Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:10, 6. 5. 2012.

| Politika

Medveđa: Nema bojkota izbora

Autor:Danilo KocićIzvor:Južne vesti
Medvedja 6 mala

U opštini Meveđa u sedam sati otvoreno je svih 28 biračkih mesta, saznaju Južne vesti.

Jadranka Božović, predsednica Opštinske izborne komisije, saopštila nam je da izbori teku bez ikakvih problema, pravo glasa ima 10.247 birača.

- Kao što je poznato, u opštini Medveđa biće samo poslaničkih i izbora za predsednika Republike, ali ne i lokalnih izbora, a razlozi su odavno poznati javnosti – kaže Jadranka Božović.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • max

    03:32 // 11. 5. 2012.

    I bio je dug red i guzva, tako da je od ukupno 1858 gradjana upisanih na ovo biracko mesto, uspelo da glasa samo nesto vise od 660 gradjana. Predsednik opstine je sa svojom elitom ucinio sve da do lokalnih izbora ne dodje a iz razloga sto je upravni sud zbog greske u nazivu koalicije doneo presudu da lista broj 5 koju zastupa aktuelni predsednik nemoze ucestvovati na lokalnim izborima. Nevidjena i bes presedana opstrukcija predsednikovih ljudi u radu opstinske izborne komisije u kojoj su prednjacili Predsednica komisije Jadranka Bozovic i sekretar komisije dovela je do neodrzavanja lokalnih izbora u Medvedji. Navodi se u saopstenjima Demokratske stranke, Srpske napredne stranke, Nove srbije i Udruzenih regiona.

    • Milica

      01:26 // 13. 5. 2012.

      Gospodine Max, citajte malo i druga saopstenja, a ne samo ona koja vama licno odgovaraju. Nije posteno reklamirati samo jednu stranu pruzite sansu i drugima, osim ako vam je placeno za reklamu.

  • Reakcija

    18:38 // 6. 5. 2012.

    Nema bojkota izbora, ali se isprobava solucija da predsednicki i parlamentarni izbori u Medvedji budu deprimirajuci, na taj nacin sto ce red biti dug, kako bi odustajali, sto ce se i desiti! Informacije koje trebaju da zabrinu sve gradjane je da po prvi put izborno mesto Medvedja 1, ukljucuje celu ul.Jablanicku, sa 1700 glasaca, dok Medvedja 2 ima oko 900, sto se do ovog trenutka nije desavalo. U proslim izbornim radnjama, bila je balansirana lista glasaca sa po 1300 lica na oba spiska. Ovo je proba za lokalne izbore!
    Pazite se i reagujte!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: