Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:35, 13. 2. 2011.

Medijski rat oko Kliničkog centra

Branislav Jovanović i Boško Ristić

Branislav Jovanović: Pravniče Boško Ristiću silujete pravo; Boško Ristić: Cilj G17 je jasan, nametanje njihovog kandidata po svaku cenu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Tito

    13:43 // 13. 2. 2011.

    Ne zna se ko je gori od ove dvojce. Stari, prekaljeni politicari, dojucerasnji koalicioni partneri. Muka mi je od obojce. Mislim samo da je Bosko posto je iz DS, i provodi dosta vremena u Bg-u upakovaniji i proracunatiji.

  • Privatnik

    14:03 // 13. 2. 2011.

    Bosko Ristic i Branislav Jovanovic KAKVI SU TO STRUCNJACI BEZ OBRAZA.

  • Slobodan Milosevic

    14:42 // 13. 2. 2011.

    Zoki je super strucnjak i pozitivan lik.Bosko imas moju podrsku.

  • Bojan Todorovic

    14:54 // 13. 2. 2011.

    'Nakon toga predsetavnici NVO "Ujedinjeni regioni Srbije" i stranke "G17 plus" saopštili su da Radovanović neće biti izabran za direktora jer to mesto pripada G17 plus.'

    To im neko ostavio testamentom u nasledje a?
    Kako im to ;pripada'? Ne razumem. :-)

  • dusan

    15:00 // 13. 2. 2011.

    Da li je moguce da se ovaj Ristic uvukao u sve moguce odbore i kroji sudbinu obicnim ljudima, neverovatno sta nam je ova demokratija donela. Anarhija na delu!!! Neuki uce naucene.

  • Pera

    17:48 // 13. 2. 2011.

    E sta smo doziveli da je DS kandidat Zoran Radovanovic stari SPS-ovac protiv kojih smo lupali i setali po hladnoci kako bi ih oterali u zaborav a dovedosmo kao demokrate. Ovo je ludnica u kojoj vise nema spasa. Bosko Ristic velicina demokratije i Bane banana ! DOKLE VISE !!!! Mada sko se narod ne buni to dokazuje onu staru da narod uvek ima vlast onakvu kakvu zasluzuje!!

  • markos

    21:12 // 13. 2. 2011.

    Kako li Bosko Ristic vodi pravosudje Republike Srbije kad ne zna jedan upravni odbor jednog KC u Nisu?Sve sto taj covek uradi moraju da raspravljaju medjunarodni sudovi...
    Pa dokle vise?????

  • Nislija

    08:42 // 14. 2. 2011.

    Meni nesto i nije jasno... Ako mesto pripada, G17 zasto je onda i raspisivan javni konkurs? Sto to nisu interno uradili u G17 i zavrsili izbor? Valjda je normalno da se na konkursu izaberu najbolji i najstrucniji a ne clanovi G17 u kome odavne nema nikakvih strucnjaka. Pa Bane siluje i pravo, asfaltirajuci ulice bez dozvola, zaposljavajuci ljude bez oglasa, lazuci narod o dovodjenju velikih investitora... Cije pare im dajete bane? Pare ovog naroda... Stidi se BRE!

  • slobodnoumna partija bugarske

    14:08 // 14. 2. 2011.

    Bosko Ristic je covek koji potpisuje da se ljudi zaposle i drzavna preduzeca, on zaposljava kuvaricu da radi poso inzenjera!

  • Milena

    17:49 // 14. 2. 2011.

    Zoran Radovanovic strucnjak i pozitivan lik? Hahaha.. Da, za diskoteke, zurke i kafane! Dajte ljudi, pa ovo je neozbiljno! A KC je ozbiljna ustanova!

  • Gradjanin

    07:46 // 17. 2. 2011.

    Doktoru je mesto da leci pacijente.A ne da bude direktor.Menadzeri medicine vode takav posao.

  • Mladen Mitic

    00:37 // 15. 9. 2012.

    treba najuriti gamad iz grad....ovo je i blaga rec za njih....clan sam demokratske stranke i ponosim se time, aliovaj covek bosko ristic i par njih koji se tu muvaju i gledaju svoj interes su nas kostali izbara....treba da snose krivicu i da odu iz stranke....a za bananu da ne pricamo, lopov broj 1....!!!!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: