Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:00, 18. 6. 2020.

Međusobne pretnje aktivista SNS i SPS u Blacu, jedni druge optužuju da su prvi počeli

blace Verbalni sukob aktivista SNS i SPS u Blacu; Foto: Lj. M.

Verbalni sukob u bašti jednog blačkog kafića između aktivista Srpske napredne stranke i Socijalističke partije završio se samo usmenim pretnjama i prepucavanjima, ali je policija intervenisala i, po nalogu Tužilaštva, uzimaju se izjave svih aktera incidenta. I dok aktivisti SPS-a kažu da su oni sedeli u kafiću, a da su ih napali članovi SNS-a koji su nosili majce sa obeležjima stranke, iz drugog tabora tvrde da nikakvog sukoba nije bilo, već da je došlo do razmene nekoliko reči sa političkim neistomišljenicima.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Alex

    18:24 // 18. 6. 2020.

    No djani, no party

  • Nemanja

    18:09 // 18. 6. 2020.

    Ovaj sps klasicne tuzibabe. A da ih covek ne zna, pa da im poveruje.

  • Aca Ristic

    17:53 // 18. 6. 2020.

    Prevejanci sram vas bilo. Napred Dejan Mijajlovic,jedini covek koji ostavlja srce po selima,muci vas njegov uspeh. I treba,jer znate da vas pobedjuje radom i postenjem.

  • nemi posmatrac

    16:09 // 18. 6. 2020.

    isti covek preti svima koji ne podrzavaju sns!

    • Blacanin

      17:36 // 18. 6. 2020.

      To je jedna notorna laz, diskreditovati coveka lazima, samo zato sto radi svoj posao casno i posteno. Neka vam sluzi na cast vama koji ste samo SPS po potrebi i onima tj.manjini starih SPS-ovaca, koja je ostala uz vas.

  • MIILICA

    17:50 // 18. 6. 2020.

    SPS PRETI LJUDIMA, U NASEM SELU TJ.GRGURU SU PRETILI LJUDIMA, DA NISTA NECE DA DOBIJU AKO NE GLASAJU SPS.,DA SU ONI MNOGO ULOZILI U GRGURE DOK SU BILI NA VLASTI I DA TO GRADJANI MORAJU DA IM VRATE,ALI PODVLACIM MORAJU,ZNACI BILA SAM SOKIRANA. I TO SVE PREKO BIVSEG PREDSEDNIKA OPSTINE I JOS JEDNOG VISOKOG FUNKCIONERA KOJI BIO JAKO VAZAN U BG, A IZ GRGURA JE. A TO JE PRAVA ISTINA

    • aca

      23:45 // 18. 6. 2020.

      jujuju sta naprica, a ostali svi posteni....pa vratite im na izborima, znate i kako!

  • Sandra Aleksic

    17:36 // 18. 6. 2020.

    Aktivisti SNS su pretrpeli pretnje od strane SPS jer ne žele da podržavaju tu politiku.Srpska Napredna stranka se bavi važnijim stvarima za svoje građane i svoje Blace.

  • hronicar

    17:46 // 18. 6. 2020.

    Do juce ubaceni u naprednjake sisali krv i znoj Blacana kroz razne izmisljene sportske klubove i manifestacije od "Dani sljiva" do sportskih turnira i decijih manifestacija(ni jedan dogadjaj u Blacu nije prosao bez korupcijskih afera)na mala vrata pobegose u socijaliste u nadi da ce sutra u koaliciji sa SNSom ponovo pljackati.Ali ovog puta nadje se i neko koga ne mogu da kupe a ni uplase.Ima boga.

  • Jadranka

    16:52 // 18. 6. 2020.

    Zasto bi mlada deca izazivala nerede jos ispred stranke..Ja u ovo ne verujem

  • Ivana

    07:11 // 19. 6. 2020.

    SPS pokusava na sve nacine da bude u centru paznje,ali im to ne polazi za rukom.SNS radi samo dobro i za interese svojih gradjana i dece,jer se bori za buducnost mladih generacija

  • Milica

    17:16 // 18. 6. 2020.

    Da, oni su navodno ugrozeni od strane SNS-a, a salju sumnjive ljude koji prete aktivistima te stranke, prozivaju i pljuju. Sramno i jadno.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: