Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:29, 3. 6. 2021.

| Politika

Marinkovićev transfer iz SPAS-a u Glavni odbor SNS

Autor:A. StankovIzvor:Južne vesti
marinkovic
Marinković ponovo u SNS; foto: JV

Na sednici Glavnog odbora SNS pre 5 dana u Beogradu SPAS Aleksandra Šapića zvanično je postao deo stranke koju predvodi Aleksandar Vučić. Doskorašnji lider SPAS-a u Nišu Nikola Marinković je tada, kako kaže, izabran u Glavni odbor SNS-a u kojem već sede Dragana Sotirovski i Zoran Perišić iz Niša.

Marinković se u SNS tako vratio na velika vrata, jer je pre nekoliko godina, u vreme afere “poklanjanje Aerodroma” napustio stranku i odbor u Panteleju zajedno sa Bojanom Avramovićem koji je tada predvodio ovaj odbor.

U subotu je od funkcionera u opštinskom odboru SPAS-a napredovao do člana Glavnog odbora SNS.

Odbornička grupa SPAS-a pristupa Odborničkoj grupi SNS u niškoj Skupštini. Ja sam izabran za člana Glavnog odbora Srpske napredne stranke u subotu na Glavnom odboru. Postali smo deo SNS i ostalo je da se članstvo SPAS u narednim danima uključi u rad naprednjaka - kaže Marinković.

Marinković se i prvi put SNS-u priključio indirektno.

2015. je bio odbornik u niškom parlamentu u koji je ušao kao član Nove Srbije, ali na listi SNS. Nastupao je sa još jednim kolegom kao samostalni odbornik, a onda se priključio naprednjacima.

Prema sopstvenom priznanju, u prvom naletu, u ovoj stranci je proveo svega 18 meseci i bio je sekretar Gradskog odbora SNS na Panteleju.

Najveći deo svoje dosadašnje političke karijere proveo je u stranci Velje Ilića, a u kampanji pred izbore 2020. godine pojavio se kao predsednik Gradskog odbora Šapićevog SPAS-a. Uspeo je da ovu stranku u Nišu učini parlamentarnom, dobili su 3 odbornika u niškoj Skupštini.

Rođen je 1988. godine. Na izbornoj listi je u polju "zanimanje" upisao privatni preduzetnik, a odnedavno je, nakon junskih izbora, zaposlen u JKP Gorica.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Milja

    21:04 // 7. 6. 2021.

    Samo napred Boricu!

  • Dr Stanojlović

    16:58 // 5. 6. 2021.

    Intelektualni ekvivalent Perišiću i Sotirovskoj. Dečko zvani PREVARA !

  • Osvesceni gradjanin

    17:45 // 4. 6. 2021.

    Velika sramota...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: