Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:30, 9. 6. 2020.

Meštani leskovačkog sela gde je Vučić osvojio 95 % sada ne izlaze na izbore

izbori Bez glasanja ove godine; ilustracija; foto: Vanja Keser

Na prošlim predsedničkim izborima izlaznost 97 % i skoro svi redom za Aleksandra Vučića. Na predstojećim izborima zbog neispunjenih obećanja lokalne vlasti i razočarenja u politiku i lokalne političare - bojkot, jedinstveni su meštani leskovačkog sela Kukulovce.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Otpisani!

    14:53 // 9. 6. 2020.

    Ovaj narod je već sto godina pod velikom manipulacijom političara i politike ljudi su dobri i vredni ali partije se smenjuju i u njih se učlanjuju svakakvi i sa kupljenim diplomama i polupismeni likovi kojima je napamet kako će za sebe i svoje da zgrnu što više love isto radi svaka vlast i centrale stranaka uopšte ne zanima šta radi periferija zemlje posebno Jug mi smo otpisani zato je sve tako!

  • dusan

    15:40 // 9. 6. 2020.

    kaze ne moze u tako kratkom roku. pa ne treba da radite od kad vam narod kaze pa nema nego ste imali 3 godine...

  • A tazbina

    16:13 // 9. 6. 2020.

    Mesko njih lazes 3 god. Men si lagao 7 god.Tebi ni vazduh nebi dao a ne glas.Cela finansijska bruji sta se radi.lele lele sta li ce ispadne.

  • Srdjan

    16:33 // 9. 6. 2020.

    Bravo za složne žitelje sela,
    OVE GODINE NI JA NE GLASAM!
    Jer živim na 4km od centra Niša, ulica je Delijski vis.
    Imam građevinsku dozvolu za objekat a nemam ni asfalt a ni kanalizaciju, trenutno ne rade ni neke sijalice...
    Danima pre poslednjih izbora su dolazili iz SNSa i obećavali SVE. Na dan izbora su nas zvali i molili da idemo da glasamo...

  • Pa zato ste s...

    17:04 // 9. 6. 2020.

    Vučić Vam je dao 100 evra,4000 jednokratne pomoći za penzionere,skoro pa duplo veću subvenciju za krave,subvencije i za ostale poljoprivredne stvari,zadruge niču i obezbeđuju Vam plasman i to je Vučić obezbedio jer je to u njegovoj vremenski ograničenoj mogućnosti bilo u nadležnosti a nemože za svako selo da vodi brigu to treba lokalna vlast ili vaš predstavnik!Ja zato za SNS u republici a 10 lok

    • Šojić Srećko

      20:10 // 9. 6. 2020.

      Pa bravooooo...! Ali si zaoborav(ila)io, da 21. nisu predsednički izbori. I čemu ti sad ceo komentar? Razmisli!!! A iako je ON delio sve ove "pare"? Mora da su mu džepovi prepuni. Ili su to naše pare iz budžeta? I o tome razmisli!!!

    • S.Nikolić

      12:23 // 10. 6. 2020.

      Najjača strana vučića sa "naprednjacima" i vas notova je DA LAŽETE! Ovo sto ste naveli je čista kaz i nema veze sa realnim stanjem! Pa zar ne citamo stalno o problemima voćara! Zar nisu subvencija bile vece pre doladka ovih skakavaca, zar danas seljak ne plaća najskuplje gorivo u evropi, zar te zadruge nisu korisne za krkobabića i družinu?? Ovo sti ste naveli postoji samo na pink televiziji

  • Kraj

    17:46 // 9. 6. 2020.

    Mesko gotovo je gotovo !!! Ne radujem se tudjoj nesreci , ali si postao zadnje 4 god. nepodnosljiv.Pun si ko brod nece ti biti lose samo da ti to ....

  • Dobrivoja

    17:51 // 9. 6. 2020.

    Pa u Leskovcu pola grada raskopan a radnika nigde na vidiku.Bulevar Nikole Pasica haos

  • Alex

    17:53 // 9. 6. 2020.

    Prodaš budućnost sopstvenog deteta za sijalicu i lopatu asvalta...tuga.

  • S.Nikolić

    17:57 // 9. 6. 2020.

    Koliko ja vidim radi se o pišljivim 2.200 evra! Kao prvo to dokazuje da smo beda od države, a kao drugo vidi se za koje sitne pare prodajemo svoj glas! Usput da dodam, vučić i sns inaju u najsiromašnijim i najzabačenim krajevima srbije NAJVEĆU PODRŠKU!

  • Marko

    18:07 // 9. 6. 2020.

    Pozdrav iz Vojvodine (Zrenjanin). Isto stanje i kod nas.
    Samo bojkot.

  • ZekZek

    18:19 // 9. 6. 2020.

    Ma kako ne ,opet ce glasati za sns isto kao i u Brusu.Ne trebaju ovde da se menjaju politicari nego narod ceo kompletno.

  • Bogdan Bogdanovic

    18:36 // 9. 6. 2020.

    Sadrzina ovog teksta mi je jako probematicna....iskreno sumljam da je istina sve sto je napisano u tekstu.Moguce je da ima nezadovoljstva, ali tekst mi izgleda vise kao politicki pamflet opozicije a manje kao novinski clanak...Nadam se da ce redakcij imati dovoljno profesionalnosti da objavi ovaj komentar.

    • Uf

      22:10 // 9. 6. 2020.

      Ma ne brini,objavice. Zar SUMLJAS u to?

    • Kosta

      01:43 // 10. 6. 2020.

      Samo ti "sumljaj"...

    • Marko Marković

      08:56 // 10. 6. 2020.

      Pa redno je više da vas sns sektu neko raskrinka i kaže istinu o vašem radu. Na sve strane samo obećanja, laž, prevara. Setite se da nešto radite i to preko kolena, da pronalazite projekte koji stoje negde po fiokama više od 30 godina, samo pred izbore, a posle toga, opet laž, prevara i krađa na sve strane. E pa dosta je bilo.

  • Čudesni dribling

    18:42 // 9. 6. 2020.

    Narode, ne oduševljavaj se previše. Ovo je slično kao što smo Turke trpeli petsto godina a onda pričamo da smo junački narod!

    • Sipac

      21:16 // 9. 6. 2020.

      A da se vratis u skolu pa malo edukacija.. pa da mi izracunas kada smo mi to Turke trpeli 500 godina..?
      Ja izracunah oko 320 godina. I ti imas pravo glasa? Nadam se da takvi nece glasati. Pogubno je da neznalice odlucuju o ovoj zemlji. Mada vidim da ti IP iz Bujanovca tako da sipac oladi malo sa tvojom jadnom propagandom.

  • mile

    23:14 // 9. 6. 2020.

    Ajd' u 100€ da će opet tu da ima 95% glasova :-)

  • Uča

    08:03 // 10. 6. 2020.

    Lepo piše da je izvor informacija JUGPRESS ukucajte na internetu pa će te videti i video zapis iz tog sela. Znači sve što je napisano isina je ali je još žalosnije što u Leskovcu postoje mnogo sela sa istim problemima Šišince, Turekovac.. spisak je poduži.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: