Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:28, 15. 12. 2021.

| Politika

Milić rekao da iz Kancelarije za mlade odlazi zbog studija, a predložen za odbornika

Autor:M. M. K.Izvor:Južne vesti
jovan milic
Bio 57. na listi naprednjaka; foto: FB Nađi Raula;

Dojučerašnji koordinator Kancelarije za mlade u Nišu predložen je za odbornika Srpske napredne stranke, a o ovoj odluci članovi niške Skupštine glasaće na narednoj sednici. Milić je rekao da iz Kancelarije za mlade odlazi zbog obaveza i želje da se posveti doktorskim studijama.

Jovan Milić predložen je za mesto odbornika naprednjaka, vidi se u dokumentaciji koja je dostavljena pred narednu sednicu. Milić Predlog za glasanje; Foto: Skupština Grada

Utvrđuje se da su ispunjeni uslovi propisani članom 48 Zakona o lokalnim izborima za potvrđivanje mandata novoizabranom odbornuku : Jovanu Miliću, master inženjeru Menadžmenta, rođenom 1996. godine sa izborne liste Aleksandar Vučić – za našu decu, navodi se u dokumentaciji.

On je na poslednjim izborima na gradskoj listi naprednjaka bio na 57. mestu. Na pitanje o daljim planovima, kao i da li je zbog mesta u Skupštini napustio Kancelariju za mlade, što u saopštenju i izjavi nije pominjao, odgovara:

To se samo potrefilo, ja sam na doktorskim studijama, apliciram za studentsku stipendiju Ministarstva prosvete kao i svi studenti doktorskih studija, povezalo se, sklopile su se kockice - kaže Milić.

Podsetimo, Jovan Milić je na mesto koordinatora došao početkom aprila. Kao srednjoškolac osnovao je humanitarnu organizaciju "Nađi Raula“, 2019. godine predsednik Aleksandar Vučić odlikovao ga je povodom Dana državnosti Srebrnom medaljom za zasluge u oblasti javnih delatnosti. Napisao je autobiografiju "I siromašni imaju san“, a završio je Mašinski fakultet. Dobitnik je gradskog priznanja "11. januar" i "Svetosavske nagrade".

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • MK Ultra

    18:59 // 21. 12. 2021.

    Kada je gusto - Milić!
    I dalje je svima isti san - da budu nedodirljivi sa poslaničkim imunitetom.

  • Ненад

    11:02 // 16. 12. 2021.

    Јел то онај геније што измислио бумеранг? Идеалан за секту. Душеван млади секташ. Трчи за стопама пресветлог вође. А где ћеш кад вођ емигрира?

  • Pera

    08:33 // 16. 12. 2021.

    Ovo je budući kadar koji će nažalost da bude u vlasti ovog Niša. Završiće doktorat na nekom kalemarskom fakultetu koji štanca diplome i kome nije bitno znanje, več je sa ovakvim izjavama krenuo da laže i mulja, što je glavni zaštitni znak takvih ljudi koji nemaju svoj obraz i dostojanstvo.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: