Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:02, 25. 3. 2024.

| Politika

Milošević odgovara Sotirovski: Seliće se iz Niša, tipujem na Požarevac

Autor:Tamara RadovanovićIzvor:Južne vesti
Jelena Milošević
Sotirovski kaže da Niš ne treba da bude "opoziciono ostrvo"; foto: JV

Nakon što je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski rekla da će napustiti grad ako na čelu budu opozicioni poslanici Jelena Milošević ili Đorđe Stanković, Milošević kaže da veruje da će se to i desiti i da “tipuje na Požarevac”.

Jedna od afera koja je do sada obeležila rad gradske vlasti u Nišu na čelu sa Sotirovski jeste to što je njen zet Vedran Ivanović, tada pomoćnik direktora u Apotekarskoj ustanovi, dobio socijalni stan u Ulici Majakovskog, navodi poslanica Stranke slobode i pravde.

Tu su i pranje para preko Štaba za vanredne situacije, razlupana službena 'škoda', naduvane cene čak i spajalica, izmene Generalnog urbanističkog plana, Karić i zidanje u staroj ciglani, namešteni tenderi, korumpirani saradnici, zapošljavanje članova familije. Kad se sve sabere, verujem da će da se seli. Tipujem na Požarevac - kaže Milošević.

Izdvaja i problem nezavršenih trotoara i ulica, ali i dotrajalih javnih toaleta, za čije uređenje su tenderi više puta propadali.

Sotirovski je rekla i da Niš ne treba da bude “opoziciono ostrvo” i da na vlasti bude neka druga stranka dok je na republičkoj vlasti SNS.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Pera

    16:05 // 26. 3. 2024.

    Objavi taj račun, kako vas nije sramota čime se bavite , što niste pisali o onima koji su krali i otmali pre ovih. Naravno ko je lud da piše o sebi . Nije mi samo jasan ovaj jadan narod koji vam veruje a ostaće i bez ovoga što ima .

  • Draža

    14:43 // 26. 3. 2024.

    Koliko sam ja načuo, dotična gospođa se zaista seli, ali na mesto novog direktora RTS-a...

  • Dragan Petrovic

    19:47 // 25. 3. 2024.

    Sta treba jesti da tri osobe naprave kafanski racun od 300.000 din?Nosoroge i zirafe...dosta je bilo pljacke i otimacine,ako hoce drugarica kradonacelnica da se seli,ne mora daleko,ima jedna lepa zgrada na ulazu u Nis,od auto-puta sa jednom trakom koji je napravio OSKAR...sretno GAGO,pa prebacuj imovinu na rodjake,muckala si...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: