Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

00:05, 17. 4. 2014.

| Politika

Milija Miletić podnosi ostavku

Autor:Aleksandar KostićIzvor:Južne vesti
Milija-Miletic-podnosi-ostavku-FOTO-ALEKSANDAR-KOSTIC-Juzne-vesti.JPG
Miletić je na poslednjim izborima na listi SNS-a izabran za narodnog poslanika

Nakon izbora za narodnog poslanika na listi SNS-a aktuelni predsednik Opštine Svrljig i predsednik Ujedinjene seljačke stranke najverovatnije će na sednici lokalne Skupštine u četvrtak podneti ostavku.

2 Jelena Trifunović zameniće Miletića na čelu Svrljiga / klikni za uvećanjeOčekuje se da na njegovo mesto bude izabrana sadašnja predsednica Skupštine Jelena Trifunović iz iste stranke.

Sednica Skupštine opštine Svrljig zakazana je za četvrtak u 10h, a prema nezvaničnim saznanjima Južnih vesti, dopuna Dnevnog reda biće izbor predsednika Opštine, zamenika predsednika Skupštine i većnika, kao i usvajanje predloga za opštinska priznanja povodom Dana opštine. 3 Miletić u Skupštini Srbije

Miletić će, prema nezvaničnim informacijama, ostati i odbornik vladajuće USS u lokalnoj Skupštini, a nije isključeno i da će sa Trifunovićevom rotirati pozicije.

Trenutnu vlast u Svrljigu čine Ujedinjena seljačka stranka sa 14 i Ujedinjeni regioni Srbije sa 3 odbornika, a s obzirom na to da je Miletić za narodnog poslanika izabran na listi Srpske napredne stranke koja je u Svrljigu opoziciona sa 3 odbornika, moguće je da naprednjaci postanu deo lokalne vlasti, umesto dosadašnjih koalicionih partnera Ujedinjene seljačke stranke iz URS-a.

Pored ove dopune Dnevnog reda, na sednici lokalne Skupštine svrljiški odbornici, između ostalog, raspravljaće i o izmenama i dopunama Odluke o budžetu, ukidanju Fonda za solidarnu stambenu izgradnju i Predlogu Lokalnog akcionog plana za unapređenje rodne ravnopravnosti za period od 2014. do 2018.

Pred odbornicima će se naći i Izveštaj o radu Opštinske uprave i Direkcije za izgradnju.

Svrljig dobio poslanika posle 2 decenije

4 Klikni za uvećanjeMilija Miletić položio je sa ostalim poslanicima zakletvu u Skupštini Srbije, nakon što mu je prethodno potvrđen mandat narodnog poslanika.

On kaže da mu je čast što će u budućem periodu imati mogućnost da predstavlja Svrljig u republičkom parlamentu gde se donose veoma bitne odluke za sve građane Srbije i ističe da je njegov zadatak da Svrljig krene putem ekonomskog razvoja, za šta će se neizmerno zalagati.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • mica trofrtaljka

    22:43 // 17. 5. 2014.

    Skaki 100% on je pravi covek za to !!!

  • Čiča

    01:21 // 18. 4. 2014.

    Da se ugledao na Darka Bulatovića koji ima invalidsku penziju i još 4 funkcija pride ne bi ni pošteni Milija davao ostavku.

  • mali milorad

    21:54 // 17. 4. 2014.

    Odgovoran, posten i strucan.I ja dajem svoj glas za Skakija.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: