Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:20, 17. 1. 2012.

Niš: lutke umesto odbornika vlasti

skupstina-lutke-MIC foto: Medijski istraživački centar - www.mic.org.rs

Umesto odbornika DS i URS koji su bojkotovali sednicu gradske Skupštine, opozicija postavila lutke bez glava.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Saša Stamenković

    11:48 // 17. 1. 2012.

    Adekvatan naslov je : "SUMNJIVO POTROŠENO 1.000.000.000,00 DINARA GRAĐANA NIŠA"
    Lutke su samo dekor !

  • Anita

    11:53 // 17. 1. 2012.

    Ovo je krsenje zakona i nepostovanje skupstine kao INSTITUCIJE. Treba kazniti odbornike opozicije.

    • Saša Stamenković

      12:43 // 17. 1. 2012.

      Kao odbornik opozicije spreman sam ODMAH da budem kažnjen za "performans" kako to modernim političkim rečnikom nazivaju !!!
      Pod jednim uslovom: DA ODGOVARAJU PRED ZAKONOM OVI ŠTO NA NEZAKONIT NAČIN POTROŠIŠE MILIJARDU DINARA NAS NIŠLIJA!

    • mimi

      12:46 // 17. 1. 2012.

      naravno da svi treba da odgovaraju za krsenje zakona,ali time se bave sud i neke druge institucije, a nepostovanjem skupstine se bavi iskljucivo poslovnik o radu skupstine, obzirom da je predsednik skupstine pravnik trebalo bi da zna sta treba da radi sada...

    • Aleksandra Stojanovic

      13:08 // 17. 1. 2012.

      Nema potrebe da odgovaras kad od sutra vise nisi odbornik Stamenkovicu, ce da se izvuces...

  • mikica

    11:58 // 17. 1. 2012.

    a ovo nije krsenje zakona, vredjanje i omalovazavanje prostorija skupstine grada, ismevanje i ruganje, ovo treba kazniti , da li poslovnik o radu SG Nisa dozvoljava ovakvo ponasanje,ako je sednica bila otkazana,da li je prijavljen skup za ovako nesto ili tribina ili bilo kakav zvanicni dogadjaj pa da odbornici mogu ovako da se ponasaju, ja bi sada da se kazni DSS i predsedavajuci skupstine grada jer nije reagovao na ovakvo omalovazavanje pre svega gradjana Nisa...

    • Dule

      12:21 // 17. 1. 2012.

      Ma dajte molim vas, ojadili su građane za milijardu dinara a vi pričate o omalovažavanju građana.

    • mikica

      12:56 // 17. 1. 2012.

      ko je koga "ojadio" napisao je nezavisni revizor iz DSS-a, a postoje institucije koje ce dokazati istinitost i krivicu ukoliko ona postoji. A neprikladno ponasanje odbornika je sasvim nesto drugo, nismo birali majmune nego ljude da nam vode grad pa je sramota da se ovako ponasaju zreli ljudi i da se rugaju jedni drugima.

    • Saša Stamenković

      13:18 // 17. 1. 2012.

      mikica 11:58, 17.01.2012
      @,ako je sednica bila otkazana,da li je prijavljen skup za ovako nesto ili tribina ili bilo kakav zvanicni dogadjaj pa da odbornici mogu ovako da se ponasaju, ja bi sada da se kazni DSS i predsedavajuci skupstine grada jer nije reagovao na ovakvo omalovazavanje pre svega gradjana Nisa..."
      MIKICE 39. sednica SG uredno zakazana, predsedavao lično predsednik Skupštine, direktnog prenosa nije bilo jer je neko obavestio NTV da kvoruma neće biti!
      Nema omalovažavanja građana, nema troškova jer dnevnice opozicija ne želi!
      Tragično je "mikice" što vas više brine "TRIBINA" opozicije nego "milionče za avionče" "hala ko Skadar na Bojani".....

    • Aleksandra Stojanovic

      13:24 // 17. 1. 2012.

      A kako onda svi mediji znaju sta se dogodilo kad prenosa nije bilo,znaci hteli ste da se cuje za vas performans, a to je isto kao da je prenosa bilo,cak i gore sto se ponosite ovavim ponasaljem pa se angazujete da to medijski propagirate i nema potrebe da se vise opterecujete kad od surta niste vise odornik, mozete mirno da odmarate...

    • Saša Stamenković

      13:38 // 17. 1. 2012.

      Aleksandra,
      Tebi je iluzorno odgovarati jer definitivno puno znaš a malo razumeš! Onaj ko treba da razume, a to su građani Niša, veoma dobro znaju matematiku i interesuje ih svaki njihov dinar a kamo li CELA MILIJARDA !
      Nisam rođen kao odbornik i jasno je da jednog dana to neću biti - sutra ili prekosutra - sve jedno je. Ono što je najvažnije jeste da ću uvek biti čista obraza za razliku od nekih drugih kojima ni ovlašćena državna REVIZORSKA INSTITUCIJA nije dovoljna da porazmisle o svom obrazu!

    • Aleksandra Stojanovic

      14:41 // 17. 1. 2012.

      aha, kad je kadar DSS radio procenu onda je uvek ta institucija validna, a gde su kadrovi vladajuce vecine te institucije nemaju pojma, kao i obicno posao opozicije je da pljuje,a podseticu vas da ste bili i vlast, pa od Smiljka grad ne moze da se oporavi godinama zahvaljujucu takvoj nakaradnoj koaliciji DSS-NS

    • Aleksandra Stojanovic

      14:48 // 17. 1. 2012.

      i svejedno se piše spojeno, ne odvojeno, toliko o kadrovima DSS-a :)

    • Aleksandra Stojanovic

      14:53 // 17. 1. 2012.

      u stvari ja ne znam ništa, malo pomešah SNS,SRS,DSS, ne pratim ja politiku mnogo, samo iz nezevisnih medija slušam vesti...Sve je to isto SNS,DSS...nema neke razlike pa vas malo mešam

  • Gordana Djordjevic

    12:04 // 17. 1. 2012.

    Dobro obradenoj zemlji strasila ne trebaju. Dovoljne su i njihove biste.

  • dragoljub stamenkovic

    12:09 // 17. 1. 2012.

    Vlast koja radi pošteno, ispravno i u skladu sa zakonom, ne beži od skupštinske rasprave.

  • Sugradjanin

    12:15 // 17. 1. 2012.

    Je l ovo treba da bude smesno ? Na sta lici ovo . Dokle vise ? ? ? !

  • Marko Petrovic

    13:24 // 17. 1. 2012.

    Ova vlast mi sve vise lici na vlast SPS-a sa kraja 90-tih....Tako ce i da zavrse

  • ;-)))

    13:51 // 17. 1. 2012.

    "Bojkot stranaka vladajuće koalicije je skandal bez presedana, koji nas uvodi u diktaturu jer se negiraju važne institucije Srbije kao što je DRI - rekao je šef odborničke grupe DSS."

    Održavanje sednice Skupštine grada ili formiranje bilo kakve anketne komisije za ispitivanje bilo koje malverzacije su po meni apsolutno nepotrebni i dobro osmišljeni performansi oređenog kruga ljudi, jer nema efekta takvog načina rada.
    Interesuje me šta će se dalje dešavati na osnovu izveštaja DRI. Revizor govori o prekršajnim prijavama. Koliko se sećam i u minulom radu revizore krase prekršajne prijave. Borba protiv korupcije u javnim nabavkama svodi se na prekršajne prijave!!! Predlažem ukidanje DRI jer nisu opravdali svoje postojanje.

  • KUM

    14:36 // 17. 1. 2012.

    Kako vas nije sramota da postavljate gole lutke!A koliko ste vi gori od ovih na vlasti,to se vidi,niste mogli da im obucete barem sakoe!Da ste uzeli jedan od Lapcevica,jedan od Stamenkovica,jedan od Psihijatra,da pokazete narodu da niste stipse i samo zivni ljudi,da mislite na lutke kao i na nas gradjane!Eeeee,eto kakvi ste i ja da glasam za vas!Pravite diskriminaciju sramota!

    • Dragan Vukadinovic

      16:37 // 17. 1. 2012.

      Bio je problem koje lutke da stavimo, prva verzija je bila da budu strašila od slame al ne ide. One iz seksi šopa isto nema smisla a i nije originalno.

      Zato Kume, izabrali smo ove i morale su da budu gole da se vidi da nemaju bele bubrege.
      P.S. aj, se kladimo da Saša Stamenković ostaje odbornik do kraja mandata.

  • Branko Savić

    16:37 // 17. 1. 2012.

    Citajuci ove uglavnom stranacke komentare, sve je jasno. Kurte i Murte...

  • Jovica Petkovic

    17:14 // 17. 1. 2012.

    Ejjjjjjjjjj, Vi na vlasti i ostali, mani te se prepucavanja. Zgrožen sam komentarima izvesne gospodje ili ti gospodjice Aleksandre. Šta dete zna o demokratiji, vlasti o milionu i milionima ,,bačenih,, para gradske ali i ostale vlasti. Žuto već prelazi u kako boju a to znači da uskoro pada sa grane /vlasti/. Ne interesuje me ni jedna stranka ali promena mora da bude. Da li će doći pametniji i pošteniji-videćemo. Ovi ništa dobro nisu doneli narodu i nama Nišlijama.

  • Milan Avramović

    19:59 // 17. 1. 2012.

    ovo je vec sprdanje s narodom treba ih na izbore kazniti

  • Српски

    00:32 // 18. 1. 2012.

    Видите, ови из власти и ови што бране власт су се ухватили лутака !Баш није у реду.
    Власт мора да дође на седницу и да поднесе рачуне када је то заказано и то је главна прича овде. Лутке су послужиле да се скрене пажња да одборници власти које сте ви бирали народе не раде свој посао него манекенишу по граду и опијају се по ресторанима. Ви Нишлије који браните ову вашу власт ви као да имате плате по неколико хиљада евра и као да вам је од Ниша мала Швајцарска. Можда неки од вас и имају дебеле користи али много је оних који немају па будите људи и погледајте вашу браћу и сестре којима је веома материјално тешко. Погледајте у ком смеру ова власт води целу Србију,јел видите или сте хипнотисани ? Ова власт покушава да направи џунглу од Србије и ви народ да будете животиње, наравно не праве него да се тако понашате. Да отмете слабијем и тд. Парола им је ''најачи само остају'' а то није људски. Вечерас у Београду људи поздрављају на који је начин скренута пажња немарне власти НИША.

  • НЕБОЈША

    08:40 // 18. 1. 2012.

    Народе, иду избори. Ако имате дилему "изаћи на изборе или не", сетите се само свих лажних обећања која је као конфете разбацивала садашња власт. Почев од стотине хиљада нових радних места, па до хиљаду евра. Нико више не пита где су паре са Кипра, нико не пита зашто само стране компаније добијају субвенцију од 10.000 евра по радном месту итд. Зато, народе памет у главу, па кад пођете да гласате сетите се свега. Оловка ће на овим изборима бити најјаче оружје. Па тим "оружјем" ко што неко рече у народној песми, "сваки свога убијте субашу"! Немојте после да се кајете што нисте имали петље да најурите лопове.

  • todor

    13:53 // 18. 1. 2012.

    Ja jurim lopove još od devedesetih godina prošlog veka. Što ih više jurim ima ih sve više.
    Svi su se izmenjali i svi su bili na vlasti a narodu nikad bolje.
    U ovakvoj situaciji olovka baš ništa ne rešava. Isto će biti ko god bio na vlasti, nažalost biće sve gore i gore ...

  • НЕБОЈША

    07:51 // 19. 1. 2012.

    Тодоре, не падај у депресију и малодушност. Делимично си у праву, али хајде да ствари поставимо другачије. Хајде да за почетак сменимо ове са власти. Нека дођу други, па ако не ваљају, сменити их под хитно. Хајде да политичаре наведемо на размишљање да нису несменљиви и недодирљиви. Можда ће онда да се дозову памети и да раде у интересу народа. Овако, помислиће да су Богом дани и да ћемо без њих бити изгубљени. Зато хајде овог пута да гласмо ПРОТИВ ЊИХ!!!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: