i ovi iz g17, pa žuti i tako u krug LEPO SU SE NAFATIRALI i zaposlili sve svoje po bogatim preduzećima, Građani su Zbunjeni jer vidimo da i ovi iz SNS isto rade, ISPADA DA SU SVI ISTI jer se bore za ličnu korist i fotelje!

  • Petar I

    01:50 // 13. 4. 2018.

    M. Lapčević mi je bio starešina u Niškom okrugu. Pokazao se kao vredan, pametan, obrazovan i pravedan. Nije mi poznato da je bio učesnik bilo kakve afere. Zato njegov doprinos ovom gradu i državi ne treba ceniti paušalno i površno, a ponajmanje mu pripisivati nekakvu kolektivnu krivicu DOS-a.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: