Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:08, 8. 1. 2013.

| Politika

Miloš Mladenović Žaba i dalje odbornik?

Autor:I.M.Izvor:Južne vesti
milos-mladenovic-zaba.jpg
Miloš Mladenović, slika sa njegovog Facebook profila

Funkcioner SNS iz Vranja koji je uhapšen u velikoj akciji policije i Žandarmerije, i dalje je odbornik u Skupštini Grada, saznaju Južne vesti.

Predsednik skupštine Dejan Tričković (SNS) nalazi se na službenom putu, ali nam je situaciju pojasnio njegov zamenik Siniša Mitić (SNS).

- Poslednja sednica Gradske skupštine održana je 27. decembra i tada je odborniik Mladenović podneo ostavku, o čemu postoji dokument kod predsednika Skupštine. Na narednoj sednici odbornici treba da konstatuju ostavku, kada će Mladenovića, zameniti sledeći na listi SNS-a - objašnjava Mitić.

Na naše pitanje da li to znači da je Mladenović još uvek odbornik, Mitić odgovara potvrdno.

Podatak da je Mladenović podneo ostavku u javnost je iznela zamenica gradonačelnika Bojana Veličkov (SNS) na dan hapšenja. U današnjoj izjavi za Južne vesti potvrdila je da je Mladenović podneo ostavku.

- Ja sam proverila u stranci i nema ničeg spornog, Miloš Mladenović je formalno podneo ostavku i potpisao - kaže Bojana Veličkov.

Mladenoviću i još sedmorici uhapšenih mladića sudija Osnovnog suda je odredio najpre pritvor do 8 dana, da bi taj pritvor kasnije bio produžen do 30 dana.

Podsetimo, oni su osumnjičeni da su direktno povezani sa čitavom serijom podmetnutih požara u Vranju, u kojoj su stradali automobili aktuelnog gradonačelnika Zorana Antića (SPS) i gradskog većnika Branimira Stojančića (SPS), ali i zgrada Narodnog pozorišta.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Šešelj on the road again

    15:38 // 8. 1. 2013.

    Tek će naprdnjaci da pale i popaljuju po Srbiji, ako ih ne zaustavimo. Vidi im kadrove: navijači i huligani, džambasi i pevaljke; ona bosanska nastavnica knjigovodstva ispade engleska kraljica pored njih.

  • Mile lopove

    15:05 // 8. 1. 2013.

    Momak je dao ostavku, i nema nedodirljivih, zakon je jednak pred svim gradjanima Srbije.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: