Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:02, 16. 12. 2021.

| Politika

Milić položio zakletvu i postao SNS odbornik u Nišu

Autor:T. T, A. S.Izvor:Južne vesti
milić
Novi odbornik SNS; foto: T. T.

Dojučerašnji koordinator Kancelarije za mlade u Nišu Jovan Milić položio je zakletvu u Skupštini Grada Niša i postao odbornik vladajuće većine okupljene oko SNS. On je i bio kandidat na listi ove stranke na poslednjim lokalnim izborma i u odborničke klupe ulazi sa 57. mesta.

Da im se Milić pridruži kao kolega glasalo je 40 odbornika, a on je nakon toga položio zakletvu i započeo svoj mandat u lokalnom parlamentu.

zakletva milić Položio zakletvu; foto: T. T.U Skupštinu dolazi iz Kancelarije za mlade gde je bio koordinator poslednjih 9 meseci, a odatle je otišao nedavno sa emotivnom oproštajnom porukom na društvenim mrežama.

Tada je istakao sve uspehe koji su učinjeni za tako kratko vreme, ali se zahvalio i gradonačelnici Niša Dragani Sotirovski na podršci.

Prve izjave su bile da Kancelariju napušta zbog dalje edukacije, ali se kasnije ispostavilo da će ostati u javnom sektoru Niša i to kao odbornik SNS.

Podsetimo, odbornici niške Skupštine danas diskutuju o budžetu za narednu godinu, ali i o Kadrovskom planu za narednu godinu kojim je predviđeno čak 212 slobodnih mesta u gradskim upravama.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Jovan

    18:28 // 18. 12. 2021.

    Upropastio karijeru totalno ,da je jos malo sacekao pali bi ovi iz SNS .Ovako bice doktor SNS,ili nesa (slina)

  • Срба

    00:55 // 18. 12. 2021.

    Питам се само где су то и како родитељи тих генерација погрешили у васпитавању сопствене деце…. кад нису успели да их науче да разликују добро од лошег, морално од неморалног, основни осећај стида и срамоте…..?

  • Sandu

    11:16 // 17. 12. 2021.

    Sram da te bude Jovane Miliću! Tako mlad a tako loš! Sramota!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: