Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:42, 23. 5. 2024.

| Politika

Milić osuđuje napad na porodicu Đorđa Stankovića i poziva nišku policiju da što pre reši slučaj

Autor:Tamara RadovanovićIzvor:Južne vesti
Dragan Milić
Osuđuje napade na Stankovića; foto: JV / Tamara Radovanović

Nakon što je kandidat za gradonačelnika Niša Đorđe Stanković iz koalicije “Biramo Niš” rekao da godinama trpi pretnje i da je sada dobio upozorenje da bi bilo bolje da on i njegova porodica napuste Niš na neko vreme, nosilac liste Grupe građana “Dr Dragan Milić” osudio je takve preteće poruke. Poziva Policijsku upravu da što pre nađe vinovnike i reši slučaj.

Milić navodi da je takvo ponašanje nedopustivo, naročito u vreme predizborne kampanje, a Stankoviću poručuje da izražava solidarnost sa njim i njegovom porodicom.

Jasno i glasno osuđujem ono što se desilo kandidatu za gradonačelnika Đorđu Stankoviću. Izražavam solidarnost sa njim i njegovom porodicom. Gospodin Stanković i njegova porodica imaju nepodeljenu podršku sa moje strane - kaže Milić.

Đorđe Stanković Stanković kaže da godinama trpi pretnje; foto: JV / Tamara RadovanovićPoziva Policijsku upravu u Nišu da hitno deluje i pronađe vinovnike koji prete učesnicima predizborne kampanje, kao i da što pre reše ovaj slučaj.

Ako građani budu prepoznali našu grupu građana i ako dobijemo priliku da upravljamo gradom, među prvi stvarima ćemo sigurno eliminisati takve stvari. Niš neće više biti grad horora i terora, pretnji, podmetanja, već će biti grad slobode i svako će imati pravo da jasno i glasno kaže svoje mišljenje bez straha i posledica - ističe Milić.

Podsetimo, Stanković je juče rekao da o pretnjama nije želeo da govori sve dok nije dobio upozorenje da se pakuje i da bi bilo dobro da na neko vreme sa porodicom napusti Niš.

Tvrdi i da mu je 13. februara obijena i opljačkana porodična kuća, ali da još nema epiloga istrage. Govorio je i o automobilima koji “dežuraju” ispred njegove kuće, ali i o pokušaju paljenja njegovog vozila.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • kiza

    22:23 // 23. 5. 2024.

    eeee , ako si im rekao ! sve pohvale direk od Oskara !

  • Torpedo

    18:34 // 23. 5. 2024.

    Kako god bilo,dal ce biti svoj ili biti Zavetnica, pozdravljam saopstenje dr. Milica. Ako sme, policija moze pronaci kriminalce koji prete porodici Stankovica!

    • rene

      10:11 // 24. 5. 2024.

      prvo..da li je uopšte bilo napadača ili nije..

  • Adriana

    17:18 // 23. 5. 2024.

    Doktore, kao grupa gradjana, ne mozes postati vlast u gradu. Kom carstvu ces se prikloniti: SNS-u ili Koaliciji Biramo Nis?
    Za sada znamo da nisi potpisao nesaradnju sa SNS-om i nisi se odazvao jucerasnjoj debati koju su organizovale Juzne Vesti. Doktore, doktore...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Više zaradi suncobran u Crnoj Gori nego radnik u Srbiji, sramota!

Sramota Čitalac

Tekst: Leskovačka opozicija: Zahtevi radnika opravdani, problem nije rukovodstvo, već država

Pronađite nas na: