Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:03, 4. 2. 2014.

| Politika

Milisavljević: Odlazak iz DS je pranje biografija

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
Milisavljevic-narodni-poslanik.jpg
Milisavljević kaže da je izlascima pojedinaca DS i dobio, arhivska fotografja

Odlazak visokih funkcionera iz niškog odbora DS narodni poslanik te stranke Dušan Milisavljević, ocenio je kao njihov “pokušaj da operu biografije i priključe se nekoj drugoj stranci”.

Milisavljević, koji je i predsednik Okružnog odbora demokrata, kaže da su pojedini funkcioneri niškog DS-a napustili stranku u teškom trenutku kada je ona u opoziciji, iako su, kako kaže, ranije od nje dobili sve.

- Taj izlazak pravdaju promenom politike, a u osnovi svega je lični interes i pokušaj pranja biografije, kao i priključak za neku drugu stranku koja bi im omogućila dalji nastavak političkog delovanja u vlasti - kaže Milisavljević.

I pored osipanja, za predsednika Okružnog odbora, Demokratska stranka ostaje jedina opozicija aktuelnoj vlasti.

DS je, kaže Milisavljević, izlascima izgubio mnoge ljude, ali je dobio veliku podršku građanske i intelektualne Srbije koja 2012. nije glasala za Demokratsku stranku, upravo zbog pojedinaca koji je sada napuštaju.

Podsetimo, poslednji koji je predao ispisnicu je aktuelni predsednik Gradskog odbora u Nišu Dragoslav Ćirković, koji je svoju odluku ozvaničio ranije danas.

Juče su iz DS-a istupili donedavni gradonačelnik Niša i predsednik Gradskog odbora Miloš Simonović sa još petoro odbornika niške Skupštine.

Pre njih aprila prošle godine Demokratsku stranku je napustio i njen dotadašnji potpredsednik u Nišu Slaviša Dinić, koji je sa još troje odbornika te stranke formirao "Koaliciju za Niš".

Demokratska stranka je na majskim izborima 2012. godine sa 15 osvojenih mandata bila 2. u Skupštini Grada. Nakon poslednjih dešavanja ostala je sa svega 4 odbornika.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • jasamja jeremija

    20:45 // 7. 2. 2014.

    Tako je pred svake izbore, odlaze karijeristi jer smatraju da ce i tamo da dobiju mnogo. Narod srpski, po obicaju brzo sve zaboravi, vremeplov kaze da su nam i ovi iz SNS obecavali pa i oni zaboravili

  • Zdurlan-ac

    21:48 // 5. 2. 2014.

    E sad cu sigurno da glasam za ove prave, ove Djilasove. Boris Tadic tek sad nema nikakve sanse sa ovakvim ispusenim likovima. DSS forever. Zivela Srbija.

  • zvonko

    20:03 // 5. 2. 2014.

    Dule i ti si oprao svoju biografiju. U SPS-u si 90-tih, kao mladi socijalista, bio vodja za cepanje DOS-ovih plakata.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: