Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:37, 24. 2. 2012.

| Politika

Leskovac: odbornici SPO-a prešli u DS

Autor:Danilo KocićIzvor:Južne vesti
leskovac, spo presli u ds

Troje odbornika SPO u Gradskoj skupštini Leskovca napustili su stranku i priključili se DS-u, saopštio je Vjačislav Nešić, predsednik Okružnog odbora SPO u Leskovcu.

On je rekao da su obornici "bez najave, na nekorektan način", promenili stranku iako su više od 15 godina bili članovi SPO.

- Lično mislim da su prešli u stranku sirovog besa i sile, u Demokratsku stranku, jer njihova bahatost nema granica i sigurno su to učinilo pod raznoraznim pritiscima – precizirao je Nešić.

Nešić je pojasnio da je reč o članovima SPO-a koji su, baveći se politikom, "obezbedili radna mesta za sebe, svoje tašte i nema šta i koga sve nisu zaposlili“.

Predsednik gradskog odbora DS i gradonačelnik Leskovca Slobodan Kocić nije želeo da komentariše ovaj slučaj.


SPO uz Preokretu

Iz Srpskog pokreta obnove saopšteno je da će ova stranka uz LDP u Leskovcu nastupati na lokalnim izborima u koaliciji Preokret, koja zvanično postoji od 18. februara ove godine.

- Izborna strategija za svaki region biće formulisana u subotu na sednici Glavnog odbora SPO u Kragujevcu – kaže predsednik Okružnog odbora SPO u Leskovcu Vjačislav Nešić.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Sasa Vasilic

    11:48 // 26. 2. 2012.

    rastacanje se nastavlja!

  • Nikola Popovic

    14:39 // 24. 2. 2012.

    Demokratskoj stranci bi moralo da bude jasno da nikada nisu imali losiji rejting nego danas bez obzira na narucene ankete.Njihovi aktivisti obilaze domacinstva vec danima i obecavaju sve i svasta i ako su svesni da nikome vise ne mogu dati posao ,sta vise morace da otpustaju visak radnika koje su godinama primali u Leskovackoj administraciji.

    • Luka

      20:09 // 9. 3. 2012.

      Kako , nema posla kad eto nesic kaze da su zaposlili sve i svasta odbornici?

  • Dragan

    14:12 // 24. 2. 2012.

    Sramotno je ovo sta radi DS, ne samo sa SPO, nego i sa ostalim strankama demokratskog bloka , ako oni misle da ce sa ovim sto je troje odbornika SPO preslo u DS pobediti na izborima u Republici i formirati novu vlast, grdno se varaju, jer bez poslanickih glasova Preokreta , to nece biti moguce bilo kome.
    Daleko je ova sadasnja DS od one Djindjiceve, mnogo daleko, ali sve ce im se ovo vratiti kao bumerang, zivi bili pa videli !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: