Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:15, 24. 5. 2012.

Milisavljević: Ćirković će biti gradonačelnik

milisavljevic1 Dušan Milisavljević

Narodni poslanik DS iz Niša Dušan Milisavljević uveren je da će novi gradonačelnik Niša biti Dragoslav Ćirković i naglašava da DS neće dozvoliti uslovljavanja kadrovskim rešenjima.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Mirko

    21:57 // 24. 5. 2012.

    Boris Tadić je prošlost.

  • Profesor sa Palilule

    20:13 // 24. 5. 2012.

    Neka DS razmotri kandidovanje i Slaviše Dinića za gradonačelnika - sada i on ima diplomu. Divim se DS-u na ovom metodu kadrovskog jačanja.

    • milos

      00:46 // 25. 5. 2012.

      sns ima bolje kadrove, na svim nivoima... još im i bananamen fali, i onda su kompletni

  • Sai Baba

    19:48 // 24. 5. 2012.

    "Narodni poslanice",ako je sreca DSa to sto ima Borisa Tadica,onda je njegova NEsreca,Borisova,to sto takvi poput Vas i Cirkovica,clanovi DSa.Citavu predizbornu kampanju je DS postavio na pitanju da li je i kada i gde je diplomirao Tomislav Nikolic.A "buduci gradonacelnik Nisa"-Cirkovic?Da li je on kao i novi predsednik Srbije bio sef nekog gradilista?Kao inzenjer gradjevine!?Ili je mozda bio Nikoli Hajdinu bio asistent?U pauzi padobranskih skokova?...Jadan je DS sa "narodnim poslanikom Dusanom Milisavljevicem" i "buducim gradonacelnikom-Cirkovicem" diplomcem u sesdesetoj.

  • Miladin

    20:16 // 24. 5. 2012.

    izrazito bezobrazan covek

    • Zvonko

      21:48 // 24. 5. 2012.

      Bolje objasni zašto si bežao iz Niša pre više godina u inostranstvo i zašto ti je mama našla utočište. Sreća što se ta tvoja nestručnost slomila na tebi, a ne na nekoj drugoj porodici. I umesto da ti oduzmu diplomu doktora, DS te je postavio za načelnika, poslanika i šta već.

  • Dragan

    17:06 // 24. 5. 2012.

    "Podržaćemo njegovu politiku koja NIKADA NIJE IMALA interesne tokove"
    Izgleda da mi nismo živeli u istoj državi!!!

  • Goran Bulatovic

    19:41 // 24. 5. 2012.

    Meni je ovaj covek jadan :(

  • pera

    16:55 // 24. 5. 2012.

    A sta tvoja mama misli o tome?

  • mikimaki

    19:17 // 24. 5. 2012.

    Tako je Dule kad ti nemoz da budes glavni ne mora ni DS da bude u vlasti. Sa Cirkom do propasti a on onda opet preuzima Medijanu. Kakav je to princip da nosilac liste mora da bude gradonacelnik a u Medijani ne mora. Dokle ce sebicni pojedinci da imaju rezervni polozaj i da se i dalje sve zrtvuje zbog njih. A tebe Dule bas pa briga, opet poslanicka plata i slihtanje na najvisem nivou.

  • DS

    16:05 // 25. 5. 2012.

    Gospodo,niste objavili moj komentar,a u vezi je sa temom teksta.Dušan Milisavljević je četiri godine bio poslanik, ali nikada nije pomenuo svoj grad. Njega u politici vode samo lični interesi. Ako DS želi da i ubuduće vodi ovaj grad,odmah se mora zahvaliti njemu, Simonoviću, Ćirkoviću i Bošku Ristiću!

    • vladimir

      20:20 // 25. 5. 2012.

      Sve njih vode licni interesi i onda nastaje korupcija. Cist primer je sta se radi u sudu,haraju Dejan Ciric i Bosko Ristic,to svi znaju ali ne moze im jos uvek niko nista,nadam se jos malo...

  • Mirela Stanković

    22:40 // 24. 5. 2012.

    Teško mi je da poverujem da postoji tolika želja za ukidanjem slobodne volje građana!
    Jednostavno stranke u ovom gradu su izašle sa kandidatima za gradonačelika, imenom i prezimenom, zar ne?!
    Valjda je jasno i normalno da ona stranka sa najvećim brojem glasova unutar koalicije koja treba da formira vlast ima gradonačelnika. Demokrate su izašle sa kandidatom i on se zove Dragoslav Ćirković. Da je to bio URS onda bi bio g. Jovanović.
    Da budem u potpunosti jasna ako bi SNS uspeo da formira političku većinu sa nekom partijom, želim kao građanka ovog grada da onda gradonačelik bude g. Perišić!
    Ne želim da se u 21 veku u ovoj državi bilo ko igra sa voljom građana!!!

  • djole

    03:30 // 25. 5. 2012.

    Videliste intervju ,,malog detete,, poslanika Dušana Milisavljevića. E moja DS. Ovaj nas predstavlja u Republici.Spominje uspeh DS na izborima u opštini Medijana.To je bezobrazluk.Imali smo ,,ČUVENOG,,glumca Ćirkovića, kompletne finansije,ličnog fotografa,medije,upravu,inspekcijske organe, imali smo i ,,KANTAR i MAČ,,.Od 12 odbornika pali smo na 9, i to je od naroda ,,VOLJENI i OBOŽAVANI,, alpinista,padobranac,gnjurac,Car Konstantin,otpravnik vozova.....da je čitao Simu Matavulja bio bi i Bakonja Fra Brne.Jedino nije glumio Ludog Živka iz njegove Toplice ( selo Spanci ).DS je nažalost izgubio u celom nišu.Pogledajte rezultate gde su u ostalim opštinama.To je uspeh.Stim se dičiš smešni poslaniče Milisavljeviću, svaka ti čast.Idi u Beograd i ne vraćaj se u Niš molimo te.

  • mladen

    18:58 // 24. 5. 2012.

    Mislim da se ti najmanje pitas ko ce da formiranje gradsku skupstinu i da si se uplasio da u Nisu necete biti na vlasti

  • Dragan Petrovic

    18:18 // 24. 5. 2012.

    Dr Dusan je u pravu, treba biti dosledan. Ako je pred izbore Cirkovic bio kandidat tako treba i da ostane. Hajde bar ponekad da budemo dosledni!

    • Slavko

      08:44 // 25. 5. 2012.

      slažem se, neka tako i ostane!
      Neka ostane kandidat zauvek, samo nemoj da bude gradonačelnik, stvarno nam klovn nije potreban...

  • mirjana ivanovic

    17:30 // 24. 5. 2012.

    jedini pravi kandidat za gradonacelnika je dragoslav cirkovic!!

    • Miladin

      21:26 // 24. 5. 2012.

      vodi ga na veceru

    • Mladen

      21:39 // 24. 5. 2012.

      Da,baš nam treba jedan klovn kao što je Ćirko

  • medijanac DS

    22:16 // 24. 5. 2012.

    A sta su analize pokazale za tebe? Pa nisi ni medju prvih 20 pa postade poslanik? Vrati se u SPS.

  • JG

    12:34 // 25. 5. 2012.

    Džaba licitirate oko imena budućeg gradonačelnika, on uopšte neće biti iz redova DS-a.

  • Jovica Petrović

    19:26 // 24. 5. 2012.

    DS je u Nišu izašla sa jasnom porukom da kandiduje Dragoslava Ćirkovića za gradonačelnika Niša ! To je odgovornost prema svim gradjanima Niša koji su dali svoj glas za takav predlog i tu se završava svaka kombinatorika, posebno unutar rukovodstva GO DS-a, a kome se to ne dopada neka potraži sreću unutar neke druge političke opcije ! Doslednost i principijelnost u politici, su neke od osobina kojima se stiče poštovanje i poverenje gradjana i glasača !
    Pozdrav za jasno izrečene stavove !

    • Ivan Zdravković

      22:57 // 24. 5. 2012.

      A ti Jovice Petroviću bolje vodi brigu o pošti kao direktor i predsednik upravnog odbora. Sav novac ste izvukli iz tog javnog preduzeća za DS, a naročito za kampanju, dok je prosečna plata manja nego kod najvećeg gubitaša , železnice. Treba da te sramota i tebe i sve koje si stranački zaposlio.

    • slavko

      08:47 // 25. 5. 2012.

      A da nisi Ti Jovice (isto kao i Dušan Milisavljević) došao u DS iz SPS-a???
      Sram vas bilo, presvukli ste se preko noći, a taj niški DS je posto deponija obična čim je vas, bivše komunjare primila da uđete, a kamo li da nešto tamo odlučujete...

    • Miško Ristić

      08:52 // 25. 5. 2012.

      U pošti koliko ja znam Jovica nije neki faktor. Bitan je Miša direktor koji radi kako mu Beograd kaže. A veliki uticaj ima i izvesna referentkinja sa višom školom (ni ona nezna koja je škola). Ona ima uticaj na Mišu direktora...

    • Branislav Petrović

      09:02 // 25. 5. 2012.

      Ej bre prezimenjače,ovaj te baš potkači.Sreća tvoja što nije baš dobro informisan.Nisi ti direktor već zamenik i nisi predsednik U.O. već član.
      Ovo drugo što je napisao je više od 100% u pravu.

  • Lidija Miljkovic

    20:05 // 25. 5. 2012.

    Dr Dusane Milisavljevicu,

    Divim se Vasem ,,talentu,, da menjate misljenje a u skladu sa tim i izjave /pod uslovom da govorite ono sto mislite/ bar nekoliko puta godisnje. DS je u Nisu izgubila zbog Vas, i Vama slicnih.

  • BOKI

    20:25 // 26. 5. 2012.

    Ja sam clan DS -a i mogu da kazem da je DS najvece zlo u Srbiji zajedno sa G17.Sve to pohapsiti, oduzeti sve i zabraniti da se bavi politikom ,isto kao i sa clanovima SPS-a.ODPAD LJUDSKE CIVILIZACIJE.

    • Bena_NI

      20:07 // 30. 5. 2012.

      Ja NISAM clan DS-a.
      Pripadnik sam grupe koja u Srbiji izumire a sebe naziva simpatizerima (statistika: 125% punoletnih gradjana je clan neke stranke - vise ima "clanova" nego stanovnika ove nase Srbije).
      @Boki: Potpuno se slazem - svi napolje iz niskog DS-a... svi Cirkovici, Simonovici, Milisavljevici, Ristici i ostali serifcici... SVI DO JEDNOG!
      UPROPASTILI STE ugled i rejting vASE politicke opcije i pogazili svaki postulat koji je DS kao politicka opcija promovisao.
      Ne kazem da je u drugim gradovima bolje, ali kao i uvek, sve pocinje iz Nisa pa zasto da ne i ISTERIVANJE svih sitnointerezdzija i mediokriteta iz DS-a...

  • palilulac

    22:09 // 24. 5. 2012.

    Gradjani Nisa se na izborima uopste nisu izjasnili da za gradonacelnika hoce Cirkovica,vrlo mladog i persperktivnog studenta.U gradu poslednjih jedno desetak godina je trend da ako nigde ne mozes da uspes ti pocnes da se bavis politikom i daleko doguras.Tragicno je sto se ti nabedjeni genijalci jos uvek tu,bore se za vlast kako kazu da zavrse zapoceti posao.Da li je taj posao da nas srozaju jos vise.Pa dokle vise.Zar im nije bilo dosta do sada?Ocigledno nije.Strasno je sto se i SPS vraca u staru dobru formu.Ovo postaje vise stvarno ne izdrzivo.DOKLE VISE????

  • Branislav Petrović

    08:33 // 25. 5. 2012.

    Dobro,biće Ćirko.A da li se zna gde će Simonović i vi Dušane.Moje mišljenje je da se sklonite sa svih funkcija i da budete obični najobičniji članovi stranke.Vas dvojica ste jedini krivci za neuspeh demokrata u Nišu.

  • Aleksa Zivic

    22:41 // 24. 5. 2012.

    Kad vec citam JuzneVesti moram i da prokomentarisem... Vidim da ima mnogo negativnih komentara na racun Cirkovica da je skoro diplomirao. Smesno mi je to sto ako pogledamo nasu politicku scenu i ko nam je od nedavno predsednik, onda su ovakvi komentari suvisni a time i kriterijum po kome mozemo da ocenjujemo nije dobar.
    Ja bih se okrenuo na to da pogledamo ko od politicara uopste radi svoj posao i kako ga radi. Dakle, sagledajmo njihovo angazovanje i ono sto su uradili do sada za svoj grad, opstinu ili instituciju koju predstavljaju. Niko ne moze da kaze da se D.Markovic Palma ne zalaze za Jagodinu i da nije doprineo njenom napretku, jel da?
    Ja zivim u Niskoj Banji i kada nju poredim sa npr. Medijanom po tome sta je uradjeno za proteklih 8 godina, samo uzdahnem duboko i proklinjem sto moj deda nije pravio kucu negde oko parka Sv.Save!
    Izvinite me, ali moracu da priznam da je Cirkovic covek koga sam glasao za gradonacelnika i ako se ne slazem sa svim sto je DS uradila ili nije uradila!

  • Vlada Milosevic

    23:29 // 24. 5. 2012.

    Molim clanove DS koji po direktivi pisu komentare ostave svoje puno ime i prezime. Sto se ostalog tice tacno je samo da se kampanja radila i nije se obracala paznja na one koji su se za vreme te iste kampanje sastajali i jedino sto su radili jeste to da su ogovarali i pricali kako su ljudi koji rade kampanju, oni koji nisu stajali 24h dnevno neradnici! Naravno, ne obracam paznju na to sto ta ogovaranja dolaze od strane beznacajnih ljudi. Sada jedino sto im preostaje je to da maksimalno olajavaju Dusana i pricaju kako ce nekoga da pociste!Mnogi od vas ne bi bili ni u prilici da nesto budete u stranci da nije Dusana! Koga to cistite? Sta ste vi, neke cistacice(tetkice u skoli)? Najbolje bi bilo da sami sebe pocistite!
    Ali...
    U DS postoji jedna stvar a to su: UNUTARSTRANACKI IZBORI. Tako da...vidimo se gospodo!

  • Marinko

    07:13 // 25. 5. 2012.

    Grobari DS u Nisu su i ovaj DR.Dule i Dragoslav Cirkovic, pa njihovim licnom ambicijama su doveli jednu zdravu stranku pred sam ambis, na svu srecu u njoj jos uvek postoje i kvalitetni ljudi. Cirkovic je za Nis novi Smiljko Kostic!

  • Dragan

    11:42 // 25. 5. 2012.

    Apsolutno se slažem sa Bobanom i Marinkom.Svojom nesposobnošću i neradom doprineli su da Tadić u Nišu zaostaje 19% za Nikolićem.Milisavljević četiri godine u parlamentu nije izašao za govornicu, da kaže nešto u korist svog grada. I on sebe naziva narodnim poslanikom, bruka i sramota. Tadić je jedini koji vredi u DS i bez oklevanja mora da smeni Simonovića, Milisavljevića, Ćirkovića i Ristića, kako bi' prestali da uništavaju naš voljeni grad!!!

  • Dusan

    23:39 // 24. 5. 2012.

    Ako nam 'Cirkovic - tek sam zavrsio fakultet' bude gradonacelnik mi smo ugasili. A ovaj doktor koji svakog dana napadajuci Nikolica hvali sebe i prica kako se on priseca studentskih dana, najverovatnije je najslabiji strucnjak u Nisu, a verovatno i sire, on na klinici nista i ne moze korisno da uradi, zato je i usao u politiku. Ne kazem za sve doktore u politici da nista ne znaju, ali ovaj je definitivno iz te grupe.

  • Saša

    15:35 // 25. 5. 2012.

    Dragoslav Ćirković za gradonačelnika!!! Najbolji čovek za tu funkciju i sa najvećim znanjem za dobro Niša!

  • Dragana Stevanovic

    16:52 // 24. 5. 2012.

    Lepo je videti slogu u Demokratskoj stranci... Samo tako nastavite! Na pravom ste putu da vodite ovu zemlju i ovaj grad u pravom smeru!

    • cirkus corona

      23:34 // 24. 5. 2012.

      xixixi kad bi se salili :)

  • demokrata

    20:55 // 24. 5. 2012.

    Bravo DEMOKRATE !!!!
    Dosta je bilo partijske direktive o postavljanju pozitivnih komentara. Mozda ima nade za sve nas.

  • Vesela Stojkovic

    14:15 // 25. 5. 2012.

    Prekinite da komentarisete po nalogu vajnih rukovodilaca DS iz Nisa.
    Dusan je pokazao kako se radi kampanja, sto moze da bude primer za sve vas velike kriticare. Nastavite samo gospodo da ispijate kafe po kuloarima , ogovarajte do mile volje, pravite se pametni koliko hocete ali jedna stvar je bitna:
    Unutarstranacki izbori dolaze pa cemo onda da se vidimo! A do tada prijatna vam kafica!

    • Branislav Petrovic

      21:23 // 25. 5. 2012.

      Ej bre Vesela,vama kao i onom gore postaru bas fali vazelin.Mora da ste i vi dobro profitirali baveci se nekim poslovima korisnim za stranku.

    • demokrata

      23:11 // 25. 5. 2012.

      Da, videcemo demokratiju na delu. Dusan sa svojim Jocom, Lilicem, Serifom, Veselom, Jocom iz poste..... uvaljivace ceduljice sa brojevima koji treba da se zaokruze i gledati preko ramena onih koji su izasli na te iste izbore unutarstranacke, da li se zaokruzuju njegovi. Osnov demokratije slobodni i neavisni izbori, ali ne i za Dusana,ili mozda nije tako Vesela? Kako ste onda vi dosli na listu kandidata za odbornike, sigurne ne na osnovu znanja i sposobnosti. Dokazali ste se lojalnoscu i cistim bezobrazlukom prema svakom ko misli i govori drugacije, to je i jedino bitno u Duletovom stabu. Pozdrav, i izvolite na kaficu.

    • Caslav Nesreckovic - Zuti

      01:00 // 27. 5. 2012.

      Politika Niškog DS-a je izgleda jasna... Ili radiš, pa ne budeš, ili ne radiš pa Budeš (braća, ili pojedinačno) ;-)
      A ne brinite se za Boška i Duleta. Lako će naći njih dvojica "zajednički jezik"... Ne znam samo šta će biti sa ostalima, jer dans BUDEŠ, sutra NE BUDEŠ :-)

    • Vera Mišić

      22:04 // 27. 5. 2012.

      O Vesela, pa vi to brzi kurs advokature završiste? Kako se samo dadoste odbranu...ccc... Verujete mu bezrezervno ili se nečemu nadate? Mislim, nekom obećanom položaju... oprostu dugova ...i tako to...

  • Boban

    08:04 // 25. 5. 2012.

    Vi gospodod nikako da shvatite da vas narod ne želi.URS je pokušao silom da osvoji najviše u gradu, asfaltiranjem ulica, zapošljavanjem svojih kadrova, DS doživeo poraz i na parlamentarnim i na predsedničkim izborima. Ovo što vi radite nije normalno i kazna će uslediti vrlo brzo.

  • Vukasin Vojinovic

    08:40 // 25. 5. 2012.

    Dusan bi bio idealan predsednik Opstine Medijana, a Simonovic Gradonacelnik. CIRKOVIC JE STETAN

  • aleksandartheking

    13:11 // 25. 5. 2012.

    Ako medijanci nece Cirkovica, evo mi sa crvenog krsta ga hocemo. Posaljite nam ga slobodno. Ocigledno da je jedini covek koji nesto radi, a nama, na ovoj opstini, takav i treba. Ma Cirko za predsednika!

  • Vera Mišić

    22:00 // 27. 5. 2012.

    Vajni doktor Dušan Milisavljević- toliko narciosoidnosti da mu ne polazi od ruke da se sam sebi divi dovoljno... Ccc... a struka- od nje pobeže pravo u politiku...da i tamo zabrlja...I njega i nekolicinu drugih vrh stranke treba trajno da skloni iz prvih redova... Ako iole težite opstanku pa i konsolidovanju stranke.

  • Komentator

    00:16 // 25. 5. 2012.

    Zašto Vi koji kucate ove tekstove na Južnim vestima, ne isključite autocorrect u Word-u i da se ne pojavljuje više veliko slovo I umesto malog i. Dajte da budemo profesionalni, nije lepo ovako, šta da mislimo o Vama...Zar moram ja na sve da mislim :-))))

  • Tanja

    19:46 // 25. 5. 2012.

    Milisavljević je izuzetno nadmen čovek i neljubazan prema pacijentima,a Ćirković je nedostupan na svojoj funkciji za pojedine građane Medijane i pored toga što su neki od njega obrazovaniji!

  • palilulac

    18:28 // 25. 5. 2012.

    Aleksa,Vi zivite u N.Banji,ali Vas Cirkovic nije ni jednom u svojoj kampanji spomenuo Nisku Banju,a nije i kao predsednik Mediane.Ne samo on,vec i svi ostali politicari iz Nisa u predizbornij kampanji.To je strasno,jer bi Nis mogao dobro da zivi od Niske Banje ali se je niko vec godinama ne seca.G-din Jovanovic je jednom prilikom rekao da oni asfaltiraju ulice po banji i da ne prave nikakve razlike,ali to su samo redovne aktivnosti direkcoje,iskoriscene za predizbornu kampanju.Steta sto takav banjski potencijal propada,a u DS-u se svadjaju oko pozicija u gradu,i to traje vec godinama.Valjda ce neko nekada da se seti i banje i da pocne ulagati u nju,za dobrobit celog grada.

  • bas tako

    08:57 // 30. 5. 2012.

    Dusane,sine majcin,ajd ne trkeljaj...kraj je skolske godine...trci u skolu kao nekad tvoja mama za tebe...

  • Mirjana Ivanovic

    16:23 // 25. 5. 2012.

    koliko traceva na jednom mestu!!!ko ste vi da znate ko je i sta je radio Dusan!!koliko ste vi uradili za vas grad osim sto ste,kako kaze Vesela,sedeli po kaficima i tracarili,da li ste makar nesto pokusali da uradite????epa Dusan jeste uradio,i radice i dalje za razliku od vas!!

    • Miško Ristić

      20:39 // 26. 5. 2012.

      Mirjana, jel' ste čuli da se rečenica počinje velikim slovom. I zovnite nekog klinca iz komšiluka da vam namesti naša slova.
      Opštinski fukcioneri rade za platu, i zadatak im je da rade na unapredjenju grada i života u njemu.

  • Tanja

    11:34 // 26. 5. 2012.

    Možete li mi dati odgovor zašto niste objavili moj komentar?Samo ste potvrdili koju političku opciju zastupate.

  • MIhajlo77

    11:22 // 13. 6. 2012.

    Nego šta nego da će biti, jednom da pravi čovek dodje na vlast u ovom gradu! Nažalost to se ne svidja nekima koji se plaše svojih fotelja koje im je neko drugi poklonio...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: