Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:13, 30. 11. 2011.

Lapčević: prodaja kasarne štetna za Niš

Milan Lapčević Milan Lapčević, arhivska fotografija

Gradski odbor DSS kritikovao objavljivanje oglasa za prodaju kasarne "Bubanjski heroji" kao neizgrađeno zemljište, jer na njemu ima 20.000 kvadrata objekata.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Perko!

    16:19 // 30. 11. 2011.

    Kada covek kaze nesto, cisto da bi mu se pojavila slika u novinama!!! Ne zna se ko je gori!

    • Misko

      22:26 // 30. 11. 2011.

      Perko, sedi jedan!

    • nišlija

      13:36 // 1. 12. 2011.

      @perko

      Potpuno si u pravu. Ovo je klasično predizborno .....tek da se nešto kaže uz iznošenje blago sumnjivih cifri i poluistina.

  • catch me

    18:44 // 1. 12. 2011.

    dobro je kad lapcevic i dss daju ideje! hvala ima za sve do sada, ko ih ne poznaje.... siguran sam da bi prodaja bila odlicna ideja da su oni mogli da je sprovedu. pozdrav za dilere iz kolubare. ziveli!!!

    • Ica - Pantelija

      23:27 // 2. 12. 2011.

      Kakve veze ima Kolubara sa zemljistem od 15 000 Hektara usred naseg jedinog lepog grada Nisa!!! A sto se Kolubare tice DSS je sitna riba, ali je sada opasna opozicija za vlast. Samo mi recite gde mogu da kupim, u gradu naravno, 1 ar za 1000 Evra!!!A sto se zaposljavanja tice u JURI,...Pitajte radnike kako im je ... tamo pod stranim kapitalistom!
      Pozdrav Nislije!

  • marko

    22:56 // 30. 11. 2011.

    Zalosno je sto su ljudi u Nisu i Srbiji toliko zaokupljeni borbom za golo prezivljavanje, pa ne vide oko sebe najvece pljacke u novijoj srpskoj isotriji, najvecu bedu i najvecu izdaju nacionalnih interesa u poslednjih 100 godina. Gde je sada demokratska i nacionalna svest Nislija da reaguju na ovakve alarmantne podatker. Ukljucite mozak dok ne bude kasno. NIKAD NIJE BILO GORE

  • prof.dr.Pera

    18:05 // 1. 12. 2011.

    Kočničar !
    Znalo se da je na prodaju... Pitam se zasto se ranije nije oglasio?

  • gramzivost i pohlepa

    00:52 // 4. 12. 2011.

    Jedan u nizu od najgorih niskih politicara svih vremena,ikada,covek sa slike!Na zalost ni ovi trenutno na vlasti,nisu bolji!...Prave nislije,svi vi koji volite ovaj grad,budite svoji i mislite svojom glavom,budite svesni fola i manipulacije,glumackih,pardon,politickih rola!

  • Dragan

    12:38 // 1. 12. 2011.

    Lapčević je u ovom slučaju potpuno u pravu. U Nišu oko 2.000 dece čeka u redu za mesto u Pčelici. Prostor kasarne je idealan za tu namenu (uz ne veliko ulaganje). Prostor je ograđen, ima dosta zelenila, igrališta, parking prostor - potpuno je bezbedan. Time bi se u potpunosti rešio ovaj problem, ali koga je briga...to je već neko nameračio!!!!

    • meraklija 68

      23:56 // 3. 12. 2011.

      e kad je g.Lapcevic u pravu onda je i kriva Drina prava.Kazete ogradjen prostor koliko bi bilo potrebno vremena da se sva deca pokupe sa tolikog prostora?Nego poznato je u nas Srba da besposlen pop i jarice krsti.Ico-Pantelijo,sigurno bi svim radnicima koji su u Juri bilo bolje kod Miloscica.

  • marija

    01:32 // 3. 12. 2011.

    Potrazite malo po netu- http://www.corporationwiki.com/California/Visalia/clean-earth-capital-llc/47432479.aspx
    Firma ima 2 (slovima DVA) sluzbenika Philip i Kalina Bay. Registrovana kao LLC - pun net posrednika koji vam za par stotina evra registruju takvu firmu, bez da krocite na tlo Amerike a pocetni kapital vam uopste ne treba. Bez izuzetka te firme rade kao Offshore Firme. Pod istim imenom registrovana firma u 2009 Edinburgu, Engleska- samo jedno ime stoji iza- David Kipling. Registrovana kao LLT - uslovi registracije kao i za LLC u Americi. Takvu firmu registrujete za male pare online, minimalni pocetni kapital 1 (jedna) funta. Samo je pitanje koji tajkun ce se pojaviti kao pravi vlasnik. Jadan je bilans Tadiceve DS. NIKAD NIJE BILO GORE, TADICU ODLAZI.

  • turijanac

    21:03 // 9. 12. 2011.

    Generalno sam za prodaju te kasarne i ne interesuje me kome već šta planira da radi na tom plostoru. Pošto grad izgleda da nema nikakav plan urbanizacije, pa samim tim i ne zna da je proda. Zašto da ne iskoritimo te objekte za druge aktivnosti, da nam deca ne postaju vandali, nego da tu rade nešto pametno, kulturno, kreativno...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: