Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:01, 10. 12. 2012.

| Politika

Lebane: Inicijativa opozicije

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
lebane-jablanica-1.jpg
Opština Lebane, arhivska fotografija

Opozicione partije u Lebanu uputile su najvišim državnim organima dopis kojim traže da se izvrši kontrola trošenja budžeta ove Opštine.

Kako stoji u zvaničnom dopisu, koji je između ostalog upućen i predsedniku i potpredsedniku Vlade Srbije Ivici Dačiću i Aleksandru Vučiću, opozicionari sumnjaju da se novac troši u dnevno-političke svrhe.

- Nastavak kontinuiranog ekonomskog propadanja, demografskog pražnjenja, intelektualnog osiromašenja, moralnog posrnuća. Tražimo od Vas, molimo Vas i preklinjemo da izvršite kontrolu trošenja budžeta Opštine Lebane - stoji u saopštenju.

Opštinski odbori SPS-a, SNS-a, Jedinstvene Srbije, PUPS-a, Pokret veterana i Grupa građana “Dušan Papović” traže da se preispitaju javne nabavke i zapošljavanja na teret budžeta .

Ukazuju i na nenamensko trošenje novca prilikom raznih zakupa, investicija i finansiranja ustanova. Takođe, posebno skreću pažnju na visoke troškove putovanja opštinskih funkcionera i troškove reprezentacije.

Oni mole visoke državne funkcionere “da reaguju što pre kako Lebane ne bi nestalo”.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Nenad Miletić

    15:42 // 12. 12. 2013.

    Opština Lebane opasna za ljude odnosno sela u opštini Lebane su opasna za ljude.Isto koliko su opasna i sela Gornje Brijanje i Donje Brijanje.

  • opet neko

    09:56 // 25. 1. 2013.

    Lepo rečeno nema opozicije,nema ništa od te inicijative,evo peru dimčinog ni da prozovu,njegovi rade i dalje,ilić samo dovede svoje članove sa ulice i zaposli ih da i mnekakav ugovor i tako možemo koliko hoćete.I zato molim i ono malo opozicije da nepokreću više ovakve i slične inicijative nego da napadnu žestoko za svaku zloupotrebu,svaki ugovor,....

  • Nikola Lebanac

    16:11 // 9. 1. 2013.

    Pa, Pera dimcin ne samo da zaposljava cerku i zeta, nego je toliko sposoban da i privatno vozi drzavna kola kako mu treba i njemu i zetu...
    Kazu da je i na svadbu isao sa sluzbeni auto i to u Pristinu, tako kazu.
    Ako neko zna neka potvrdi

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: