Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:18, 23. 6. 2023.

| Politika

Mašinbravar i "neformalni" PR gradonačelnice izabrani za Upravni odbor Dečijeg centra u Nišu

Autor:Tamara RadovanovićIzvor:Južne vesti
deciji centar
Nije pojašnjeno zašto su mašinbravar i neformalni PR kompetentni jer nedostaju njihove biografije; ilustracija; foto: Vanja Keser

Među vršiocima dužnosti članova Upravnog odbora Dečijeg kulturnog centra u Nišu biće Marko Rajić, koji je poslednjih meseci često bio uz gradonačelnicu na terenima, ali bez ugovora, kao i mašinbravar Nebojša Savić, odlučili su odbornici gradske Skupštine. V. d. predsednika UO biće Miljana Kostić, nekadašnja radnica Gradske uprave, sada zaposlena u KLER-u.

Zašto su baš Rajić i Savić kompetentni da budu članovi UO - nije razjašnjeno, jer upravo njihove biografije nisu objavljene u Predlogu Odbora za imenovanje, o čijem usvajanju su odbornici i odlučivali.

skupština Odbornici usvojili; foto: JV / Tamara RadovanovićZa Rajića je navedeno samo da je diplomirani žurnalista. On je, inače, bio i portparol bivšeg gradonačelnika Zorana Perišića, dok je tokom mandata Dragane Sotirovski novinarima neformalno predstavljen kao njen PR.

Međutim, njegov ugovor, kako su tada naveli iz Grada, ne postoji. Rajić je, inače, zaposlen u Dečijem centru kao organizator programa.

Miljana Kostić, kako piše u Predlogu, sada radi u Kancelariji za lokalni ekonomski razvoj, a ranije je radila u Stručnoj službi Nišavskog okruga i u Gradskoj upravi. Završila je Fakultet za bezbednost “Konstantin Veliki”.

Osim Rajića i Savića, za v. d. člana UO izabrana je Dragana Bojković, zaposlena trenutno u Gradskoj upravi u Nišu. Ona je, kako je istaknuto, završila Fakultet za trgovinu i bankarstvo “Braća Karić” u Beogradu.

Imenovan je i Milan Marinković, koji je član UO DKC-a od 2018. godine. On je završio Pravni fakultet u Nišu, a radio je i u Kancelariji za mlade Opštine Palilula.

Dokumenti za preuzimanje

  1. Predlog Odbora za imenovanje (preuzmi) - 2,544.54 KB
Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Qgo

    19:40 // 25. 6. 2023.

    Odlično. Ako Maša svrati do Dečijeg centra u Nišu obradovaće se kada vidi da je u Upravnom odboru i njen bravar.

  • SSS

    15:37 // 23. 6. 2023.

    Bolje školovan mašibravar, negoli 10 sa kupljenom diplomom.

    • Torpedo

      18:18 // 23. 6. 2023.

      Nije problem sto je taj,famozni, masinbravar, vec sto je ulizica Sotirovske ! Ovo su najniza postavljenja, niko nece u kulturne i decije ustanove, nema nadoknade ,nema fraj ruckova, gubljenje vremena ! Znam jednog, " studirao" na privatnom" univerzitetu",,iznad Lipe. Dosao,upisao se, platiio, dobio diplimu, doneo tortu i ketering i uz knjizicu sns dobio bolje radno mesto i vecu platu !

  • Ljiljana

    15:20 // 23. 6. 2023.

    Kakva Ustanova, takav i UO. Namestenica iz Dobrujevca je sve devalvirala u ovom Gradu

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: