Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:19, 12. 10. 2012.

Mila Đinđić podržala Đilasa

mila-djindjic.jpg Foto: Medija centar Beograd

Iako je prokupački odbor Demokratske stranke većinom izglasao podršku Borisu Tadiću, majka preminulog srpskog premijera Zorana Đinđića svoj glas daje Đilasu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • missa

    15:01 // 12. 10. 2012.

    Dzabe gos.Djindjic,danas je DS okaljala ime tolikim aferama da je nebitno ko ce voditi stranku dalje,narod kada bude glasao setice se svih tih afera koje ih prate,a za DS Prokuplja nije vredno trositi reci.

  • 5.oktobar

    12:36 // 12. 10. 2012.

    Ne mogu da verujem da Vanja hoce da se kandiduje ya predsednika OO demokratske stranke u Prokuplju, verni Arsin pas. Pa zar ti Arsa nije za Tadica gde ces ti? Stranka u Prokuplju mora da se regenerise u nesto postenije i pametnije nego sto sada ima njena vrhuska.Potrebna je cistka od vrha do dna. Naravno da podrzavamo Djilasa,jer nam je muka og diktature zvane demokratija. Vanja nemoj da ti padaju tako glupe ideje na um ma ko god da te podrzava to vise ne prolazi.Necete nam ovog puta nametati predsednika sada idemo na sve ili nista. Oni kojima su ruke prljave da se nisu latili ni u mislima vlasti jer dokazi samo cekaju... a policija i privredni kriminal da rade...

  • Vlada

    15:42 // 12. 10. 2012.

    Jel taj Vanja bese direktor cuvene ustanove Turisticko sportski centar koja gazduje sportskom halom i ima preko 100 zaposlenih? A primarna delatnost im je organizovanje svadbi i izdavanjem soba na sat. Plate radnicima isplacuju iz kredita, koje im garantuje i vraca opstina, jer posluju sa debelim minusom. Koliko znam imaju oko 100 zaposlenih, uglavnom lokalni mufjuzi (da ne koristim neku tezu rec) ubaceni preko DS-a. Postoji i vic "sta radi 100 zaposlenih u sportskoj hali"??? Pa cekaju 3 da idu kuci i prvi da prime platu. 3 godine za redom su dobijali pare iz NIP-a da uvedu grejanje u halu i to im je poslo za rukom tek cetvrte godine jer su u medjuvremenu pare isle ko zna gde... I sta takav ce da vodi opstinu? Ne zna se ko je gori da li DS ili SNS ili SPS, URS, DSS... Prokuplje vec 30 godina vode ljudi koji su dno dna.

  • Paja Patak

    13:54 // 12. 10. 2012.

    Šta je tu čudno za Vanju?

  • pedja

    14:58 // 12. 10. 2012.

    Naravno da treba podrzati Djilasa,on je zadnja nada DS a.Ove u Prokuplju ne treba ni pominjati jer su svi oni gledali samo sebe,Vlada Jovanovic kupio stan u Beogradu,stan u Novom Sadu,Mrdju koji je u aferi Agrobanke,Slepija u aferi Milan Toplici,Arsi koji je u aferi Dom zdravlja Prokuplje.Zalosno je sto je DS pala na samom dnu srama.

  • Pera Detlic

    09:09 // 13. 10. 2012.

    Stvarno mi nisu jasni fosili kao g-dja Djindjic ili veliki demokrata Micun?! Sta oni traze i koga zanima vise njihovo misljenje o bilo cemu. Ali time neka se zanose demokrate koji ni neznaju sta znaci demokratija. Ali ovi prokupacki su se pokazali kao veoma spretni za posao, ali uprskase sve na kraju. Kada se krade i pljacka najbitnije je da se sve lepo sakrije i zataska. Ovo je bre bruka i sramota DS bi trebalo zabraniti zakonom, jer su unistili zemlju!!!A ostaje nam da vidimo sta ce i ovi da urade, lepo su krenuli ali bojim se da ce i oni da zavrse kao i prethodni.

  • gabiska

    13:44 // 18. 10. 2012.

    sta kog briga sta misli metuzalemu liku baba Mile Djindjic?Treba da je sramota sto su je pripadnici SUP Pk onoliko vozali i sluzili joj ko da su robovi,o trosku nas gradjana,naravno...samo ne znam od cega su je toliko stitili?

  • Milivoje Zuti Markovic

    14:33 // 18. 10. 2012.

    baba odlepila a vanji treba uput od Rosice za Toponicu

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: