Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:45, 4. 11. 2012.

| Politika

Lideri niškog LDP napustili partiju

Autor:Predrag BlagojevićIzvor:Južne vesti
LDP-Nis.jpg
Vrh niškog LDP - Sanja Jefić, Predrag Jelenković i Nebojša Ranđelović; arhivska fotografija

Na večerašnjoj sednici Gradskog odbora niškog LDP 6 visokih funkcionera te partije podnelo je ostavke i napustilo stranku.

Liberalnog demokratsku partiju napustili su potpredsednik Prof. dr Nebojša Ranđelović, predsednik Gradskog odbora dr Predrag Jelenković, članovi Glavnog odbora partije dr Marina Jovanović, Miloš Grozdanović, doc. dr Miodrag Zdravković i šef gradskog izbornog štaba Miloš Bojović.

Vredi pomenuti da su Jelenković, Ranđelović i Grozdanović odbornici LDP u Skupštini Grada.

Za sada nisu poznati razlozi za ovu njihovu odluku, ali je gotovo izvesno da je reč o sukobu sa predsednikom partije Čedomirom Jovanovićem.

Kako je Južnim vestima potvrđeno, za sutra prepodne zakazana je vanredna konferencija za novinare u niškom LDP.

Za sada nema reakcije centrale partije.


I Živković napustio DS

Večeras je i nekadašnji gradonačelnik Niša i premijer Srbije Zoran Živković saopštio da je napustio Demokratsku stranku.

Više o ovome možete pročitati u posebnom tekstu - ovde.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • predsjetnik

    17:45 // 6. 11. 2012.

    Poshtovani g-dine Randjelovicu bilo mi je cast sto sam vas upoznao i mogu vam reci ja kao albanac opstine Medvedje pojedince iz vaseg kraja koji pisu o pismenosti oni bi trebali da dolaze kod nas u Medvedji da i ucimo srpski prvo a posle i da budu malo kulturni da znaju da postuju profesore, dekane, doktore pa i komsije.
    Veoma smo ponosni sto g- din Randjelovic predaje nastavu na fakultetu u medvedji.
    Veliki pozdrav za Hakiju Eminovica koji je bio u glavni odbor LDP-a iz medvedje.

  • no name

    23:01 // 5. 11. 2012.

    Uzgred visokomorlna poslanica je podrzala iz solidarnosti ali poslanicki mandat nije vratila?! Sra vam to govori? a i informacija da od 21 clana Grdskog Odbora samo 9 ih je podrzalo? zasto pridavati znacaju ljudima kojima je do funkcija i para. pozzz

  • AKADEMIK

    22:02 // 5. 11. 2012.

    Ne upućeni Gospodine, Vaše ne znanje ne vodi nikuda... Gospoda koja nosi ove titule su verovatno za Vas ne dodirljivi zato što niste na njihovom nivou... Za Vašu radoznalost ili bolje ne znanju KOMUNIKOLOGIJA je društvena nauka čiji su predmeti izučavanja, u najširem smislu,poruka koje ljudi upućuju jedni drugima. Komunikologija ima korenje u antičkoj filozofiji i retorici, kao i u savremenim društvenim naukama poput psihologije, lingvistike i sociologije. Vaš komentar liči na pravog PROVINCIJALCA...

    • dunja

      10:44 // 8. 11. 2012.

      Jeste komunikologija vazna nauka, ali je Jelenkovic bruka od coveka. Veciti student hemije, kad se udomio kao julovac smuvao magistarturu kod marginalnog profesora, jedva uspeli da spasu odsek da istog ne dovedu za asistenta. Posto tu nije prosao, a bas voli titule, nahvatao nekog isto tako korumpiranog, pa je sad, vidim, okicen titulom PhD iz komunikologije. Bio komunista, pa julovac, pa...cudni su putevi "demokratije". A i Zdravkovic je poznati preletac, od SPS-ovca pred kraj Miloseviceve ere, kad je trebalo resiti privatne poslove, evoluirao u LDP. Iskompromitovace stranku u kojoj budu samim svojim clanstvom.

    • Ivan

      18:32 // 8. 11. 2012.

      @Dunja
      Takve gluposti koje si u stanju da napišeš to može samo bolesni um da smisli...

    • Glas razuma

      23:19 // 8. 11. 2012.

      Ne piše Dunja gluposti... To može da potvrdi svaki student hemije koji je studirao u vreme kad i Jelenković... A verovatno i profesori, asistenti, laboranti i ostali...

    • Širom otvorenih očiju

      23:25 // 8. 11. 2012.

      Akademik bi trebalo da zna da se neupućeni piše spojeno, neznanje se piše spojeno, nedodirljivi se piše spojeno... Vi ste akademik onoliko koliko je i Predrag Jelenković doktor nauka!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: