Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:34, 20. 2. 2019.

| Politika

Marković novi direktor Centra za turizam, kulturu i sport u Svrljigu

Autor:Aleksandar KostićIzvor:Južne vesti
Miroslav Markovic Svrljig foto ALEKSANDAR KOSTIC
Na mesto direktora CTKS-a Marković dolazi sa pozicije pomoćnika predsednice Opštine; foto: A. K.

Dosadašnji pomoćnik predsednice Opštine Svrljig Miroslav Marković iz Ujedinjene seljačke stranke imenovan je za novog v. d. direktora CTKS-a, nakon što je istekao mandat dosadašnjem v. d. direktoru i njegovom stranačkom kolegi Marku Mladenoviću.

Marković je na ovu funkciju izabran na predlog vladajuće USS, njegov mandat trajaće godinu dana, a kako je rekao za govornicom, prioritet njegovog rada biće razvoj turizma.

Mislim da smo malo više pričali nego što smo konkretno radili. Imamo situaciju da je u prethodnom periodu jedno udruženje građana imalo veću promociju turizma naše opštine od Centra, što je super za njih, ali neprihvatljivo za Centar - rekao je Marković.

Osvrnuo se i na najstariji srpski turnir u malom fudbalu koji se održava u Svrljigu, ističući da je on u očiglednoj stagnaciji.

Takve stvari moramo da brendiramo, ne samo većim sredstvima, već i drukčijim pristupom u samoj organizaciji - istakao je Marković.

Novi v. d. direktor dotakao se i zaposlenih u samom Centru za koje je rekao da će "od sada morati i da opravdaju svoju platu mnogo većim individualnim angažovanjem i ozbiljnijim pristupu svom poslu".

Biografija

Miroslav Marković rođen je 1985. godine. Osnovnu školu završio je u Svrljigu, Gimnaziju "9. maj" u Nišu, gde je završio i Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja. 

U prethodnom periodu bio je predsednik Komisije za sport opštine Svrljig i član Upravnog odbora Predškolske ustanove “Poletarac“.

U lokalnim nastupima narodnog poslanika Milije Miletića, Marković se često pominje i kao kandidat za predsednika Opštine na sledećim lokalnim izborima ispred Ujedinjene seljačke stranke, čiji je član već duže vreme.

Oženjen je, otac jednog deteta.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Goran Jovanović

    12:57 // 4. 3. 2019.

    Izgleda da u Svrljigu nema mnogo kadrova. Njih nekoliko obavljaju po više funkcija.

  • Posmatrac

    17:48 // 21. 2. 2019.

    Izgelda da je i ovaj neki od Lombrozovih decaka........

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: