Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:20, 27. 4. 2012.

| Politika

Medveđa: nije prihvaćena lista predsednika opštine

Autor:Danilo KocićIzvor:Južne vesti
medvedja, panorama

Opštinska izborna komisija Medveđe utvrdila je konačnu izbornu listu na kojoj se nalazi pet stranaka i koalicija, ali nema liste koju predvodi Slobodan Drašković, aktuelni predsednik opštine.

Jadranka Božović, predsednica Opštinske izborne komisije, rekla je za Južne vesti da je u Službenom glasniku Grada Leskovca 26. aprila objavljeno rešenje i zbirna lista sadrži pet liste: DS – dr Dragan Anđelković, Partija za demokratsko delovanje, Ujedinjeni regioni Srbije – dr Nebojša Arsić, Nova Srbija – dr Milorad Babić i Srpska napredna stranka – Tomislav Nikolić.

- Sednicom na kojoj je utvrđena konačna izborna lista nisam predsedavala, već je to učinila zamenica Afrodita Jakupi što je u skladu sa zakonom – kazala je Božovićeva.

Zbog, kako je obrazloženo, greške u nazivu, odnosno zbog dva imena, Upravni sud u Nišu eliminisao je listu Koalicija grupe građana “Za Gornju Jablanicu” – Slobodan Drašković, Ivica Dačić, Socijalistička partija Srbije (SPS) i Partija ujedinjenih regiona Srbije (PUPS) na čijem je čelu aktuelno predsednik Slobodan Drašković.

Slobodan Drašković je do sada tri puta bio biran za predsednika opštine Medveđa i najduže je na toj dužnosti na području Jablaničkog okruga.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • sasa

    18:49 // 5. 5. 2012.

    E jadni Pero, odnosno nepismeni Neso, doktori su za vas i vaseg nepismenog predsednika i lopova elita, a od vas kriminalaca nista posteno ne moze da se ocekuje, posto se unapred zna koliko cete glasova da ukradete i na koji nacin pretite ljudima da bi vas podrzali... Pucina je stoka jedna grdna, dobre duse, kad joj rebra pucu. Ne da predsednik fotelju, jer zna da ce on i njegova grupa prvog dana, kada bi se promenila vlast u corku, ali ne brini Bog je veliki nista nije vecno i ti ces sa predsednikom iza resetaka, da mu brises suze...

    • Pera

      01:43 // 6. 5. 2012.

      Ne znam o kom "nepismenom Nesi" pricas jedino znam da se glasovi na izborima ne mogu ukrasti vec ih biracki odbori broje zajednicki, a ti Sasa "pismeni"ako znas da se kradu, verovatno si ih vec krao, mozda i za Draskovica ili garniture pre njega. Ne plasite se vi kradje vec katastrofalnih rezultata i zato idete na kvarnjaka. Balgo narodu koji treba da te glasa, a ti ga nazivas "stoka jedna grdna", zato te nikad nece ni glasati, jer za tebe ni u rudniku nema mesta.Stici ce mozda neka konzerva iz CK.Svako dobija ono sto je zasluzio, neko fotelju, neko zatvor a neko ce i dalje cuvati ovce dok ih ne pogubi.

  • Pera

    18:47 // 2. 5. 2012.

    Pa gde ste bre pismeni, nema vas, naljutiće vam se doktori i pobratim. Dali je moguće da nema ispravki u pravopisu, a baš sam počeo da učim gramatiku. Ako se spremate za FER izbore, u junu, neću vam zameriti ili je možda ona izreka "Kad brod tone pacovi prvi beže!.

  • Pera

    22:27 // 30. 4. 2012.

    Draga Marija, Scepo, Cako, Vukasine, Jadranko Bozovic, Dragiso Nikolic, ili već kako se zovete. Na vašu veliku žalost došlo vreme da "nepismeni" produže još 2,5 godine. Dosta ste živeli u bajkama koje su za vas smislili ljudi bez karaktera. Žao mi je što je vaš intelekt toliko plitak, i što ste bili toliko lakoverni da pomislite da se ZAKON u Srbiji neće poštovati. "Mislim" da su izbori u Medveži poništeni, pa ćemo slušati onu staru pesmicu "Dere Musa jarca" negde u junu mesecu. Sa zadovoljstvom u junu pratiću vaše komentare.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: