Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

22:54, 1. 12. 2010.

| Politika

Mile Ilić kandidat za potpredsednika SPS

Autor:P.B.Izvor:Južne vesti
Mile Ilić; foto: smedia.rs

NIŠ - Mile Ilić, predsednik Okružnog odbora Socijalističke partije Srbije u Nišu, biće kandidat za potpredsednika ove partije sa juga Srbije.

Podršku njegovoj kandidaturi do sada je dalo 25 opštinskih odbora iz ovog dela Srbije, navode u SPS, a sinoć je i Gradska konferencija ove partije u Nišu odlučila da podrži njegov izbor za ovu visoku stranačku funkciju.

S obzirom da osim Ilića na spisku kandidata najverovatnije neće biti nijednog drugog imena sa juga Srbije, u niškom SPS očekuju uspeh.

Mile Ilić je predsednik Skupštine grada Niša i narodni poslanik u Skupštini Srbije.

Osmi Kongres SPS-a, na kojem će biti izabrano stranačko rukovodstvo, zakazan je za 11. decembar.


Funkcioneri iz Niša

Trenutno visoku funkciju u nekoj od parlamentarnih stranaka ima jedino Nebojša Ranđelović, koji se nalazi na mestu potpredsednika LDP.

U poslednjih desetak godina najvišu partijsku funkciju imao je Zoran Živković koji je bio zamenik predsednika Demokratske stranke dok se na njenom čelu nalazio Zoran Đinđić.

Najvisu drzavnu funkciju trenutnu obavlja Nevena Karanović (G17 plus), državni sekretar Ministarstva zdravlja.

Poslednji put Niš je imao predstavnika u Vladi Zorana Đinđića, kada je ministar za nauku bio Dragan Domazet (DS).

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Radinka Velickovic

    13:28 // 2. 12. 2010.

    Kao gradjanin Nisa podrzavam kandidaturu.Ne volim politiku koju kreiraju"Radio Mileve" u Srbiji.Gospodin Mile Ilic je bio zrtva te politike.Iz kuhinje "Radio Mileve" servirano je sve i svasta u vezi sa njim a dokazano je-nista.Zameram mu sto nije napravljen otklon od clanova koji krnje ugled njegove partije ciji je clan bio moj otac.Mora veci napor da se napravi u gradjenju institucija.Mnogi clanovi njegove partije koriste veze u institucijama,nakaradno,koce razvoj drustva u celini.Mozda bi SPS trebao da ukaze na to da se protiv toga bori i da se javno od toga ogradi.Cula sam gospodju Djukic Dejanovic da ce Ivica Dacic imati zadnju rec u vezi izbora.I NE IZBOR MILETA ILICA je politicka odluka koja povlaci konsekvence.A "Radio Mileve" su obradile:Mileta Ilica,Mirjanu Jeftic Petkovic,Aleksandra Krstica. Znam pouzdano.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: